نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ادامه این کدها باید چی بنویسم؟

  1. #1

    ادامه این کدها باید چی بنویسم؟

    دوستان من در فرم لاگینم وقتی کاربر روی دکمه ورود کلیک می کنه در اونها کدهای زیر قرار داره ، هدفم اینه اگه آی دی و پسوردی که در تکست باکسهای یک و دو وارد شد درست بود کاربر وارد فرم اصی بشه در ادامه کدهای زیر باید چی بنویسم؟


    string str;
    str = "Data Source=.;Initial Catalog=ghalam;Integrated Security=True";
    SqlConnection con = new SqlConnection(str);
    con.Open();
    SqlCommand com = new SqlCommand("select * from ramz where id=@id , password=@password", con);
    com.Parameters.AddWithValue("@id", textBox1.Text.Trim());
    com.Parameters.AddWithValue("@password", textBox2.Text.Trim());
    ؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: ادامه این کدها باید چی بنویسم؟

    سلام
    dataadapter.fill(datatable);
    if (dt.rows.count>0)
    frmmain.show();

  3. #3

    نقل قول: ادامه این کدها باید چی بنویسم؟

    نقل قول نوشته شده توسط AliSaeedi_v مشاهده تاپیک
    سلام
    dataadapter.fill(datatable);
    if (dt.rows.count>0)
    frmmain.show();
    سلام ضمن تشکر از این کدتون. راستش چیزی متوجه نشدم و ندونستم دقیقا چطوریه یعنی راهی نیست این کار رو بذون دیتا آداپتر انجام بدم؟؟ کدی دیگه به ذهنتون نمی رسه؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: ادامه این کدها باید چی بنویسم؟

    معمولا از این روش استفاده میشه.چون شما داری select میکنی یه جدول برمیگردونه.ما با این کد میگیم اگه تعداد سطرهای جدول بیشتر از صفر بود یه نفر وجود داره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: ادامه این کدها باید چی بنویسم؟

    این کد با سی شارپه مال یکی از برنامه های قدیمیم ببین به دردت میخوره
    private void btnenter_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < txtpass.Text.Length; i++)
    {
    if (txtpass.Text[i]=='\'')
    {
    MessageBox.Show("توجه در پسورد و شناسه از علائم(',\",.,\\,;,?,@,...) نباید استفاده شود!", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
    txtid.Clear();
    txtpass.Clear();
    txtid.Select();
    return;
    }
    }
    for (int i = 0; i < txtid.Text.Length; i++)
    {
    if (txtid.Text[i] == '\'')
    {
    MessageBox.Show("توجه در پسورد و شناسه از علائم(',\",.,\\,;,?,@,...) نباید استفاده شود!", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
    txtid.Clear();
    txtpass.Clear();
    txtid.Select();
    return;
    }
    }
    OleDbConnection con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=|DataDirectory|HelalDb.mdb;Jet OLEDB:Database Password=12344321;");
    //string oledbConnectString ="Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=|DataDirectory|hdb.accdb;Jet OLEDB:Database Password=12344321;";
    con.Open();
    string s="select * From users where id='" + txtid.Text + "' and pass='" + txtpass.Text + "'";
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(s, con);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "users");
    if (ds.Tables[0].Rows.Count == 0)
    {
    MessageBox.Show("اطلاعات ورودی اشتباه است لطفا دوباره سعی کنید", "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    txtpass.Clear();
    txtid.Clear();
    txtid.Select();
    return;
    }
    else
    {
    Program.gp.right = ds.Tables[0].Rows[0][2].ToString();
    Program.gp.struser = ds.Tables[0].Rows[0][0].ToString();
    m2 = 1;//becuse if this window closed we can understand clicked on close and exit from form or type a true pass and close form to general part
    Close();
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •