نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در بایند کردن گریدویو در entity framework

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    مشکل در بایند کردن گریدویو در entity framework

    سلام دوستان
    من در یک مشکل عجیب گیر کردم،وقتی کد مربوط به نمایش اطلاعات در گریدیو را در form_loadمینویسم بدون مشکل اجرا میشه ولی وقتی در button مینویسم هیچ اتفاقی رخ نمیده
                 tbl_anbar tb = new tbl_anbar();
    tb.name = textBox1.Text;
    tb.tedad = int.Parse(textBox2.Text);
    mt.AddTotbl_anbar(tb);
    mt.SaveChanges();
    dataGridView1.DataSource = mt.tbl_anbar;

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: مشکل در بایند کردن گریدویو در entity framework

    کسی کمک نمیکنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در بایند کردن گریدویو در entity framework

    ممنون از این کد کاملا خلاصه که گذاشتی. خب ما الان چطور بفهمیم اینا چیه ؟

  4. #4
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: مشکل در بایند کردن گریدویو در entity framework

    یکبار DataSource مربوط به DataGridView رو null کنید و دوباره set کنید.

    dataGridView1.DataSource = null;
    dataGridView1.DataSource = mt.tbl_anbar;


    در کل از روش درستی استفاده نمی کنید. بهتر است بیشتر با معماری entity framework‌ آشنا بشید و اینکه ObjectContext‌به چه شکلی کار می کند. شما نیاز ندارید که برای یک عمل add کردن دوباره تمام رکورد ها رو از database بخونید هر چند که objectContext داده های کش شده را دوباره برمیگرداند ولی در هر صورت یک query به سمت سرور فرستاده می شود و تک تک داده های برگشتی با داده های موجود در objectContext بررسی می شود و اگر موجود بود داده کش برگردانده می شود.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •