نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سورس search....!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605

    Question سورس search....!

    سلام دوستان !
    از شما کسی Source داره که بیاد فایل مورده نظر رو Search کنه ؟
    مثلاً بیاد فایل با پسونده EXE.* رو search کنه!
    با تشکر
    Omega7

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    558
    سلام
    این کد رو برای ایجاد یک درخت از یه پوشه با تمام زیر پوشه هاش نوشتم، خودت تغییرش بده به چیزی که میخوای، تا برات دنبال یه فایل تو پوشه با تمام زیر پوشه هاش بگرده

    'ایجاد درخت از دایرکتوری خواسته شده
    Dim strFolderName As String
    Dim strFileName As String
    Private Sub FindFiles(ByVal strPath As String, ByVal MainNode As TreeNode)
    Dim Node As TreeNode
    For Each strFolderName In Directory.GetDirectories(strPath)
    If MainNode Is Nothing Then
    Node = TreeMain.Nodes.Add(Path.GetFileName(strFolderName) )
    Else
    Node = MainNode.Nodes.Add(Path.GetFileName(strFolderName) )
    End If
    Node.Tag = NodeType.Directory
    FindFiles(strFolderName, Node)
    Next
    For Each strFileName In Directory.GetFiles(strPath)
    If MainNode Is Nothing Then
    Node = TreeMain.Nodes.Add(Path.GetFileName(strFileName))
    Else
    Node = MainNode.Nodes.Add(Path.GetFileName(strFileName))
    End If
    Node.Tag = NodeType.File
    Next
    End Sub
    Dim strPath As String
    Private Sub LoadTree()
    TreeMain.Nodes.Clear()
    If SelectFolder.ShowDialog = DialogResult.OK Then
    strPath = SelectFolder.SelectedPath
    Dim strFolderName As String
    Dim strFileName As String
    'برای حرکت بر روی دایرکتوریها
    Dim node As TreeNode
    'node = TreeMain.Nodes.Add(Path.GetFileName(strPath))

    TreeMain.BeginUpdate()
    FindFiles(strPath, Nothing)
    TreeMain.EndUpdate()
    End If
    End Sub
    Private Sub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
    LoadTree()
    End Sub



    امیدوارم بدردت بخوره
    آخرین ویرایش به وسیله majid_afra222 : چهارشنبه 25 آبان 1384 در 06:48 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سورس برنامه Search
    نوشته شده توسط dasa در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1384, 17:42 عصر
  2. search
    نوشته شده توسط mahboobeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1384, 23:03 عصر
  3. search
    نوشته شده توسط PARIZAD در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1384, 13:20 عصر
  4. Search
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 16:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •