نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎

  1. #1

    Exclamation ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎

    یه برنامه برای یه نفر نوشتم حالا می خوام این برنامه فقط روی سیستم خودش اجرا بشه. یعنی مثلا سریال مادربوردش رو بهم بده و من اون رو توی یه کی میکر که خودم نوشتم وارد کنم و کد جدید رو بدم به اون تا اون توی برنامه ای که دادم بهش وارد کنه و بتونه از برنامه استفاده کنه.
    الآن می خوام ببینم که چه جوری با C#‎.net سریال یه چیز مهم تو کامپیوتر اون رو در بیارم.

  2. #2

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎

    سلام ،

    باید از فضای نامی System.management استفاده کنی یه برنامه نوشتم برای اینکار ولی به زبان وی بی دات نت هست اگه میخوای تا بهت بدم..

    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : پنج شنبه 06 بهمن 1390 در 13:22 عصر

  3. #3

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط The Life مشاهده تاپیک
    سلام ،

    باید از کلاس System.management استفاده کنی یه برنامه نوشتم برای اینکار ولی به زبان وی بی دات نت هست اگه میخوای تا بهت بدم..

    موفق باشید./
    هیچی از این کلاس نفهمیدم!
    کلی کد توی اینترنت پیدا کردم که همشون یه ManagementObjectSearcher داشتن که ارور می گیره.
    اگه می شه بگین دقیقا چی کار کنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎


  5. #5

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط modern_amin مشاهده تاپیک
    می که
    هیچ مورد جدیدی یافت نشد.!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط modern_amin مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    آدرسی که گذاشتین با پیام سیستم مبنی بر پیدا نشدن صفحه مواجه میشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎

            public string GetHDDSerialNumber()
    {
    string s = "";
    ManagementObjectSearcher searcher;
    string query2 = "SELECT * FROM Win32_PhysicalMedia";
    searcher = new ManagementObjectSearcher(query2);
    foreach (ManagementObject wmi_HD in searcher.Get())
    if (wmi_HD["SerialNumber"] != null)
    return wmi_HD["SerialNumber"].ToString();
    return s;
    }


    using System.Management

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار faravaghi
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎


  9. #9

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎

    این چیه؟
    ManagementObjectSearcher
    چرا می گه این رو پیدا نمی کنم؟

  10. #10

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط ALI3D69 مشاهده تاپیک
    این چیه؟
    ManagementObjectSearcher
    چرا می گه این رو پیدا نمی کنم؟
    سلام دوست عزیز داخل پنجره Solution Explorer روی پروژهتون راست کلیک کنین و Add Reference رو انتخاب کنید حالا داخل سربرگ net بیاین System.management رو Add کنین تا مشکل رفع بشه...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎

    دوست عزیز ابتدا باید system.management رو به پروژت AddRefrence کنی.

  12. #12

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎

    دوست عزیز
    میتونی از قفل ps-27 که کار آقای alimanam هست استفاده کنی.به تاپیک زیر سربزن.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?249864

  13. #13

    نقل قول: ساخت کد فعال سازی برای برنامه با C#‎‎

    سلام به همه عزیزان
    خب من system.management به پروژه AddRefrence کردم ولی بازم مشکل داشت وهمون ارور رومیداد لطفا یکی کمک کنه:(

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •