نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه bind کردن فیلدی از نوع عکس در DataGridView

  1. #1

    نحوه bind کردن فیلدی از نوع عکس در DataGridView

    سلام .
    من میخوام به وسیله یک گرید ویو و اطلاعات داخلش فیلدی که مربوط به عکس هست رو توی یک پیکچر باکس نشون بدم بطوریکه با تغییر رکور، عکس مربوط به اون رکورد نشان داده بشه.
    من باید از بایند استفاده کنم یا راه دیگه ای هم داره؟
    اگر میشه در هر دو صورت یه توضیح مختصری بدید.
    آخرین ویرایش به وسیله saeed0935 : دوشنبه 10 بهمن 1390 در 12:46 عصر

  2. #2

  3. #3

    نقل قول: مشکل در بایند کردن به...

    با تشکر از شما.برنامه ای که گفتید رو من نمیتونم کامل باز کنم. به نظرم یه کم گنگ.
    اگه میشه یه راهنمایی تو همین تایپک بکنید یا یک کد بزارین.
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: مشکل در بایند کردن به...

    عكساتو چطور نگه ميداري؟ آدرس عكس زو ذخيره ميكني يا خود عكس؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در بایند کردن به...

    خود عکسو به صورت باینری ذخیره میکنم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل در بایند کردن به...

    سلام
    از این کد می تونی استفاده کنید توی رویداد dataGridViewX1_MouseDoubleClick یا رویداد های مشابه بنویس:
     
    if (dataGridViewX1.CurrentRow.Cells["esme sotune ax"].Value != DBNull.Value)
    {
    MemoryStream ms = newMemoryStream((byte[])(dataGridViewX1.CurrentRow.Cells["esme sotune ax"].Value));
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(ms);
    }
    else
    {
    pictureBox1.Image = null;
    }


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •