نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تشخیص و تغییر موقعیت اجزاء

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    Smile تشخیص و تغییر موقعیت اجزاء

    با سلام
    کارایی از این قبیل کردم ولی این یه مقدار فرق داره، هرچی سرچ هم زدم به نتیجه نرسیدم،ببنید شما میتونید حل کنید؟
    .
    برای مثال موقعیت button من در سطر485 و ستون15 هست،یعنی (location= 15,485)
    من میخوام تو برنامه چک کنم اگر موقعیت باتن من در
    سطر 485 هست به (location= 116,485) بره یعنی توهمون سطر458 باشه و یه مقدار به راست بره
    و اگر موقعیت باتن من در سطر 402 هست به (location= 116,402) بره
    یعنی توهمون سطر402 باشه و یه مقدار به راست بره
    و ...
    .
    در واقع میخام با یک کدنویسی ساده و سبک بتونم تشخیض بدم مثلا الان location باتن من کجاست و اگر خواستم بهش location جدید بدم؟

  2. #2

    نقل قول: تشخیص و تغییر موقعیت اجزاء

    برای اینکه بفهمی Location باتن کجاست به نمونه زیر نگاه کن :

     MessageBox.Show(button1.Location.ToString());


    برای انکه موقعیت یا location جدید بدید به نمونه زیر دقت کن :

    button1.Location = new Point(10, 10);


    چک کردن هم میتونی با یه if ساده انجام بدی.

    موفق باشید./

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: تشخیص و تغییر موقعیت اجزاء

    واقعا ممنون، مشکل حل شد ، فکر نمیکردم به این سادگی باشه
    .
    if ( button1.Location.X.ToString() == "15")
    {
    button1.Location = new Point(116, 485);
    }

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •