نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تعریف Property در UserControl

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315

    تعریف Property در UserControl

    یک یوزر کنترل درست داریم توی این یوزر کنترل چند تا Property تعریف کردیم

    این یوزر کنترل را توی یک صفحه قرار می دهیم. در قسمت تعریف این یوزر کنترل می تونم به این Property ها دسترسی پیدا کنم و به اونها مقدار بدهم اما وقتی که در قسمت Page_load می خواهم این ها را تغییر بدهم اشکال "Object reference not set to an instance of an object" می دهد.
    کجای کار اشکال داره ؟؟؟ :(

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما باید این یوزر کنترل را به یک فرم اضافه کنید ( drag & drap )
    سپس یک متغیر از نوع همین یوزر کنترل در سطح *عمومی* فرم به **نام کنترلی که روی فرم گذاشته اید** ایجاد کنید.
    حالا این کنترل در کد بیهایند قابل دسترسی می شود.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315
    من یوزر کنترل را به فرم اضافه کردم .در قسمت کد هم یک متغیر از همان نوع تعریف کردم . حالا برنامه کار می کند اما Property ما set نمی شود.
    یه توضیح هم راجع به نحوه کار property بدم
    توی لود این یوزر کنترل ، Visible بودن یکی از جدول ها، از طریق این property ست می شود.
    حالا نمی دونم چرا وقتی در تعریف این یوزر کنترل توی صفحه html این property را ست می کنم . کار درست پیش می ره اما وقتی می خواهم از طریق کد نویسی این کار را انجام بدهم همان پیش فرض اولیه را Prpperty ست می شود و اصلا به هم من گوش نمی ده :(

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    ببینید
    اگر نام کنترلی که روی فرم گذاشته اید UC1 باشد باید این متغیر را به صورت زیر به سطح فرم اضافه کنید
    protected UC UC1;//this is your answer

    دقت کنید هر دو مورد UC1 است

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315
    اقای نصیری
    این کار را هم کرده اما حرف گوش نمی کند .
    این کد برای فرم اصلی است که توش از یوزر کنترل Middel استفاده کردم
    Imports System
    Imports System.Collections
    Imports MathInWeb
    Public Class Index
    Inherits System.Web.UI.Page
    Protected s As new Middel
    #Region " Web Form Designer Generated Code "

    'This call is required by the Web Form Designer.
    <System.Diagnostics.DebuggerStepThrough(&#4 1;> Private Sub InitializeComponent()

    End Sub
    Protected WithEvents Table1 As System.Web.UI.WebControls.Table
    'NOTE: The following placeholder declaration is required by the Web Form Designer.
    'Do not delete or move it.
    Private designerPlaceholderDeclaration As System.Object


    Private Sub Page_Init(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Init
    'CODEGEN: This method call is required by the Web Form Designer
    'Do not modify it using the code editor.
    InitializeComponent()

    End Sub

    #End Region
    Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Try
    s.PropMode = True
    s.LoginMode = True
    Catch ex As Exception
    Response.Write(ex.Message)
    End Try
    End Sub
    End Class

    این کد ها برای این یوزر کنترل به حرف خود است

    Public Class Middel
    Inherits System.Web.UI.UserControl

    #Region " Web Form Designer Generated Code "

    'This call is required by the Web Form Designer.
    <System.Diagnostics.DebuggerStepThrough(&#4 1;> Private Sub InitializeComponent()

    End Sub
    Protected WithEvents Login As System.Web.UI.WebControls.Table
    Protected WithEvents Table1 As System.Web.UI.WebControls.Table
    Protected WithEvents SiteNew As System.Web.UI.WebControls.Table
    Protected WithEvents TestAzmoon As System.Web.UI.WebControls.Table
    Protected WithEvents Mollasadra As System.Web.UI.WebControls.Table
    Protected WithEvents Learning As System.Web.UI.WebControls.Table
    Protected WithEvents Tamrin As System.Web.UI.WebControls.Table
    Protected WithEvents nemonesoal As System.Web.UI.WebControls.Table
    Protected WithEvents Image1 As System.Web.UI.WebControls.Image
    Protected WithEvents Tbl_srch As System.Web.UI.WebControls.Table
    Protected WithEvents Tbl_Login As System.Web.UI.WebControls.Table
    Protected WithEvents Tbl_Prop As System.Web.UI.WebControls.Table


    'NOTE: The following placeholder declaration is required by the Web Form Designer.
    'Do not delete or move it.
    Private designerPlaceholderDeclaration As System.Object

    Private Sub Page_Init(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Init
    'CODEGEN: This method call is required by the Web Form Designer
    'Do not modify it using the code editor.
    InitializeComponent()

    End Sub

    #End Region
    Dim MeLoginMode As Boolean = False
    Dim MePropMode As Boolean = False
    Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Try
    Tbl_Login.Visible = MeLoginMode
    Tbl_Prop.Visible = MePropMode
    Catch ex As Exception
    Response.Write(ex.Message)
    End Try
    End Sub
    Public Property LoginMode() As Boolean
    Get
    Return MeLoginMode
    End Get
    Set(ByVal Value As Boolean)
    MeLoginMode = Value
    End Set
    End Property
    Public Property PropMode() As Boolean
    Get
    Return MePropMode
    End Get
    Set(ByVal Value As Boolean)
    MePropMode = Value
    End Set
    End Property


    End Class



    به نظر شما کجاش اشکال داره

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    همانطور که خدمت شما عرض کردم این کد را نباید نوشت :

    Protected s As new  Middel


    احتمالا نام کنترلی که روی فرم دارید Middel1 است پس باید :

    Protected Middel1  As new  Middel

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315
    کاملا درست بود آقای نصیری باید اسم متغییر رو اسم کنترل تعریف می کردم .طفلک حرف گوش کن بود :mrgreen:

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    :mrgreen:

تاپیک های مشابه

  1. userControl و property
    نوشته شده توسط sama01 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 00:57 صبح
  2. استفاده از property
    نوشته شده توسط pswin.pooya در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 11:52 صبح
  3. حذف property
    نوشته شده توسط saeed_rezaei در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 09:17 صبح
  4. usercontrol هیچ تغییراتی در property هایش را قبول نمی کند!
    نوشته شده توسط reza_rad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 10:23 صبح
  5. حفظ property در usercontrol
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1384, 15:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •