نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    Question مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    سلام
    2تا سوال:
    اولیش همون جستجوی فول تکست هستش که کلمه فارسی رو که جستجو میزنم چیزی برنمیگردونه
    جالبش اینه وقتی دستور رو توی PHPMYADMIN اجرا میکنم درست جواب میده ولی توی اسکریپت نه!
    کدش هم اینه:
    کد HTML:
    $Search='تست';
    $sql = ("SELECT * from TableName WHERE FieldName LIKE \"%$Search%\"");
    سوال دوم در مورد انجین های MYSQL هستش از کدوم بهتره استفاده کنیم؟
    سپاسگزارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen24000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    583

    نقل قول: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    من کد شما را بر روی هاست تست کردم و مشکلی نیست و فول تکست سرچ به خوبی اجرا میشه...!
    Collation فیلدی که فول تکست سرچ انجام میدید چیه!؟ utf8_persian_ci

  3. #3

    نقل قول: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    اینو تست کن:
    $sql = ("SELECT * from TableName WHERE FieldName LIKE \"%'".$Search."'%\");

    یه راهنمایی کلی. برای اینکه بدونی دستور اسکیوالی که نوشتی درسته یا نه خود phpmyadmin گزینه ای داره که کد php دستورات و اکشنهایی که ایجاد میکنه رو برات تولید میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    این کدی که گذاشتم توی زبان لاتین خوب جواب میده ولی زبان های یونیکد رو جواب نمیده
    Collation فیلدی که فول تکست سرچ انجام میدید چیه
    بله Persian_ci هستش
    سوال دوم رو کسی تحقیقی نکرده در موردش؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    معمولاً InnoDB امکانات جدیدتر و بیشتری داره ولی MyISAM سریعتره. Memory از همه سریعتره ولی اگه سرور Restart بشه همه چی پَر!!! بهتره برای کارهای موقت از Memory استفاده کنید. یعنی یک جدول موقت بسازید و اطلاعات رو توش بریزین و پردازشها رو اونجا انجام بدین و نهایتاً اون رو Drop کنید. البته برای پردازشهای سنگین این روش خوبه چون در تعداد رکوردهای پایین، خود ایجاد و حذف جدول باعث ایجاد بار اضافه روی سرور میشه.
    برای جستجوی Full Text هم چرا از MATCH...AGAINST استفاده نمیکنید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    از جوابتون متشکرم
    رای جستجوی Full Text هم چرا از MATCH...AGAINST استفاده نمیکنید؟
    آخه ازش نتونستم استفاده کنم وقتی میخوام اطلاعات برگردونده شده رو بخونم با خطا مواجه میشه!
    کد HTML:
    $sql = ("SELECT MATCH('FieldName') AGAINST ('MyText') as Relevance FROM TableName WHERE MATCH
    ('FieldName') AGAINST('+MyWord' IN 
    BOOLEAN MODE)");
    $result = mysql_query($sql);
    if (mysql_num_rows($result) == 0)
    شرط نتیجه True برمیگردونه و اسکریپت متوقف میشه!

  7. #7

    نقل قول: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    از حالت Natural Language Full Text استفاده کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    آقا من شرمند هام ولی تمام این روش ها رو چک کردم توی PHPmyadmin جواب میده ولی توی اسکریپت که میارم چیزی برنمیگردونه
    امکان داره یک مثال بزنید؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    چند تا سؤال؟ charset صفحه UTF-8 هست؟ صفحه با کدگذاری UTF-8 without BOM ذخیره شده؟ قبل از اجرای Query خودتون، 'SET NAMES 'utf8 رو اجرا میکنید؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    بله همه موارد رو رعایت کردم ولی عجیبه چرا جواب نمیده!!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    مشکلش رو فهمیدم
    توی اسکریپت من وقتی یه کلمه مینویسم با اون کلمه که در دیتابیس ذخیره شده ظاهرا تفاوت داره!!!
    وقتی از دیتابیس کپی میکنم و میارم توی اسکریپت مشکلی نیست ولی اگه خودم بنویسم پیداش نمیکنه!!!

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    46

    نقل قول: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی

    باید توی event keypress درستش کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •