نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارائه راه کار جهت بستن سال مالی در نرم افزارهای پایگاه داده ها در sql و #C

  1. #1

    ارائه راه کار جهت بستن سال مالی در نرم افزارهای پایگاه داده ها در sql و #C

    با سلام خدمت همه دوستان
    سوال من اینکه چه استراتژی را توصیه می کنند برای بستن سال مالی در نرم افزارهایی مانند حقوق و دستمزد و یا هر گونه پایگاه داده ای که با sql 2008 طراحی و با #C کد نویسی می شه .
    ایا باید دیتابیس دومی را برای هر سال مالی طراحی کرد
    ایا باید از یک دیتا بیس استفاده نمود و فبلدی را در جداول به سال مالی اختصاص داد
    ایا...
    چه استراتژی بهتر است
    با تشکر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: ارائه راه کار جهت بستن سال مالی در نرم افزارهای پایگاه داده ها در sql و #C

    با سلام
    برای بستن سال مالی در نرم افزارهای مالی و حسابداری به نظر من بهتره یه دیتابیس جدید ایجاد بشه و در اکثر نرم افزارهایی که تا حالا کار شده به همین شیوه عمل می کنند چون در این شیوه می تونی فقط با تغییر ConnnectionString برای هر سال مالی راحت کارت رو انجام بدی اما اگه بخوایی فقط یه دیتابیس باشه و با یه فیلد سالهای مالی رو از هم جدا کنی مشکل می شه و در همه کوئری هایی که از دیتابیس می خوایی بگیری بایستی این مورد رو نیز لحاظ کنی و حجم دیتابیس رفته رفته زیاد می شه و کارایی پایین می یاد با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •