نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ریختن نام کنترلر در یک متغیر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    ریختن نام کنترلر در یک متغیر

    سلام
    چطور می تونم در دستور زیر به جای Home از یک متغیر اسفاده کنم مثلا اول Home رو در یک متغیر مثلا ControllerName می ریزیم و بعد به جای نام آن کنترلر از متغیر ControllerNameاستفاده کنیم ؟

    @Url.Action("Index","Home")

    اومدم کدم رو به این شکل نوشتم اما یا error می گیره یا کار نمیکنه :

    @Url.Action("Index",ControllerName)


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: ریختن نام کنترلر در یک متغیر

    @{     var controllerName = "Home"; } @Url.Action("Index" , controllerName)


    تو بلاک میتونید کد سی شارپ بزنید ...

    موفق باشید ...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: ریختن نام کنترلر در یک متغیر

    نقل قول نوشته شده توسط amir-yeketaz مشاهده تاپیک
    @{     var controllerName = "Home"; } @Url.Action("Index" , controllerName)


    تو بلاک میتونید کد سی شارپ بزنید ...

    موفق باشید ...
    دوست عزیز من هم همین کد رو اجرا کردم که دقیقا controllerName ای که تو Url.Action هست رو خطا می گیره برای رفع این error چیکار کنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: ریختن نام کنترلر در یک متغیر

    کد کاملتر :

    @{ var controllerName = "Home"; var url = Url.Action("About", controllerName); } <a href="@url">My Link</a>


    به این علت خطا میگیره که نوع بازگشتی Url.Action رشته ی سی شارپ هست که نمیشه تو DOM مستقیم نوشت ...

    موفق باشید ...

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Leon_SFS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: ریختن نام کنترلر در یک متغیر

    اگه بخوای داینامیک هم اسم کنترلر رو مقدار دهی کنی باید از تو کنترلرت واسه Viewbag یه مقدار پاس بدی،مثل:
    ViewBag.ControllerName = "Home"

    بعد میای تو View
    <a href=@url.action("about",viewbag.ControllerName)>l  ink</a>

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: ریختن نام کنترلر در یک متغیر

    یه راه حلی که تازه پیداش کردم اینه که :

    @Url.Action("Index",new {Controller=ViewBag.ControllerName})

    با گذاشتن new دیگه احتمال اینکه با خطا مواجه بشیم نیست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •