نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

  1. #1

    روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    با سلام
    من می خوام برای فایلم یک پسوند ( مثلا prt. ) بسازم به این صورت که وفته داده های برناممو به صورت فایل ذخیره کردم , اولا اون فایل آیکون برناممو داشته باشه ودر ضمن وقتی روی آن دو بار کلیک کنم برنامه اصلی ران بشه همراه با مقدیری که در فایل ذخیره شده مثل برنامه word , excel و ...
    برای این کار ابتدا از کد زیر استفاده برای ایجاد کلیددر ریجستری استفاده کردم اما خطا می گیره
    file association.rar

    البته تو سایت های مختلف گشتم ولی هر کدوم یه روشی گفته بودن (کد پروژه بالا رو از سایت code project گرفتم http://www.codeproject.com/Articles/...tion-in-VB-NET ) , خلاصه اینکه بدجوری گیج شدم دوستان اگه لطف کنین و راهنماییم کنین ممنون می شم

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    سلام
    شما از ویندوز xp وارد فلدر آپشن شوید سپس داخل گذینه پسوند ها شوید
    پسوند مورد نظر خودتون رو وارد کنید سپس مسیر اجرایی پسوند را به برنامه مورد نظر دهید
    سپس با فشردن کلید ctrl + f پسوند مورد نظر را جستجو کنید و از فایل پیدا شده یک اکسپرت بگیرید
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadriano مشاهده تاپیک
    سلام
    شما از ویندوز xp وارد فلدر آپشن شوید سپس داخل گذینه پسوند ها شوید
    پسوند مورد نظر خودتون رو وارد کنید سپس مسیر اجرایی پسوند را به برنامه مورد نظر دهید
    سپس با فشردن کلید ctrl + f پسوند مورد نظر را جستجو کنید و از فایل پیدا شده یک اکسپرت بگیرید
    موفق باشی
    باسلام و با تشکر از جوابتون
    فکر میکنم من سوالمو بد طرح کردم
    من یه برنامه دارم که می خواد در کامپوتر کاربر نصب بشه , این روشی که شما گفتید بصورت دستی هستش من می خوام از طریق کدنویسی این کارو انجام بدم یعنی وقتی برنامم بر روی سیستم کاربر نصب شد یا اجرا شد بطور خودکار خودش این کار رو انجام بده

  4. #4
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    البته تو سایت های مختلف گشتم ولی هر کدوم یه روشی گفته بودن (کد پروژه بالا رو از سایت code project گرفتم http://www.codeproject.com/Articles/...tion-in-VB-NET ) , خلاصه اینکه بدجوری گیج شدم دوستان اگه لطف کنین و راهنماییم کنین ممنون می شم
    مثال موجود در لینک، کاملا واضح و روشن هست! شما در کدام قسمت مشکل دارید؟
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  5. #5

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    مثال موجود در لینک، کاملا واضح و روشن هست! شما در کدام قسمت مشکل دارید؟
    با سلام
    وقتی می خواد کلیدو تو ریجیستری ایجاد کنه ارور می داه ( یه فایل نمونه هم تو پست اولم گذاشتم )

  6. #6
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    وقتی می خواد کلیدو تو ریجیستری ایجاد کنه ارور می داه ( یه فایل نمونه هم تو پست اولم گذاشتم )
    خب دوست عزیز! باید هم خطا بده! اشتباهات منطقی (یا دقیقتر تایپی) در کدشما وجود داره!

    یکبار دیگه با دقت کدهای خودتون و کدهای موجود در مثال رو مقایسه کنید! به اشتباهات خودتون پی میبرید!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  7. #7

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    ضمیمه 82126registery.rarregistery.rar
    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    خب دوست عزیز! باید هم خطا بده! اشتباهات منطقی (یا دقیقتر تایپی) در کدشما وجود داره!

    یکبار دیگه با دقت کدهای خودتون و کدهای موجود در مثال رو مقایسه کنید! به اشتباهات خودتون پی میبرید!
    با سلام
    والا من چند بار نگاه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد !
    میشه لطف کنین و بگین اشکال کار کجاست
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله papeli_83 : دوشنبه 17 بهمن 1390 در 20:34 عصر

  8. #8
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    My.Computer.Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(".he  llo").SetValue("", "Hello", RegistryValueKind.String) 
    My.Computer.Registry.ClassesRoot.CreateSubKey("Hello\shell\open\command").SetValue("", Application.ExecutablePath & " ""%l"" ", RegistryValueKind.String)


    در کد بالا که در مثال آورده شده، مواردی که U کردم با کد شما مطابقت نداره و همین امر باعث ایجاد خطا شده! مخصوصاً رشته %1 !
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    نقل قول نوشته شده توسط papeli_83 مشاهده تاپیک
    باسلام و با تشکر از جوابتون
    فکر میکنم من سوالمو بد طرح کردم
    من یه برنامه دارم که می خواد در کامپوتر کاربر نصب بشه , این روشی که شما گفتید بصورت دستی هستش من می خوام از طریق کدنویسی این کارو انجام بدم یعنی وقتی برنامم بر روی سیستم کاربر نصب شد یا اجرا شد بطور خودکار خودش این کار رو انجام بده
    خب دوست عزیز با اجرا کردن اکسپورت گرفته شده از رجیستری در زمانی که برنامه شما روی سیستم هدف در حال نصب شدن است مشکل حل میشه
    دیگه به دستی و اتوماتیک چه ربطی داره؟!!

  10. #10

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    My.Computer.Registry.ClassesRoot.CreateSubKey(".he  llo").SetValue("", "Hello", RegistryValueKind.String) 
    My.Computer.Registry.ClassesRoot.CreateSubKey("Hello\shell\open\command").SetValue("", Application.ExecutablePath & " ""%l"" ", RegistryValueKind.String)


    در کد بالا که در مثال آورده شده، مواردی که U کردم با کد شما مطابقت نداره و همین امر باعث ایجاد خطا شده! مخصوصاً رشته %1 !
    با سلا م
    من تغیرات شمارو انجام دادم ولی باز هم تو خط اول ارور می گیره
    1.PNG

  11. #11
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    با سلا م
    من تغیرات شمارو انجام دادم ولی باز هم تو خط اول ارور می گیره
    شما اگه متن خطا رو از همون اول قرار میدادید خیلی زودتر نتیجه میگرفتید!

    این خطا هیچ ربطی به اشکالات کد شما نداره! بلکه بخاطر عدم مجوز برنامه VB یا اکانت ویندوز شما برای دسترسی به RegEdit بوجود اومده!

    شما باید با اکانت Admin وارد شوید و همچنین هنگام اجرای برنامه VisualStudio ابتدا روی آیکن برنامه، کلیک راست کنید و سپس Run As Admin رو بزنید!

    اگر با انجام این دو مرحله خطای فوق برطرف نشد، چک کنید ببینید که آیا RegEdit در قسمت Group Policy فعال هست یا خیر!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    فکر کنم نباید بعد از Setvalue آرگومان اول خالی باشه
    تو قسمت قبلش هم نقطه رو قبل از hello بردارید
    شاید درست بشه

  13. #13

    نقل قول: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل

    بذارید از اول توضیح بدم.

    1- یه پسوند خاص لازم نیست حتما رمز گذاری شده باشه. مثلا شما اگه یه فایل نوتپد ایچاد کنید و پسوند فایل ایجاد شده را از txt به fftx (یک پسوند فرضی) تغییر بدید، یه پسوند جدید ایجاد کرده اید. البته میتونید با الگوریتم خودتون محتویات فایل رو یه جورایی code کنید.

    2- برای نوشتن و خواندن از یک پسوند لازم نیست کار خاصی انجام بدید. از همون متد System.IO.File.ReadAllText و System.IO.File.WriteAllText استفاده کنید و اگر اون رو با الگوریتم خاصی code کردید، با یک الگوریتم decode اطلاعات رو آماده کنید.

    // یه خورده از بحث اصلی دور شدیم.

    3- باید موقع نصب برنامه، پسوندتون رو رجیستر کنید. اگه برای ساختن برنامه ی نصب از Advanced Installer و یا InstallShield استفاده میکنید، این کار خیلی ساده ست و میتونید داخل همونجایی که ستاپ رو میسازید بهش بگید که پسوند رو هم براتون ثبت کنه. اگر هم از نرم افزار های فوق یا نرم افزار های مشابه ستاپ سازی استفاده نمی کنید، باید این کار رو از طریق رجیستری انجام بدید که با یک سرچ ساده در گوگل نحوه ی این کار رو میفهمید.

    4- حالا وقتی فایلی به وسیله ی برنامه شما باز میشه، در واقع آدرس اون فایل به عنوان آرگومان به برنامه شما فرستاده میشه که باید از اون استفاده کنید.

    // امیدوارم مطلب رو گرفته باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •