نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    Cool ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    با سلام خدمت دوستان
    شاید برای شما هم پیش اومده باشه که مثلا می خواید وقتی کاربر لوگین کرد بتونه یه سری صفحات رو ببینه و یک سری رو نتونه ببینه. خیلی وقتا میایم از کوکی یا سشن استفاده می کنیم که در جای خودش بالاخره مزایا و معایبی داره

    این یک روش پیشنهادی هست. لطفا ببینید و اگر استفاده ازش خوب هست که بفرمایید و اگر اشکال داره مشکلش رو بگید


    <?php
    define('Access_Ruls', 1);
    ?>


    <?php
    if(!defined('Access_Ruls')){
    echo 'دسترسی امکان پذیر نیست';
    die;
    }

    echo 'شما می توانید این صفحه را ببینید';
    ?>

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    بهتره که از سشن استفاده کنید و مقدار ثابت رو از سشن مقداردهی کنید.

  3. #3

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    با سلام
    میشه همین کد رو توضیح بدید
    <?php
    define('Access_Ruls', 1);
    ?>

  4. #4

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    با سلام
    میشه همین کد رو توضیح بدید
    <?php
    define('Access_Ruls', 1);
    ?>

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    با سلام
    میشه همین کد رو توضیح بدید
    <?php
    define('Access_Ruls', 1);
    ?>
    با دیفاین شما یک ثابت تعریف می کنید و هر جایی که باشه می تونید راحت از مقدارش استفاده کنید
    مثلا
    define("pi",3.14);
    echo 5*5*pi;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    با دیفاین شما یک ثابت تعریف می کنید و هر جایی که باشه می تونید راحت از مقدارش استفاده کنید
    یعنی توی چند صفحه می تونیم ازش استفاده کنیم (همانند سیشن که یکبار اون رو رجیستر می کنیم) ؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    با سلام
    یه مثال ساده میزنم ایشالا که خوب توضیح بدم
    شما از یه عبارتی در بسیار جایی استفاده می کنید. مثلا عبارت "صلام". همین رو صد جا استفاده می کنید. حالا فردا می بینید ای بابا اشتباه نوشتیدو همه چیز بهم میریزه. خوب میایم اونو بصورت یه دیفاین تعریف می کنیم
    define("name-of-variable","value")

    و تو یا فایل قرار می دیم. مثلا فایل lang-fa.php سپس در ابتدای صفحه login.php اون رو صدا می زنیم . اگر در صفحه جایی بنویسیم echo name-of-variable; اون مقداری که بهش دادیم رو قرار میده. اینجوری اگر بریم و تو تعریف ثابت مقدار رو عوض کنیم در تمام صفحاتی که include شده و اون ثابت صدا زده شده تغییرات انجام میشه

    بهترین قسمتش اینه که بگم خیلی ها(سی ام اس ها و ...) از این روش برای چند زبانه کردن استفاده می کنن.

    اگر متوجه شدید اینجوری می تونید مثل من یه سایت چند زبانه استفاده کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    سلام
    از دوستان کسی نظری نداره؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AmirSky
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    216

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    به نظر من بهتره از سشن هایی که در دیتابیس ذخیره میشن استفاده بشه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    نقل قول نوشته شده توسط AmirSky مشاهده تاپیک
    به نظر من بهتره از سشن هایی که در دیتابیس ذخیره میشن استفاده بشه
    هر کدوم یه کاری انجام میدن و بین هر کدوم باید فرق قائل شد.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    این روش برای حق دسترسی مزیتش نسبت به session چیه ؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    این برای جاهایی هست که حق دسترسی ثابت دارند یعنی شما میای این دسترسی رو میذاری و نیازی به کدنویسی های دیگه نداری.
    به عبارتی حق دسترسیه موقتی هست

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: ایجاد حق دسترسی بسیار ساده

    شما باید یه فیلد به جدول کاربر هاتون اضافه کنید و داخل اون سطح دسترسی هر کاربر مشخص کنید ! که بهش اصولا نقش ها گفته میشه

    حالا یه دونه تابع می خواهید به شکل زیر ! که سطح دسترسی براتون مشخص کرده



    function is_admin(){
    if(!isset($_SESSION['userdata']))return false;
    return (
    isset(
    $_SESSION['userdata']['groups']['_administrators']
    ) ||
    isset(
    $_SESSION['userdata']['groups']['_superadministrators']
    )
    );
    }


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •