نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: از کار انداختن پنجره های Common Dialog

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    از کار انداختن پنجره های Common Dialog

    دوستان گرامی...

    کسی میدونه چطور میشه از باز شدن پنجره های Common dialog مثل پنجره Open ، Save ، Color ، Font جلوگیری کرد. یعنی هیچ برنامه ای نتونه اینا رو باز کنه.

    با هر روش ممکن که بشه این پنجره ها رو ساقط کرد. (ریجیستری ، API ، ... )

    پیشاپیش سپاسگزارم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: از کار انداختن پنجره های Common Dialog

    یعنی چی ؟
    یعنی مثلا ی کاری کنیم که پنجره سیو در تمامی برنامه از کار بیفته ؟ مثلا پنجره سیو notepad و دیگر برنامه ها از کار بیفته ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: از کار انداختن پنجره های Common Dialog

    نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    یعنی چی ؟
    یعنی مثلا ی کاری کنیم که پنجره سیو در تمامی برنامه از کار بیفته ؟ مثلا پنجره سیو notepad و دیگر برنامه ها از کار بیفته ؟
    دقیقا
    ------------------------------------------

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: از کار انداختن پنجره های Common Dialog

    تونستم غیر فعالش کنم اما اینکه چجوری کلا کاری کنیم که اصلا پیداش نشه و بالا نیاد و نشون داده نشه رو نمیدونم
    اول هندل پیدا کن بعد
    با این api غیر فعالش کن
      
    Private Declare Function EnableWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal fEnable As Long) As Long


    call EnableWindow(hwnd, False)

  5. #5

    نقل قول: از کار انداختن پنجره های Common Dialog

    نقل قول نوشته شده توسط M.T.P مشاهده تاپیک
    دوستان گرامی...

    کسی میدونه چطور میشه از باز شدن پنجره های Common dialog مثل پنجره Open ، Save ، Color ، Font جلوگیری کرد. یعنی هیچ برنامه ای نتونه اینا رو باز کنه.

    با هر روش ممکن که بشه این پنجره ها رو ساقط کرد. (ریجیستری ، API ، ... )

    پیشاپیش سپاسگزارم.
    بفرما داداش، اين از باز شدن پنجره Open جلوگيري ميكنه.
    Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long

    Private Sub Timer1_Timer()
    hw = FindWindow(vbNullString, "Open")
    If hw <> 0 Then
    SendKeys "%{f4}"
    End If
    End Sub

    فقط حواستون باشه اينترول تايمر رو خيلي كم نكنيد(200 باشه خوبه).

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: از کار انداختن پنجره های Common Dialog

    دوستان با FindWindow که نمیشه چون پنجره Open یا Save همیشه عنوان ثابتی نداره!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: از کار انداختن پنجره های Common Dialog

    پس به جای عنوان پنجره باید نام کلاس رو به تابع FindWindows بفرستی...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •