نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساخت شی LinkBotton در هنگام اجرای برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    ساخت شی LinkBotton در هنگام اجرای برنامه

    سلام دوستان،در مورد سوالی که میخوام بپرسم جستجو کردم ولی همش به زبان VB بود،من دنبال C#‎‎‎ اش میگردم،میخوام برنامه یک عددی رو دریافت کنه و به تعداد این عدد شی LinkButton ایجاد کنم،یعنی در حین اجرای برنامه، شی به تعداد مورد نظر ایجاد بشه،و اینکه بعد از ایجاد شدنش چطوری میتونم واسه این شی ایجاد شده کدنویسی کنم؟یعنی کد مورد نظرم رو باید کدوم قسمت بنویسم.

  2. #2

    نقل قول: ساخت شی LinkBotton در هنگام اجرای برنامه

    سلام دوست عزیز ، واسه اینکار یک FlowLayoupanel روی فرم بزار تا شی ها به صورت مرتبط شده ایجاد بشن سپس با یک حلقه for ساده میتونین با استفاده از کلاس LinkLabel شی ها مورد نظر رو ایجاد کنین...

    واسه اینکه برای هر شی رویداد بنویسین و بگین که این شی چه کاری رو انجام بده میتونین از دستور AddHandler استفاده کنین...

    موفق باشید./

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ساخت شی LinkBotton در هنگام اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط The Life مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ، واسه اینکار یک FlowLayoupanel روی فرم بزار تا شی ها به صورت مرتبط شده ایجاد بشن سپس با یک حلقه for ساده میتونین با استفاده از کلاس LinkLabel شی ها مورد نظر رو ایجاد کنین...

    واسه اینکه برای هر شی رویداد بنویسین و بگین که این شی چه کاری رو انجام بده میتونین از دستور AddHandler استفاده کنین...

    موفق باشید./
    داداش مرسی از راهنماییت ولی تا حالا این مدلی کار نکردم،محبت کن کدش رو برام بذار،مثلا برای 2 تا لینک باتن واسم مثال بزن تا بهتر بتونم متوجه بشم،تشکر.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: ساخت شی LinkBotton در هنگام اجرای برنامه

    بفرمایید خدمت شما:
    for (int i = 0; i <= 10; i++)
    {
    r = new TableRow();
    t.Rows.Add(r);

    for (int j = 0; j <= 2; j++)
    {
    c = new TableCell();

    r.Cells.Add(c);

    LinkButton btnLnk = new LinkButton();
    btnLnk.Text = "Hello";
    btnLnk.Visible = true;
    btnLnk.CommandName = "Test";
    btnLnk.CommandArgument = "1";
    btnLnk.ID = "Hi";

    c.Controls.Add(ll);

    }

    }

    منبع:http://stackoverflow.com

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ساخت شی LinkBotton در هنگام اجرای برنامه

    خوب چطور میتونم واسه این لینک باتن ها کدنویسی کنم؟،من در حقیقت لینک باتن ها رو برای نمایش لیست دروس هر ترم دانشجو میخوام،مثلا اگر دانشجو ترم سومش باشه با روش بالا 3 تا لینک باتن ایجاد میکنم،حالا میخوام که اگه بر روی لینک باتن 1 کلیک کرد دروس ترم اولش رو ببینه،اگه رو لینک باتن 2 کلیک کرد دروس ترم دوم و ...،اینم بگم که به تمام فیلدهای مورد نیاز برای پیدا کردن دروس هر ترم دسترسی دارم ولی نمیدونم که وقتی به این صورت شی رو ایجاد میکنیم چطوری میشه واسشون کدنویسی کرد.

  6. #6

    نقل قول: ساخت شی LinkBotton در هنگام اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    خوب چطور میتونم واسه این لینک باتن ها کدنویسی کنم؟،من در حقیقت لینک باتن ها رو برای نمایش لیست دروس هر ترم دانشجو میخوام،مثلا اگر دانشجو ترم سومش باشه با روش بالا 3 تا لینک باتن ایجاد میکنم،حالا میخوام که اگه بر روی لینک باتن 1 کلیک کرد دروس ترم اولش رو ببینه،اگه رو لینک باتن 2 کلیک کرد دروس ترم دوم و ...،اینم بگم که به تمام فیلدهای مورد نیاز برای پیدا کردن دروس هر ترم دسترسی دارم ولی نمیدونم که وقتی به این صورت شی رو ایجاد میکنیم چطوری میشه واسشون کدنویسی کرد.
    یک Sample واستون به زبان وی بی دات نت نوشتم ببینین ... میتونین راحت به زبان سی شارپ تبدیل کنین...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •