نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    36
    پست
    108

    فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    سلام . من میخوام محصولاتی که وارد سبد خریدم شده رو به جدول انتقال بدم ولی یکخورده گیج شدم که باید چطور اینکارو بکنم / مثلا این محصولات درون سبد خریدمه : save products.png

    بعد چطور باید نام کالاها و تعدادشون رو برای هر کاربر در جدول ذخیره کنم ؟ این هم جدولی که میخوام این اطلاعات درونش ذخیره بشه : guesttable.png

    آخرین ویرایش به وسیله manager_66 : شنبه 01 بهمن 1390 در 02:51 صبح

  2. #2

    نقل قول: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    سبد خرید رو کجا ذخیره میکنید؟ توی Session ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    36
    پست
    108

    نقل قول: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    آره . تو Session ذخیره میشه . این کدشه قرارگیری کالاها در session:

    if(isset($_GET['do']) && $_GET['do']=="addcart")  
    {
    $id = intval($_GET['id']);
    if(isset($_SESSION['cart'][$id]))
    {
    $_SESSION['cart'][$id]['qty']++;
    }else
    {
    $res=@mysql_query("SELECT * FROM `products` WHERE `id`='{$id}'");
    if(mysql_num_rows($res)!=0)
    {
    $row=mysql_fetch_assoc($res);
    if($row['price']>0)
    {
    $_SESSION['cart'][$row['id']]=array(
    'qty' => 1 ,
    'price' => $row['price']
    );
    }
    }
    }


    این هم کد نمایش جدول :
    <table class="ordertable">
    <tr>
    <th> نام </th>
    <th> تعداد </th>
    <th> قيمت </th>
    <th> کل </th>
    </tr>
    <?php
    $sql="SELECT * FROM `products` WHERE `id` IN(";
    foreach($_SESSION['cart'] as $id => $value)
    {
    $sql.=$id.",";
    }
    $sql=substr($sql,0,-1).") ORDER BY `name` ASC";
    $query=mysql_query($sql);
    if($query)
    {
    $totalprice=0;
    $tr=1;
    while($row_r=mysql_fetch_assoc($query))
    {
    $subprice=$_SESSION['cart'][$row_r['id']]['qty']*$row_r['price'];
    $totalprice+=$subprice;
    if($tr%2==0)
    echo '<tr style="background:#f8f8fc;">';
    else
    echo '<tr>';
    ?>
    <td width="45%" style="text-align:right"><?php echo $row_r['name']; ?></td>
    <td width="10%"><input type="text" maxlength="4" name="qty[<?php echo $row_r['id']; ?>]" class="ordervalue" value="<?php echo $_SESSION['cart'][$row_r['id']]['qty']; ?>"/></td>
    <td width="25%"><?php echo $row_r['price']; ?></td>
    <td width="25%"><?php echo $_SESSION['cart'][$row_r['id']]['qty']*$row_r['price']; ?></td>
    </tr>
    <?php
    $tr++;
    } // end of while fetch
    } // end of if query
    ?>

    </table>
    آخرین ویرایش به وسیله manager_66 : شنبه 01 بهمن 1390 در 10:26 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    كرج
    پست
    180

    نقل قول: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    شما تو این حالت برای ثبت سفارشات باید دو تا جدول در نظر بگیرید
    یک جدول برای نگه داشتن مشخصات مشتری و یک جدول هم برای محصولات مشتری
    که با استفاده از یک کلید خارجی توی جدول محصولات مشتری می تونید متوجه بشید که کدوم مشتری چه محصولاتی رو خریده .

    تو این روشی که شما نوشتید افزونگی داده بوجود خواهد اومد (به دلیل تکرار مشخصات مشتری) .

    مثالی از فیلدهای جداول :
    orders >> id, name,date,address,mobile,phone,otherFields
    orders_products>> id,order_id,product_id,product_count,product_price

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    36
    پست
    108

    نقل قول: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    من واسه پروژه این ترمم باید تا یک هفته دیگه تمومش کنم واسه همین افزونگی و ... مهم نیست چون قرار نیست سایت آپلود بشه . میشه فعلا یک راه خوب نمایش بدین که چطور تو یک جدول یا حالا دو تا جدول منظور راحتی کاره بتونم ذخیرش کنم . چون از اونطرف ادمین باید سفارشات رسیده هر مشتری رو چک کنه ببینه چی اومده . ممنون

    از اونطرف دیگه کالاهای خریده شده چطور باید وارد جدول بشن . یعنی به ازای هر کالا یک فیلد در جدول ذخیره بشه و تعداش هم نوشته بشه . مثلا در مثال بالا که 5 تا جنس در سبد خریده باید 5 بار عمل درج صورت بگیره ؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    سلام
    این یه پروژه ساده فروشگاه هست(دانشجویی)
    فکر کنم اون چیزی که می خوای باشه
    سبد خرید هم داره
    ببین ازش استفاده کن.
    فقط اینجا آموزش تحویل داده میشه و نه پروژه

    با تشکر
    35 تا دانلود و فقط 2 تا تشکر؟؟

    لینک دانلود حذف شد (هرکس لینک می خواهد پیغام بگذارد)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله djsaeedkhan : یک شنبه 02 بهمن 1390 در 09:41 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    36
    پست
    108

    نقل قول: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    نقل قول نوشته شده توسط djsaeedkhan مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر کنم اون چیزی که می خوای باشه
    سبد خرید هم داره
    فقط اینجا آموزش تحویل داده میشه و نه پروژه

    با تشکرThumb.PNGضمیمه 81227
    ممنون دوست عزیز . من نگفتم که پروژه میخوام . در جواب دوستمون که گفتن مشکل افرونگی و ... پیش میاد گفتم که باید تا دو هفته دیگه اینو تحویل بدمو افزونگی و اینها واسه این پروژم مهم نیست و یک راه آسون پیشنهاد بدن نه اینکه پروژشو واسم بنویسن .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    سلام
    دوست من خوب می تونی از دیتابیسش استفاده کنی
    ببین ساختارش چطوره

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    36
    پست
    108

    نقل قول: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    خوب من کالا ها رو در جدول ذخیره کردم . تعداد شون رو هم همینطور . یعنی کالا ها در یک ستون از جدول به نام products و تعداد کالا ها در یک ستون از جدول بنام tedad ذخیره میشن . نحوه ذخیرشون هم به این شکله :مثلا تو ستون products کد کالا درج میشه به این شکل : 541,547,254,201 و تو ستون tedad، تعداد کالاهای مورد تقاضا درج میشه به این شکل : 2,4,5,6 . یعنی از کالای کد 201 6 عدد سفارش شده ،از کالای کد 254 5عدد سفارش شده و ... . حالا تو صفحه ادمینم چطور این مقادیر رو بشکنم و تعداد رو به کد کالاها مرتبط کنم . مثلا میخوام نمایش جزیی تری داده بشه و بگه کالای کد 201 اسمش شامپو هست و 6 عدد سفارش شده و کالای کد 254 اسمش رب هست و 5 عدد سفارش شده و ... . چطور باید این کار رو بکنم . متشکرم

  10. #10

    نقل قول: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    کد HTML:
    $products = preg_split('#,#', $row['products']);
    $tedad = preg_split('#,#', $row['tedad']);
    $count = min(count($products), count($tedad));
    for($i = 0; $i < $count; $i++) {
        $name = mysql_result(mysql_query("SELECT `name` FROM `products` WHERE (`id`='{$products[$i]}') ORDER BY `id` LIMIT 1"), 0, 0);
        echo "Product #{$products[$i]} ({$name}) - Tedad: {$tedad[$i]}<br/>\n";
    }
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : چهارشنبه 05 بهمن 1390 در 08:59 صبح دلیل: استخراج نام کالا از جدول

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    36
    پست
    108

    نقل قول: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    متشکرم از وقتی که گذاشتین . چند تا سوال واسم پیش اومد :

    1- این کد چیکار میکنه و بجای شارپ چه مقادیری قرار میگیره ؟
    $products = preg_split('#,#', $row['products']); 
    2- این خط چکار میکنه ؟

    $name = mysql_result(mysql_query("SELECT `name` FROM `products` WHERE (`id`='{$products[$i]}') ORDER BY `id` LIMIT 1"), 0, 0);

  12. #12

    نقل قول: فرستادن اطلاعات سبد خرید به جدول

    اون کد رشته ['row['products$ (فیلد products از رکوردی که خوندین) رو برحسب کارکتر , تفکیک میکنه و بصورت یک آرایه میریزه داخل products$
    کد دوم هم از جدول products فیلد name رکوردی که id اون توی جدول خرید ذخیره شده، استخراج میکنه و توی متغیر name$ ذخیره میکنه.
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •