نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جست و جوی بین دو تاریخ در sql

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار melika999
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    سن
    33
    پست
    74

    Thumbs down جست و جوی بین دو تاریخ در sql

    سلام دوستاد میدونم سوالم تکراریه ولی واقعا به مشکل برخوردم ممنون میشم اگه کمکم کنین
    من داده ها رو بر اساس تاریخ ثبتشون تو دیتابیس به صورت میلادی ثبت میکنم و زمان جست و جو داده های ثبت شده در تاریخ مشخص از این کد استفاده میکنم:
    SELECT    dbo.tbTemp.Namet AS Expr1, dbo.tbTemp.Date, dbo.tbObject.Name, dbo.tbObject.BarCode, dbo.tbObject.PRice, dbo.tbTemp.Count FROM            dbo.tbObject INNER JOIN  dbo.tbTemp ON dbo.tbObject.ID = dbo.tbTemp.ObjectID where   (dbo.tbTemp.Date >= CONVERT(DATETIME, '" + Date1 + "' , 102)) and (dbo.tbTemp.Date <= CONVERT(DATETIME, '" + Dt2 + "', 102))";

    و رو سیستم خودم جواب میده اما زمانی که سیستم عوض بشه این جست و جو انجام نمیشه
    به نظر شما مشکل کحاست؟آیا روش دیگه ای واسه جست و جو بین دو تاریخ هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: جست و جوی بین دو تاریخ در sql

    فکر کنم این کمکتون کنه

    https://barnamenevis.org/showthread.p...D8%B1%D9%BE%29

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار melika999
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    سن
    33
    پست
    74

    نقل قول: جست و جوی بین دو تاریخ در sql

    ممنون ولی خودم جوابشو پیدا کردم شاید به دردتون خورد:

    public static DataTable SelectTemp(DateTime Date1, DateTime Dt2)
    {

    SqlCommand Com = new SqlCommand();
    Com.Connection = Con;
    OpenCon();
    Com.CommandText = "SELECT name from tb temp where (dbo.tbTemp.date >= '" + Date1.ToShortDateString () + "' ) AND (dbo.tbTemp.date <= '" + Dt2.ToShortDateString () + "' )";
    SqlDataAdapter Ad = new SqlDataAdapter(Com);
    DataSet ds = new DataSet();
    Ad.Fill(ds, "Tb");
    CloseCon();
    return ds.Tables[0];


    }

  4. #4

    نقل قول: جست و جوی بین دو تاریخ در sql

    از دستور between استفاده کن
    http://www.w3schools.com/sql/sql_between.asp

  5. #5

    نقل قول: جست و جوی بین دو تاریخ در sql

    سلام
    یادمه چند وقت پیش یه دوست دیگه همین مشکل رو داشت اونجا این مشکل رو هم داشت که با between نمی تونست جواب بگیره یکی از دوستان این پیشنهاد رو داد که از (<>) استفاده کنه و مشکلش حل شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •