نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک در مورد کامبو باکس

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    خونه ی خودمون
    پست
    6

    Smile کمک در مورد کامبو باکس

    سلام من یه کامبو باکس روی فرم خودم دارم تو قسمت ایتمزش اسم چند تا سایت نوشتم
    حالا میخام اگه روی یکی از این سایت ها کلیک شد بره به سایت مورد نظر کسی دستورشو میدونه؟؟

  2. #2

    نقل قول: کمک در مورد کامبو باکس

    کار سختی نیست:

    توی رویداد SelectedIndexChanged مربوط به کمبو باکس، باید این کد رو بنویسید (اسم کمبوباکس رو comboBox1 فرض کردم)

    System.Diagnostics.Process.Start(comboBox1.Selecte  dItem.ToString());

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: کمک در مورد کامبو باکس

    دوست عزیز توی رویداد selectedIndexChange اون کمبو این کد رو بنویسید:
      System.Diagnostics.Process.Start(combo1.selectedTe  xt)

    البته به شرطی که توی text اون کمبو هاتون آدرس کامل سایت مورد نظر نوشته شده باشه نه مثلا یه اسم دلخواه خودتون. اگه اونجوری هم خواستید که یه اسم دلخاوه بنیسید بگو تا sample واست بذارم.
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    خونه ی خودمون
    پست
    6

    نقل قول: کمک در مورد کامبو باکس

    اگه زحمتشو بکشین بد نیست

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: کمک در مورد کامبو باکس

    نقل قول نوشته شده توسط Source C#‎‎ مشاهده تاپیک
    اگه زحمتشو بکشین بد نیست
    این هم Sample. امیدوارم به کارت بیاد
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •