نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بهم ریختگی متون فارسی در خروجی اکسل

  1. #1

    بهم ریختگی متون فارسی در خروجی اکسل

    سلام دوستان من با استفاده از کد زیر در برنامه خروجی اکسل می گیرم ولی فونت های فارسی در فایل اکسل بهم ریخته می شوند لطفا راهنمایی کنیدخیلی خیلی فوری است
    Response.Clear();

    Response.Buffer = true;

    Response.ContentType = "application/vnd.ms-excel";
    Response.AddHeader("content-disposition", "attachment;filename=MyFiles.xls");
    Response.Charset = "utf-8";
    this.EnableViewState = false;

    System.IO.StringWriter sw = new System.IO.StringWriter();
    System.Web.UI.HtmlTextWriter htw = new System.Web.UI.HtmlTextWriter(sw);

    gv.RenderControl(htw);

    Response.Write(sw.ToString());
    Response.End

  2. #2

    نقل قول: بهم ریختگی متون فارسی در خروجی اکسل

    کسی نیست یاری کند؟

  3. #3

    نقل قول: بهم ریختگی متون فارسی در خروجی اکسل

    کسی جواب نداد
    ولی خودم پاسخ سوال را پیدا کردم اگر به کد بالا دوخط زیر را اضافه کنیم درست می شود
    امیدوارم به درد دوستانی که با این مشکل مواجه شدن بخورد
    Response.ContentEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    Response.BinaryWrite(System.Text.Encoding.UTF8.Get Preamble());

  4. #4

    نقل قول: بهم ریختگی متون فارسی در خروجی اکسل

    ممنون مشکل منو که حل کرد
    خدا خیرت بده

  5. #5

    نقل قول: بهم ریختگی متون فارسی در خروجی اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط pishi-pishi مشاهده تاپیک
    کسی جواب نداد
    ولی خودم پاسخ سوال را پیدا کردم اگر به کد بالا دوخط زیر را اضافه کنیم درست می شود
    امیدوارم به درد دوستانی که با این مشکل مواجه شدن بخورد
    Response.ContentEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    Response.BinaryWrite(System.Text.Encoding.UTF8.Get Preamble());
    دستت درد نکنه خیلی ممنون بوس به لپت ولی یه مشکل هست همه رو پشت سر هم میزنه
    آخرین ویرایش به وسیله mzeadabadi@gmail.com : دوشنبه 12 تیر 1402 در 10:42 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: بهم ریختگی متون فارسی در خروجی اکسل


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •