نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خواندن از فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    خواندن از فایل

    سلام.
    یه فایل دارم TXT به اینصورت
    a
    b
    c
    d
    e
    .
    .
    .
    آقا ما میریم به این صورت :

    StreamReader SR = new StreamReader("C:\\file.txt");
    for (int i0;i<28;i++)
    {
    messagebox.show(SR.ReadLine();
    }

    اطلاعات خط به خط برنامه رو میخونیم همشم نشون میده
    حالا میریم
    بجای خط مسج باکس بالا از دستورات

    Comm.CommandText = "INSERT INTO EN(word) VALUES('" +ُSR.ReadLine() + "') ";
    Comm.ExecuteNonQuery();

    برای خوندن خط به خط فایل متنی و وارد کردن کلمه به دیتا بیس استفاده میکنیم.
    جالبه وقتی اولین Execute... میرسه و اجرا میکنه برنامه از فور بیرون میپره.
    و هیچ کار دیگه ای انجام نمیده چرا؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خواندن از فایل

    ? کسی نیست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار b.saminjad
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    230

    نقل قول: خواندن از فایل

    سلام

    به جای readline از read to end استفاده کن و سپس به بانک منتقلش کن(نیازی به حلقه نیست)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •