نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

  1. #1

    خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

    وقتی برنامه رو اجرا میکنم به combotechernames.ValueMember = "teacherid" این error رو میده

    Cannot bind to the new display member.
    Parameter name: newDisplayMember

    رویداد dropdown کامبو باکس

     private void comboteacher_DropDown(object sender, EventArgs e)
    {
    classes.teachercourse teachercourse = new classes.teachercourse();

    System.Data.DataSet dataset = teachercourse.fillcombotch();
    combotechernames.DataSource = dataset;
    combotechernames.DataSource = dataset;
    combotechernames.DisplayMember = "lname";
    combotechernames.ValueMember = "teacherid";


    }





    اینم متود fill تو کلاس

     public System.Data.DataSet fillcombotch()
    {
    System.Data.DataSet dataset = new System.Data.DataSet();
    using (SqlConnection connection = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog= ASATIR;Integrated Security=True"))
    {
    SqlDataAdapter myadapter = new SqlDataAdapter();

    SqlCommand command = new SqlCommand("select teacherid , lname from teacher", connection);



    //--open connection
    if (connection.State != System.Data.ConnectionState.Open)
    {
    connection.Open();
    }

    myadapter.SelectCommand = command;

    myadapter.Fill(dataset, "teacher");


    if (connection.State != System.Data.ConnectionState.Closed)
    {
    connection.Close();
    }
    if (command != null)
    {
    command.Dispose();
    }


    }
    return dataset;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

    چرا شما تو DropDown کد بایند کردن رو نوشتین؟ اینجوری هربار که کمبو باز میشه میره اطلاعات رو بایند میکنه. بهتره که اینکار یه بار و اون هم موقع لود شدن فرم انجام بشه
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

    این کارو در ابتدا کردم
    ولی تو کامبوباکس این رو مینویسه
    System.Data.DataViewManagerListItemTypeDescriptor

    اطلاعات رو نشون نمیده

  4. #4

    نقل قول: خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

    کسی نمیتونه مشکل من برطرف کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

    سلام شماDataSource رو دیتا ست گذاشتین.باید مشخص کنید کدوم جدول از دیتاست.بهتره تو فرم لود بنویسین.موفق باشین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

    کلاسو static تعریف کن بببین چیه

  7. #7

    نقل قول: خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

    من این کاری که شما میخواید بکنید رو قبلا انجام دادم که کدش رو اینجا میذارم . به نظرم مشکل شما توی دریافت اطلاعات از دیتابیسه

    اول از همه به جای کد نوشتن . خود combobox با استفاده از ویزارد راحت هر چی رو بخواید بیند میکنه ولی اگه میخواید


    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = cstr;
    SqlCommand =new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    SqlDataAdapter da=new SqlDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable();
    DataSet ds =new DataSet();
    con.Open();
    cmd.CommandText = "select name from tbl_teacher";
    dt.Clear();
    da.Fill(dt);
    con.Close();


    این برای دیتابیس

    این هم اونت دراپ داون :

    comboBox1.Items.Clear();

    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    comboBox1.Items.Add(dt.Rows[i]["name"]);


    }

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    نقل قول: خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

    سلام



    comboBox1.DataSource = dtSex;
    comboBox1.DisplayMember = "sexFa";
    comboBox1.ValueMember = "sexCode";





    من به اینصورت کار میکنم.
    dtSex هم یک دیتاتیبل هست.



    یک سوال: من میخام تعداد 18000 رکورد رو به کمبوباکس بایند کنم. که برنامم خیلی کند میشه وسرعت هم برام خیلی مهمه و تمام 18000 رکورد رو هم لازم دارم.
    چکار میتونم بکنم که در نهایت سرعت بتونم این 18000 رکورد را سریعتر بایند کنم
    با تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

    نمیتونی فیلتر کنی

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

    دوست من بایند کردن روش خاصی نداره.. اگه همه 18000 تا رو میخوای و میخوای همه رو تو کمبو نشون بدی مجبوری اون کالکشنی که داری رو به کمبوتون بایند کنید دیگه.. کار دیگه ای نمیتونید انجام بدید فک کنم... واقعا مجبوری همه 18000 رکورد رو به یه کمبو بایند کنی؟

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    نقل قول: خطا bind کردن اطالاعات به combpbox

    با سلام

    بله باید همه 18000 تا رکورد رو تو کمبوباکس ببینم چون کاربرم هر لحظه ممکنه به یکی از این رکوردها بخاد دسترسی داشته باشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •