نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارسال مقادیر فرم با کد امنیتی با Curl

  1. #1

    ارسال مقادیر فرم با کد امنیتی با Curl

    سلام به دوستان عزیز
    من میخوام مقادیری که ارسال میکنم در سایتی که میخوام ارسال بشه و جواب اون به خودم برگردونده بشه
    آدرس سایت رو نمیتونم ذکر کنم!!
    این نکته رو هم اضافه کنم سایت از Google Captcha استفاده میکنه!!
    اصلا نمیخوام کپتچا رو دور بزنم میخوام مقادیر کپتچا رو هم وارد کنم!
    ممنون!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با کد امنیتی با Curl

    از چه متدی برای ارسال استفاده میشه؟
    اگه پست کد زیر کارساز هستش:
    کد HTML:
    <?php
    	$POSTURL='آدرس سايت يا صفحه مورد نظر';
    	$POSTVARS='مقداري که ميخوايد ارسال کنيد';
    	$ch = curl_init(POSTURL);
    	curl_setopt($ch,CURLOPT_POST,1);
    	curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS,$POSTVARS);
    	curl_setopt($ch,CURLOPT_HEADER,0);
    	curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
    	$Recive = curl_exec($ch);
    	echo $Recive;
    ?>

  3. #3

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با کد امنیتی با Curl

    سلام! ممنون!
    اما باید بگم که Google Captcha داره ! مطلب اول من رو با دقت مطالعه نکردید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با کد امنیتی با Curl

    اصلا نمیخوام کپتچا رو دور بزنم میخوام مقادیر کپتچا رو هم وارد کنم
    یعنی دستی میخواید کد کپچا رو وارد کنید یا نه خودش وارد کنه اتوماتیک؟

  5. #5

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با کد امنیتی با Curl

    دستی میخوام وارد کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با کد امنیتی با Curl

    خوب 2تا مسئله:
    1-چرا بقیه اطلاعات رو هم دستی وارد نمیکنید؟
    2-گوگل کپچا رو چجوری ارسال کنیم!چون میدونید که Privatekey داره
    باید چنین چیزی رو چک کنم

  7. #7

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با کد امنیتی با Curl

    نقل قول نوشته شده توسط mbf5923 مشاهده تاپیک
    خوب 2تا مسئله:
    1-چرا بقیه اطلاعات رو هم دستی وارد نمیکنید؟
    2-گوگل کپچا رو چجوری ارسال کنیم!چون میدونید که Privatekey داره
    باید چنین چیزی رو چک کنم
    1- بقیه اطلاعات هم میخوام دستی وارد کنم!
    2- تا جایی که میدونم اگر لینکش رو قرار بدیم،نشون داده میشه ! { کد جاوا اسکریپتش رو }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با کد امنیتی با Curl

    تا جایی که میدونم اگر لینکش رو قرار بدیم،نشون داده میشه
    خوب در مورد کپچای گوگل مسئله اینه که یک کد امنیتی هم به کاربر میده که در موقع ارسال داده ها اون هم چک بشه که اگه توسط خود سایت ارسال نشده بود گوگل جواب True برنگردونه

  9. #9

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با کد امنیتی با Curl

    ولی من سایت هایی رو دیدم که کاری میخواستم رو انجام دادن...!
    حتی با Google Captcha!!
    نمونه اگر خواستید پ خ میکنم

  10. #10

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با کد امنیتی با Curl

    از دوستان کسی نیست پاسخ بده؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •