نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: private Class

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    private Class

    سلام
    چه طوری یه کلاس private تعریف کنم؟

    چندتا کلاس تعریف کردم حالا می خوام یکی را private کنم ولی
    Error 1 Elements defined in a namespace cannot be explicitly declared as private, protected, or protected internal

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: private Class

    public class ClassA
    {
    public MethodA()
    {
    <some code>
    myObjectClassB.DoSomething(); // ClassB is only used by ClassA
    <some code>
    }
    }

    public class ClassB
    {
    public DoSomething()
    {
    }
    }


    ________________________________________-

       public class ClassA
    {
    public MethodA()
    {
    <some code>
    myObjectClassB.DoSomething(); // Class B is only used by ClassM
    <some code>
    }

    private class ClassB
    {
    public DoSomething()
    {
    }
    }
    }

  3. #3
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: private Class

    کلاس private را فقط داخل یک کلاس دیگر می تونید تعریف کنید و فقط در آن کلاس هم قابل استفاده می باشد و گرنه بی معنی می شود (کلاسی که جایی قابل استفاده نیست)

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    27

    نقل قول: private Class

    با سلام
    دوست عزیز آقای
    gwbasic ممنون از مقالاتی که در این سایت قرار می دهید من واقعا خیلی چیز ها از شما یاد گرفته ام
    یک سوالی داشتم
    این private class به چه دردی می خورد. آیا نمی شود همین کار را در یک متد انجام داد؟

  5. #5
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: private Class

    کلاس private کاربرد کمی دارد. اگر فکر می کنید که کلاسی دارید که فقط و فقط در یک کلاس دیگر قابل استفاده هست می تونید آن کلاس را در داخل کلاس دیگر به صورت private تعریف کنید. و معمولا اینطور نیست و کلاسهای که می سازیم کاربردهای بیشتری دارند.
    نکته خاصی ندارد. به اون مثال خاصی که زدید توجه نکنید فقط یک مثال است برای مفهوم private وگرنه مطمئنا می شود فقط اون متدی که داخل کلاس تعریف شده رو در کلاس B تعریف کرد.
    دقت کنید که از یک کلاس برای بسته بندی یکسری اطلاعات مربوط به هم (شی) استفاده می شود.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: private Class

    از زمان دبیرستان که با وبی 6 کار می کردم همیشه Dll و Ocx برای انجام کاراهام می سازم
    مثل کار با ریجستر ویرایش عکس اتصال به پایگاه داده الگوریتم های رمزنگاری و غیرو ...
    همون قانون خودمون یک بار بنویس هزار بار استفاده کن
    حالا برای ایجاد کار جدید فقط کافی هستش کارهای گذشته رو کنار هم بگذارم شده بعضی برنامه هام از Dll های استفاده می کنه که هرکدومش به یک زبان متفاوتی نوشته شده

    خوب طبیعی هستش که وقتی کاربر فضای نام رو می نویسه نخوام بعضی از کلاس ها نمایش داده بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •