نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: textBox2_KeyPress_1

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    textBox2_KeyPress_1

    سلام
    برنامه رو اجرا می کنم می بینم وقتی کلیک می کنم دکمه کار نمی کنه وقتی برمی گردم به محیط کدنویسی می بینم یه رویداد کلیک دیگه با 1_ درست شده و داخلش خالی هستش و هیچ کار انجام نمی ده چند خط بالا تر کد هام رو پیدا می کنم.
    دلیل این رفتار چیه و چی کار باید بکنم تا دیگه این مشکل پیش نیاد؟
    button1_Click()
    _________________________
    button1_Click_1()


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: textBox2_KeyPress_1

    چون کنترل را از روی فرم حذف کردی و قبلا هم برای رویدادی که گفتی براش کد نوشتی و دوباره یک کنرل اضافه کردی هم نام شده اتوماتیک

    vs بخاطر اینکه مشکلی پیش نیاید به اون یک اضافه کرده

    شما رویداد هر دو را توضیحات کن . کنترل را از روی فرم حذف کن . برنامه را اجرا کن برات خطا میده اشاهره به فایل designer.cs می کنه میره درست روی خطی که event کنترل مربوطه هست می ایستد . اون خط را پاک کن

    . کنترل را دوباره اضافه کن روی فرم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: textBox2_KeyPress_1

    [QUOTE=debugger;1422115]چون کنترل را از روی فرم حذف کردی و قبلا هم برای رویدادی که گفتی براش کد نوشتی و دوباره یک کنرل اضافه کردی هم نام شده اتوماتیک
    ممنون
    ولی من چیزی رو از روی فرم پاک نکردم و چند دفعه این مشکل، برای تمام دکمه هام پیش اومده
    همه دکمه ها درون یک groupBox1 قرار داره وقتی این کنترل حالت Dock تغییر می کنه این اتفاق می افته.
    آقا جان بی خیال
    کار نداشته باشیم که این اتفاق چه جوری می افتد. چه جوری جلو این حالت رو بگیرم که دیگه پیش نیاد و اگه این حالت ایجاد شده حتما باید دستی باید اصلاح بشه؟

  4. #4

    نقل قول: textBox2_KeyPress_1

    رو دکمه کلیک راست کن پروپرتیس رو بزن و از اونجا برو تو ایونتهاش بعدش همون اولین ایونت که click هست از جلوش button1_Click() رو انتخاب کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •