نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ساخت پروسجر در ویژوال استودیو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    Lightbulb ساخت پروسجر در ویژوال استودیو

    با سلام

    در این فایل PDF میتونین یاد بگیرین چطوری در محیط ویژوال استودیو برای پایگاه داده خودتون پروسجر بنویسین .

    توضیح : خاصیت Identity فیلد id به True ست شده است .



    موفق باشید./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: ساخت پروسجر در ویژوال استودیو

    میشه توضیح بدید کاربرد پروسیجر چیه من هنوز درک کاملی رو از مفهوم ایجاد پروسیجر ندارم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ساخت پروسجر در ویژوال استودیو

    با سلام

    میشه توضیح بدید کاربرد پروسیجر چیه من هنوز درک کاملی رو از مفهوم ایجاد پروسیجر ندارم
    اینجا رو مطالعه کن به تفصیل در موردش توضیح داده فکر میکنم خیلی کامل باشه .

    موفق باشید./

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: ساخت پروسجر در ویژوال استودیو

    متشکرم متوجه شدم که استرود پروسیجرها روالهائی هستند برای حذف - اضافه - ویرایش و ترکیبی از آنها خب من اینها رو که گفتم توی برنامه انجام می دم چه نیازی دارم که استرود پروسیجر بنویسم
    می تونید توضیح بدید
    متشکرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ساخت پروسجر در ویژوال استودیو

    با سلام

    متوجه شدم که استرود پروسیجرها روالهائی هستند برای حذف - اضافه - ویرایش و ترکیبی از آنها خب من اینها رو که گفتم توی برنامه انجام می دم چه نیازی دارم که استرود پروسیجر بنویسم
    بوسیله پروسیجر هم کدنویسی ساده تر میشه هم حجم و دیباگ کردن برنامه آسون تر و میشه با کمی تغییر در پروژه های آینده مورد استفاده قرار بگیره به صورت کلی میشه گفت که توسعه نرم افزار سریعتر میشه .

    موفق باشید./

  6. #6

    نقل قول: ساخت پروسجر در ویژوال استودیو

    سلام علی جان
    ممنونم از آموزشت
    دو سئوال
    1)اول اینکه SP در دیتابیس ذخیره میشه یا در APP؟
    2) چطور میشه مقادیرمون رو به این پارامترها پاس داد؟
    تو آموزش نیومده
    ممونوم
    یاعلی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ساخت پروسجر در ویژوال استودیو

    با سلام

    بله در دیتابیس ذخیره میشه . در مورد سوال دومتون به کدهای زیر نگاه کنین متوجه میشین .

    Dim cmd As New SqlClient.SqlCommand("کانشکن استرينگ")
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    cmd.CommandText = "نام پروسيجر"
    cmd.Parameters.AddWithValue("@مقدار", "نام پارامتر")
    cmd.ExecuteNonQuery()



    موفق باشید./
    آخرین ویرایش به وسیله alimanam : جمعه 14 بهمن 1390 در 22:16 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ساخت پروسجر در ویژوال استودیو

    امکانش هست که کل دستور موجود در استورد پروسیجر رو فراخوانی کرده و تغییر بدیم و دوباره ذخیره سازی کنیم؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •