نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مشکل با فاصله ها در کدها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    مشکل با فاصله ها در کدها

    سلام
    دوستان یه مشکل عجیب برای من به وجود اومده میخواستم ببینم کسی قبلا چنین مشکلی داشته و یا کسی میدونه چطور باید این مشکل رو رفع کرد؟
    توی کدها PHP من اگه ابتدا یا انتهای کدها فاصله گذاشته بشه به اونها ایراد میگیره!!
    مثلا کد زیر با خطا مواجه میشه:
    <?php
    echo "test";
    ?>

    البته وقتی خطا میگیره که کد رو از جایی کپی کرده باشم و اگه خودم این رو بنویسم مشکلی نداره
    سپاسگزارم

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    درود
    واسه من تا به حال چنین مشکلی پیش نیومده.ولی میتونی ?> آخری رو ننویسی اینجوری فکر کنم مشکل فاصله آخری رفع میشه و میمونه فاصله اولی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parsidev
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    258

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    وقتی کدی رو کپی می کنی ابتدا تو یه ادیتوری غیر هوشمند مثل نت پد کپی کنید تا کد های پنهان اون حذف بشه و بعد از داخل نت پد داخل فایل کپی کنید...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    البته این کارهایی که میفرمایید هیچکوم نمیشه
    من تا حالا داشتم کار میکردم که یک دفعه اینجوری شده

  5. #5

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    اون ایراد چیه؟ اینجا بذارید ببینیم

  6. #6

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    متن پیغام خطا؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in C:\xampp\htdocs\sample\test.php on line 2

    ورژن آپاچی 2.2
    ورژن PHP 5.3.8

  8. #8

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    این مشکل وقتی پیش میاد که رشته شما محصور در گیومه خاصی (معمولاً گیومه جفت) باشه و دقیقاً همون نوع گیومه توی خود رشته هم استفاده شده باشه و Escape نشده باشه. برای رفع مشکل، گیومه های داخل رشته رو با \ تبدیل به کارکتر معمولی گیومه کنید تا با گیومه انتهای رشته اشتباه گرفته نشن. اگه باز هم مشکل پابرجا بود، یکبار متن رو توی Notepad کپی کنید و یکی از کارکترهای گیومه داخل متن رو انتخاب کنید و Ctrl+C رو بزنید. حالا Ctrl+H رو بزنید و در کادر Replace در قسمت Find What اون رو Paste کنید. در قسمت Replace With هم کارکتر گیومه رو تایپ کنی و دکمه Replace All رو بزنید و نهایتاً متن اصلاح شده رو کپی کرده و توی کدتون بکار ببرین. موفق باشید.

  9. #9

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    بسته به جایی که کد رو از اون کپی می‌کنید( معمولا صفحات وب )
    کاراکترهای کنترلی ممکن است قبل، بعد یا میان دستورهای برنامه‌نویسی قرار بگیرند
    این کدها وجود دارند ولی قابل دیدن نیستند

    تنها فاصله و tab می‌توانند بین دستورات php قرار بگیرند

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    ممنونم جناب شهرکی عزیز ولی بنده با کدهای ساده هم همین مشکل رو دارم!
    به پست اول بنده نگاه کنید.

  11. #11

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    بله متوجه شدم. قسمت دوم پاسخ قبلی بنده رو دوباره بخونید (اگه باز هم مشکل پابرجا بود...). اون رو برای همین گذاشتم. بعضی وقتها ممکنه توی متن کارکتر گیومه منحنی (Curly Quote) یعنی کارکترهای « و » وجود داشته باشه ولی بخاطر فونت بکاررفته در متن، اون رو مثل گیومه معمولی ببینید. بهتره این گیومه ها رو هم به روشی که گفتم تبدیل به گیومه معمولی کنید. موفق باشید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    من به یک نتیجه اخلاقی رسیدم از وقتی ورژن PHP رو ارتقا دادم از سایت برنامه نویس کدهایی که کپی میکنم رو نمیتونیم اجرا بگیرم درحالی که از بقیه سایت ها کد میگیرم مشکلی ندارم
    ناگفته نماند با حذف فاصله هایی که درون کدها ایجاد میشه هم مشکلم حل نمیشه مگه اینکه تمام فاصله هایی که بین خطوط یا اول و آخر خطوط هستش رو حذف کنم
    البته با کدهایی که درون تگ هایی به غیر از تگ PHP قرار گرفتن مشکلی ندارم
    یعنی به این ایراد میگیره:
    <?php
    echo "This is a test";
    ?>

    ولی با این مشکلی نداره:
    کد HTML:
    <?php
         echo "This is a test";
    ?>

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    ببخشيد يعني اون دو كدي كه شما نوشتيد چه فرقي با هم داره؟!

  14. #14

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    کدها فرقی نداره. فقط اولی توی تگ PHP هست و دومی توی تگ HTML که باعث شده یکسری کارکترهای غیر مجاز ازنظر نسخه های جدید PHP به کدها در حالت PHP اضافه بشه. راستی، توی تنظیمات PHP جدیدتون ببینید Magic Quotes روشنه یا خاموش؟ اگه روشنه خاموشش کنید و ببینید مشکل رفع میشه یا نه؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    تابع header و سيژن هم اين مشكل رو داشت كه ما با انتخاب گزينه ي Encode in utf-8 without BOM مشكل حل ميشد مشكل شما به انتخاب اين گزينه حل نميشه؟

  16. #16

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    این مشکل دلیلش یک مسئله دیگه هست و ارتباطی به توابع هدر نداره. مسئله سر وجود کارکترهای غیرمجاز در رشته هایی هست که ادیتور سایت برنامه نویس ایجاد میکنه. بنظرم بهتره یک فکری برای Syntax Highlighter سایت بشه و هرچه زودتر یک نسخه خوب و پایدار جایگزین نسخه فعلی بشه. اصلاً نفهمیدم قبلی چه مشکلی داشت که عوضش کردن؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با فاصله ها در کدها

    تابع header و سيژن هم اين مشكل رو داشت كه ما با انتخاب گزينه ي Encode in utf-8 without BOM مشكل حل ميشد مشكل شما به انتخاب اين گزينه حل نميشه؟
    نه نشد
    هرچی یونیکد بود امتحان کردم اما کارساز نبود
    توی تنظیمات PHP جدیدتون ببینید Magic Quotes روشنه یا خاموش؟
    magic_quotes_gpc = Off
    magic_quotes_runtime = Off
    magic_quotes_sybase = Off

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •