نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

  1. #1

    نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    دوستان چطوری می شه کاری کرد که تمام ستون های جدول به combo box انتقال پیدا کنند؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    سلام دوست عزیز منظروت رو دقیقا متوجه نمیشم همه ی ستون ها؟؟؟ یا فقط میخواین اطلاعات یه ستون رو به کامبو بایند کنین؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    سلام این کد رو بنویس
    البته بعد از اینکه datatableرو پرکردی
    CBcustomerT1.DisplayMember = "name";
    CBcustomerT1.ValueMember = "id";
    CBcustomerT1.DataSource = dt;

  4. #4

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    نقل قول نوشته شده توسط The Life مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز منظروت رو دقیقا متوجه نمیشم همه ی ستون ها؟؟؟ یا فقط میخواین اطلاعات یه ستون رو به کامبو بایند کنین؟؟؟
    منظورم انتقال تمام ستون های یک جدول به کمبو باکس هست

  5. #5

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    نقل قول نوشته شده توسط AliSaeedi_v مشاهده تاپیک
    سلام این کد رو بنویس
    البته بعد از اینکه datatableرو پرکردی
    CBcustomerT1.DisplayMember = "name";
    CBcustomerT1.ValueMember = "id";
    CBcustomerT1.DataSource = dt;
    می شه در مورد display member
    و
    value member
    صحبت کنی؟ من زیاد تا حالا با کمبو باکس کار نکردم.ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    اگه درست منظور شما رو فهمیده باشم. البته راهای بهتری هم هست.
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    comboBox2.Items.Add('آیتم مورد نظر از جدول');
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    display member ستونی که قرار هست نمایش داده بشه نشون میده.value member رو میتونی مقدار دهی نکنی اما این خاصیت میاد idشخصی که در بانک ذخیره شده دریافت و نگهداری میکنه
    اگه نگرفتی بگو بیشتر توضیح بدم

  8. #8

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    نقل قول نوشته شده توسط salehvasaleh مشاهده تاپیک
    می شه در مورد display member
    و
    value member
    صحبت کنی؟ من زیاد تا حالا با کمبو باکس کار نکردم.ممنون
    سلام دوست عزیز ، خاصیت اول کد دوستمون میاد منبع داده ای رو که قصد داریم اطلاعات درونش رو نشون بدین از طریق خاصیت DataSource مشخص میکنیم که در این کد دوستمون این منبع داده یه Datatable یا جدول هست... قبول داری که هر جودل از جمله این DataTable شامل چند تا فیلد هست ؟؟ پس ما میایم از طریق خاصیت DisplayMember مشخص میکنیم که قصد داریم اطلاعات کدوم فیلد رو در کامبو نشون بدیم پس در جلوی DisplayMeMber میایم نام فیلد مورد نظر رو مینویسیم.. خوب حالا ValueMember چی هست... نگا با همون دو خاصیت بالا هم اطلاعات بایند میشن ولی وقتی که روی یکی از گزینه های کامبو که بایند شدن کلیک میکنیم به یه سطر از جدول اشاره میکنه و ما از طریق خاصیت ValueMember میایم مشخص میکنیم که اطلاعات کدوم سلول از اون سطر رو میخوایم..مثلا ممکنه که شما Displaymember رو مقدار فیلد نام مشخص کنیم ولی خاصیت ValueMember رو فیلد نام خانوادگی مشخص کنید و هرگاه از طریق خصوصیت SelectedValue مراجعه کنین مقدار نام خانوادگی رو بهتون میده نه نام رو ( یه کم گیج کننده به نظر میرسه کمی دقت کنی متوجه میشی )

    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین.

    موفق باشید./

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    نقل قول نوشته شده توسط mp_mp353 مشاهده تاپیک
    اگه درست منظور شما رو فهمیده باشم. البته راهای بهتری هم هست.
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    comboBox2.Items.Add('آیتم مورد نظر از جدول');
    }
    این روش کار میکنه اما اصلا بهینه نیست.حالا شما 100 تا رکورد داشته یاشی چی؟!این یک تکنیک هست که ماکروسافت تعبیه کرده

  10. #10

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    ممنون از توضیحاتتون فک کنم فهمیدم چی شد اگر بر به مشکل خوردم باز سوال می پرسم. ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    سلام. دوست من آقای AliSaeedi_v میدونم این روش روش بهینه نیست. بازم ممنون.
    من زیاد از کامبو استفاده نمیکنم ولی ممنون میشم به من روش درست رو یاد بدید.
    بازم ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    دوستان دیگه هم اگه روش خاصی رو مد نظر دارند لطف کنن قرار بدن تا همه و به خصوص خود من استفاده کنیم.
    با تشکر از همه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    سلام خیلی مخلصیم
    شما گفتین راههای بهتری هم هست در صورتی که راه بهتر این نیست که از حلقه استفاده کنیم.
    بهتره تا میشه از تکنیک های موجود بهره بگیریم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: نحوه انتقال فیلدهای جدول combo box

    سلام درسته من گفتم راهای بهتری هم هست البته اینکه من نمیدونم چی هستن! و تنها روشی که بلد بودم حلقه بود اما به کمک دیتا بایندینگ هم باید بشه که من کار نکردم. الان خیلی مشتاق شدم تا یه روش بهینه تر رو یاد بگیرم. البته تکرار (حلقه) خیلی سنگین میشه و البته بهینه هم نیست. بازم ممنونم دوست من.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •