نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ایجاد فرمت های عددی و سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    4

    Post ایجاد فرمت های عددی و سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    برای جداکردن سه رقم سه رقم اعداد در یک ستون دلخواه در datagridview1 به شرح زیر عمل میکنیم:

    کد زیر برای عدد 120000000 عدد 120,000,000 را بر میگرداند:

    Me.DataGridView1.Columns("YourColumnNameOrIndex"). DefaultCellStyle.Format = "##,0"

    همچنین میتوانید از فرمت هایی استفاده کنید که واحد پولی را هم درکنار مبلغ نشان دهد :

    Me.DataGridView1.Columns("YourColumnNameOrIndex"). DefaultCellStyle.Format = "c"

    درضمن برای مطالعات بیشتر به لینکهای زیر هم مراجعه نمایید:

    http://www.dreamincode.net/forums/to...n-to-currency/

    http://www.groupsrv.com/dotnet/about84696.html

    این تاپیک رو به این خاطر ایجاد کردم که پس از جستجو اطلاعاتی در این زمینه برای برنامه نویسی vb.net پیدا نکردم.

    امیدوارم که برای شما دوستان عزیز و مشکل گشا ، مفید واقع شود.

  2. #2

    نقل قول: ایجاد فرمت های عددی و سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    سلام
    تو لود فرم
     Me.dgv.Columns(3).DefaultCellStyle.Format = "##,0"
    قرار دادم هیچ تاثیری نداشت !

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    53

    نقل قول: ایجاد فرمت های عددی و سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    سلام
    تو رویداد لود فرم کد زیرو بزار
    Me.dgv.Columns(3).DefaultCellStyle.Format = "#,#"

  4. #4

    نقل قول: ایجاد فرمت های عددی و سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    بازم تاثیری نداشت ! dgv که استفاده کردم از کنترل های vs نیست " از DataGridViewX از دات نت بار استفاده کردم " شاید به این خاطر این دستور روش تاثیری نداره!

  5. #5

    نقل قول: ایجاد فرمت های عددی و سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط aftabeshargh مشاهده تاپیک
    بازم تاثیری نداشت ! dgv که استفاده کردم از کنترل های vs نیست " از DataGridViewX از دات نت بار استفاده کردم " شاید به این خاطر این دستور روش تاثیری نداره!
    سلام ، نه حتی روی DatagridbviewX هم به درستی کار میکنه

    1 ) یک DatagridviewX و یک دکمه روی فرم قرار بده .

    2 ) کد زیر رو در داخل رویداد کلیک دکمه قرار بده .

    Me.DataGridViewX1.Columns.Add("Column1", "Column1")
    Me.DataGridViewX1.Columns.Add("Column2", "Column2")
    Me.DataGridViewX1.Columns.Add("Column3", "Column3")



    Me.DataGridViewX1.Rows.Add("siavash", "soroush", 16000)
    Me.DataGridViewX1.Rows.Add("soroush", "ebrahimi", 17000)

    Me.DataGridViewX1.Columns(2).DefaultCellStyle.Form at = "##,0"


    3 ) برنامه رو دیباگ کن و نتیجه رو مشاهده کن.

    موفق باشید./

  6. #6

    نقل قول: ایجاد فرمت های عددی و سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    سلام
    میخوام ستون مربوط به مبلغ چک رو سه رقم سه رقم جدا کنم اما نمیشه !
    دستورات زیر رو تو یه دکمه کنار dgv گذاشتم اما با کلیک فراخوانی میشه اما سه رقم جدا نمیکنه .

      Dim dtt As New DataTable
    dtt = SelectQuery("select id as [ردیف],dch as [تاریخ],sech as [سریال چک],mch as [مبلغ چک],vch as [نام گیرنده],sach as [صادرکننده],bch as [بابت]from tbl_ch")
    dgv.DataSource = dtt
    dgv.Columns(0).Visible = False
    Me.dgv.Columns(3).DefaultCellStyle.Format = "##,0"


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: ایجاد فرمت های عددی و سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    با سلام
    چطور میشه این کار را تو تکست باکس انجام داد؟

  8. #8

    نقل قول: ایجاد فرمت های عددی و سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط barrai مشاهده تاپیک
    با سلام
    چطور میشه این کار را تو تکست باکس انجام داد؟
    این کد رو بزارین داخل رویداد textchanged تکست باکستون:

    Dim temp As String = TextBox1.Text.Replace(",", "")
    TextBox1.Text = (Convert.ToInt64(temp).ToString("#,#"))
    TextBox1.SelectionStart = TextBox1.Text.Length

  9. #9

    نقل قول: ایجاد فرمت های عددی و سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد در یک ستون دیتاگرید ویو

    دوست عزیز اگر هدفتون نمایش اعداد بصورت سه رقم و با جداکردن هست که تو خود تنظیمات دیتا گرید و اون فیلد خاص براحتی میشه فرمت عدد رو انتخاب کرد

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •