نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در آپلود فایل ؟؟؟

  1. #1

    مشکل در آپلود فایل ؟؟؟

    دوستان عزیز سلام:
    یه فایل اپلود ساده دارم میسازم خطای اذزس دهی میده میشه ی نگاه بندازید


    Warning: move_uploaded_file(/bimarestan/upload/) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\bimarestan\send.php on line 16

    Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move 'C:\xampp\tmp\phpF295.tmp' to '/bimarestan/upload/' in C:\xampp\htdocs\bimarestan\send.php on line 16

    ادرسم اینه C:\xampp\htdocs\bimarestan\upload

    اینجوری دادم


    $uploadDir = '/bimarestan/upload/';

  2. #2

    نقل قول: مشکل در آپلود فایل ؟؟؟

    اگه فایل اسکریپتتون توی پوشه c:\xampp\htdocs\bimarestan هست، این کد رو استفاده کنید:

    $uploadDir = dirname(__FILE__).'/upload/';

    اما اگه فایلتون توی یک پوشه داخل پوشه bimarestan (یک پوشه فرعی) هست، این کد رو تست کنید:

    $uploadDir = dirname(dirname(__FILE__)).'/upload/';

    کلاً هرچی بیشتر داخل پوشه های فرعی رفتین، از یک dirname بیشتر استفاده کنید.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در آپلود فایل ؟؟؟

    واسه خودم هم عجیبه ؟بازم درست نشد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در آپلود فایل ؟؟؟


    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8" />
    <title>Upload</title>
    </head>
    <body>
    <?php
    $uploadDir = dirname(__FILE__).'/upload';
    $dp = &$_FILES['doc_pic'];
    move_uploaded_file($dp['tmp_name'], $uploadDir.'/'.$dp['name']);
    ?>
    </body>
    </html>

    توضیح: توی پارامتر دوم move_uploaded_file باید اسم فایل رو هم مشخص کنید. درواقع باید بگین فایل آپلود شده رو در چه پوشه ای و با چه نامی ذخیره کنه.
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در آپلود فایل ؟؟؟

    بسیار بسیار ممنون /حل شد

  6. #6

    نقل قول: مشکل در آپلود فایل ؟؟؟

    خواهش میکنم. فقط یک نکته: دکمه تشکر کاربرد قشنگتری داره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •