نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد یک شی جدید درون شی دیگر ؟؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    بخنورد
    پست
    55

    ایجاد یک شی جدید درون شی دیگر ؟؟؟

    اگه بخوام شی رو که در هنگام اجرای برنامه ایجاد میکنم درون شی دیگر بر روی صفحه باشد
    چطور میتونم اینکارو انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایم کنید
    (مثلا یک کلید که ایجاد میکنم میخوام داخل پنل خاصی از صفحه باشه)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: ایجاد یک شی جدید درون شی دیگر ؟؟؟

    اکثر اشیا دارای خاصیت Controls هستند که این خاصیت خودش دارای متدی به نام Add هست مثلا من با کد زیر PictureBox در یک Picturebox ایجاد می کنم:

    PictureBox pic_symbol = newPictureBox();
    pic_symbol.Image=Image.FromFile(str_path+@"\Resources\flag-green.png");
    pictureBox1.Controls.Add(pic_symbol);
    pic_symbol.MouseDown += new System.Windows.Forms.MouseEventHandler(pic_symbol_MouseDown);//Create Handle To Pic_Symbol Object MouseDown

    حالا شما می تونید به صورتی که خودتون تمایل دارید کد بالا رو تغییر بدید یعنی یک button رو در یک Panel اظافه کنید اگه درست متوجه شده باشم منظورتون رو...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •