نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در اجرای برنامه نوشته شده

  1. #1

    مشکل در اجرای برنامه نوشته شده

    سلام

    من یه برنامه نوشتم بعد از اون Export گرفتم اون از حالت ZIP بیرون اوردم وقتی اجراش می کنم erorr زیر رو میده Untitled.png

    تمام فرم ها هستن به نظر مشکلی نیست اما ...

    ممنون می شم کمکم کنید .

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه نوشته شده

    دوست عزیز حالتون خوبه؟؟؟ چند بار تاپیک و پست میدین؟؟؟

    OutputPath رو به یه مکان جدید تغییر بدین ببین مشکل حل میشه؟

    موفق باشید./

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه نوشته شده

    دوست عزیز روشی که گفتی جواب نداد این Error می ده

    ------ Build started: Project: WindowsApplication3, Configuration: Debug x86 ------
    vbc : error BC30113: '$safeprojectname$' is not a valid name and cannot be used as the root namespace name.
    vbc : error BC30420: 'Sub Main' was not found in '$safeprojectname$.My.MyApplication'.
    C:\Users\mbg\Desktop\New folder\My Project\Application.Designer.vb(35) : error BC30037: Character is not valid.
    C:\Users\mbg\Desktop\New folder\My Project\Settings.Designer.vb(34) : error BC30456: 'Settings' is not a member of 'My'.
    C:\Users\mbg\Desktop\New folder\My Project\Settings.Designer.vb(67) : error BC30037: Character is not valid.
    ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

    Untitled2.png


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه نوشته شده

    اگه میتونی پروژت رو بذار تا بشه بهتر جواب داد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه نوشته شده

    دوست من خود متن خطا نوشته که. شما یا پروژه خودت رو دوباره بیلد کن یا کاری که دوست قبلی گفتن انجام بده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •