نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست آوردن ایندکس یه آرایه چند بعدی

  1. #1

    بدست آوردن ایندکس یه آرایه چند بعدی

    وقتی برای ایجاد آرایه از کد زیر استفاده می کنم، چطور می تونم سطرهایی از آرایه arr2 که ایندکسی برابر با آرایه arr1 دارن رو بدست بیارم؟


    while(/* $arr*/ ){
    if(/* code */){
    $arr1=$arr;
    }
    else{
    $arr2=$arr;
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن ایندکس یه آرایه چند بعدی

    [QUOTE=idocsidocs;1420695]وقتی برای ایجاد آرایه از کد زیر استفاده می کنم، چطور می تونم سطرهایی از آرایه arr2 که ایندکسی برابر با آرایه arr1 دارن رو بدست بیارم؟
    ایندکس برابر یا مقدار برابر

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن ایندکس یه آرایه چند بعدی

    ایندکس برابر یا مقدار برابر
    ایندکسها برابر هستن.

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن ایندکس یه آرایه چند بعدی

    کد HTML:
    $count = min(count($arr1), count($arr2));
    $keys1 = array_keys($arr1);
    $keys2 = array_keys($arr2);
    for($i = 0; $i < $count; $i++) {
        if($keys1[$i] == $keys2[$i]) {
            echo $keys1[$i].' => '.$arr1[$keys1[$i]].'<br/>'."\n";
        }
    }

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن ایندکس یه آرایه چند بعدی

    نقل قول نوشته شده توسط idocsidocs مشاهده تاپیک
    چطور می تونم سطرهایی از آرایه arr2 که ایندکسی برابر با آرایه arr1 دارن رو بدست بیارم؟
    به سوالتون دقت کنید
    حالا کار ندارم برای این کار
    یک حلقه برای آرایه ی اول و یه حلقه برای آرایه ی دوم قرار بدیدسپس اگر ارایه ی اول با اندیس مقدار حلقه ی اول برابر با آرایه ی دوم با اندیس مقدار حلقه ی دوم بود چاپش کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •