نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ثبت اطلاعات در بانک اطلاعاتی

  1. #1

    مشکل در ثبت اطلاعات در بانک اطلاعاتی

    سلام من یه فرم طراحی کردم منتها حالا رو دکمه ثبت که کلیک میکنم صفحه پاک میشه و هیچی تو بانک ذخیره نمیشه نمی دونم چیکار کنم هرچی هم بیشتر نگاه میکنم که ببینم مشکل چیه بیشتر گیج می شوم (اینجانب مبتدی می باشم و نیازمند به راهنمایی شما)
    فایل رو هم با بانکم ضمیمه کردم لطفا راهنماییم کنید.


    کد HTML:
    <html>
    <head>
     <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
     <title>Page Order</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/order.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/main.css" />
    </head>
    
      <body>
       <form action="" method="post">
       <p>&nbsp;</p>
        <p>&nbsp;</p>
        <p>&nbsp;</p>
         <div align="center">
         <table border="0" width="308">
            <tr class="headbg">
                <td width="302" colspan="2">&nbsp;</td>
            </tr>
            <tr class="register">
                <td width="302" colspan="2">www.<input  class="txtbox" type="text" name="s_register" value=""  size="45"></td>
            </tr>
            <tr class="register">
                <td width="48">.ir<input type="checkbox" name="cir" value="1"></td>
                <td width="249">.com<input type="checkbox" name="ccom" value="1"></td>
            </tr>
            <tr class="button">
                <td width="302" colspan="2"><input type="submit" name="search" value="قدم بعدی"></td>
            </tr>
        </table>
        <?php
        $domain=$_POST['s_register'];
        $ir=$_POST['cir'];
        $com=$_POST['ccom'];
        
         if($ir)
            {
            if(strlen($domain)==0)
               {
               echo "<b>لطفا نام دامنه را وارد نمایید</b>";
               exit;
               }
                $sum= $_POST['cir']*5200;    
             $pc=".ir"; 
             echo "
                 <table class=domain>
                 <tr>
                  <td>www.</td>
                  <td> $domain </td>
                  <td> $pc </td>
                 </tr>
                 </table>
                 <table class=price>
                 <tr>
                  <td><font face=tahoma size=1><b>مبلغ</b></font> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> $sum </td>
                 </tr>
                 </table>
                  "; 
             }
             elseif($com){
               if(strlen($domain)==0)
                   {
                 echo "<b>لطفا نام دامنه را وارد نمایید</b>";
                 exit;
                   }
              $sum= $_POST['ccom']*26500;    
              $pc=".com";
              echo "
                 <table class=domain>
                 <tr>
                  <td>www.</td>
                  <td> $domain </td>
                  <td> $pc </td>
                 </tr>
                 </table>
                 <table class=price>
                 <tr>
                  <td><font face=tahoma size=1><b>مبلغ</b></font> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> </td>
                  <td> $sum </td>
                  <td><input type= name=search value='گام بعدی'></td>
                  </tr>
                  
                 <table border=1>
                  <tr>
                   <td><input class='regform' type='text' name='name' value='' size='45'></td>
                   <td>نام و نام خانوادگی</td>
                   </tr>
                  <tr>
                   <td><input class='regform' type='text' name='adrs' value='' size='45'></td></td>
                   <td>آدرس</td>
                   </tr>
                  <tr>
                   <td><input class='regform' type='tel' name='tel' value='' size='45'></td></td>
                   <td>شماره تلفن</td>
                   </tr>
                  <tr>
                   <td><input class='regform' type='fish' name='fish' value='' size='45'></td></td>
                   <td>شماره فیش بانکی</td>
                   </tr>
                  <tr>
                   <td><input type='submit' name='sefaresh' value='ثبت سفارش' ></td></td>
                   </tr>
                  </table>
                 </table>
                  ";
                $name=$_POST['name'];
                $adrs=$_POST['adrs'];
                $tel=$_POST['tel'];
                $fish=$_POST['fish'];
                 
                $db= mysql_connect("localhost","root","" )or die (mysql_error());
                mysql_select_db('enter',$db) or die (mysql_error());
                if (isset($_REQUEST['submit'])){
                mysql_query("SET NAMES utf8");
                 $query=mysql_query( "insert into customer_domain  (name,address,tel,fish,sum,pc) values  ('$name','$adrs','$tel','$fish','$sum','$pc')") or die (mysql_error());
            
            } if ($query){
                echo "اطلاعات با موفقیت ثبت شد";
                }
        
                         
              }
              
              
        ?>
         </div>
       </form>
         
     </body>
    </html>
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله arminirani : شنبه 15 بهمن 1390 در 14:08 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ثبت اطلاعات در بانک اطلاعاتی

    با سلام، لطفاً به کدی که گذاشتم دقت کنید:
    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8"/>
    <title>Page Order</title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/order.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/main.css" />
    </head>
    <body>
    <?php
        $step = (isset($_POST['step']) && is_numeric($_POST['step'])) ? (int) $_POST['step'] : 1;
        switch($step) {
        case 1:
            echo <<<EOT
    <div align="center">
    <form action="" method="post">
    <input type="hidden" name="step" value="2"/>
    <table border="0px" width="308px">
    <tr class="headbg">
    <td width="302px" colspan="2">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr class="register">
    <td width="302px" colspan="2">www.<input class="txtbox" type="text" name="s_register" value="" style="width: 100%;"></td>
    </tr>
    <tr class="register">
    <td width="48px">.ir<input type="checkbox" name="cir" value="1"></td>
    <td width="249px">.com<input type="checkbox" name="ccom" value="1"></td>
    </tr>
    <tr class="button">
    <td width="302px" colspan="2"><input type="submit" name="search" value="قدم بعدی"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    </div>
    EOT;
            break;
        case 2:
            $domain = isset($_POST['s_register']) ? trim($_POST['s_register']) : '';
            $ir = isset($_POST['cir']) ? true : false;
            $com = isset($_POST['ccom']) ? true : false;
            if($domain == '') {
                echo '<b>لطفاً نام دامنه را وارد نماييد</b><br/>'."\n";
                echo '<b>a href="javascript:history.go(-1);">بازگشت</a></b><br/>'."\n";
                exit();
            }
            else {
                echo <<<EOT
    <table class="domain">
    <tr>
    <th colspan="2">نام دامنه</th>
    <th>نوع</th>
    <th>قيمت</th>
    <tr>
    EOT;
                $sum = 0;
                $type = '';
                if($ir) {
                    $price = 5200;
                    $sum += $price;
                    $pc = '.ir';
                    $type .= $pc.' ';
                echo <<<EOT
    <tr>
    <td>www.</td>
    <td>{$domain}</td>
    <td>{$pc}</td>
    <td>{$price}</td>
    </tr>
    EOT;
                }
                if($com) {
                    $price = 26500;
                    $sum += $price;
                    $pc = '.com';
                    $type .= $pc.' ';
                echo <<<EOT
    <tr>
    <td>www.</td>
    <td>{$domain}</td>
    <td>{$pc}</td>
    <td>{$price}</td>
    </tr>
    EOT;
                }
                $type = trim($type);
                echo <<<EOT
    <tr>
    <td colspan="3">جمع</td>
    <td>{$sum}</td>
    </tr>
    </table>
    <form action="" method="post">
    <table border="1px">
    <tr>
    <td><input class="regform" type="text" name="name" size="45"/></td>
    <td>نام و نام خانوادگی</td>
    </tr>
    <tr>
    <td><input class="regform" type="text" name="adrs" size="45"/></td>
    <td>آدرس</td>
    </tr>
    <tr>
    <td><input class="regform" type="tel" name="tel" size="45"/></td>
    <td>شماره تلفن</td>
    </tr>
    <tr>
    <td><input class="regform" type="fish" name="fish" size="45"/></td>
    <td>شماره فیش بانکی</td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="2"><input type="submit" name="sefaresh" value="ثبت سفارش"/></td>
    </tr>
    </table>
    <input type="hidden" name="domain" value="{$domain}"/>
    <input type="hidden" name="step" value="3"/>
    <input type="hidden" name="pc" value="{$type}"/>
    <input type="hidden" name="sum" value="{$sum}"/>
    </form>
    EOT;
            }
            break;
        case 3:
            $name = isset($_POST['name']) ? trim($_POST['name']) : '';
            $adrs = isset($_POST['adrs']) ? trim($_POST['adrs']) : '';
            $tel = isset($_POST['tel']) ? trim($_POST['tel']) : '';
            $fish = isset($_POST['fish']) ? trim($_POST['fish']) : '';
            $sum = isset($_POST['sum']) ? trim($_POST['sum']) : '';
            $pc = isset($_POST['pc']) ? trim($_POST['pc']) : '';
            if($name != '' && $adrs != '' && $tel != '' && $fish != '' && $sum != '' && $pc != '') {
                mysql_connect('localhost', 'root', '') or die('Connection error');
                mysql_select_db('enter') or die('Database error');
                mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
                $query = mysql_query("INSERT INTO `customer_domain` (`name`,`address`,`tel`,`fish`,`sum`,`pc`) VALUES ('{$name}','{$adrs}','{$tel}','{$fish}','{$sum}','{$pc}')") or die (mysql_error());
                if($query && mysql_affected_rows() > 0){
                    echo 'اطلاعات با موفقیت ثبت شد.<br/>'."\n";
                    echo '<a href="">درخواست جديد</a><br/>'."\n";
                }
                else {
                    echo 'خطا در ثبت اطلاعات. لطفاً مجدداً تلاش کنيد.<br/>'."\n";
                    echo '<a href="">تلاش مجدد</a><br/>'."\n";
                }
            }
            else {
                echo 'اطلاعات ناقص است.<br/>'."\n";
                echo '<a href="javascript:history.go(-1);">تلاش مجدد</a><br/>'."\n";
            }
            break;
        }
    ?>
    </body>
    </html>
    لطفاً کد رو به دقت بررسی کنید. برخی جاها اشکال در طراحی هم داشتین. سعی کردم تا حدودی رفعش کنم. کد فوق تست شده و کار میکنه.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ثبت اطلاعات در بانک اطلاعاتی

    با سلام
    ممنون از شما بابت کمکتان اگر میشود ترتیب اجرایی دستوراتتان را جهت درک بهتر آن برای بنده بیان فرمایید. متشکرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •