نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: علت خطای زیر چیست؟؟؟(مربوط به زمان لود یک صفحه پس لز upload)

  1. #1

    علت خطای زیر چیست؟؟؟(مربوط به زمان لود یک صفحه پس لز upload)

    سلام دوستان سایت وقتی بالا میاد مشکلی نداره ولی وقتی می هوام وارد قسمت admin بشم خطاری زیر را میده علتش چیه؟؟

    Server Error in '/' Application.

    Compilation Error

    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: CS0433: The type 'Admin_Default' exists in both 'c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Tem porary ASP.NET Files\root\1946e6af\fa3034e6\assembly\dl3\0a048c6f \005747e1_4fe4cc01\App_Web_0vkthodf.DLL' and 'c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Tem porary ASP.NET Files\root\1946e6af\fa3034e6\assembly\dl3\2f7502ce \005747e1_4fe4cc01\App_Web_ihkbahyd.DLL'

    Source Error:


    Line 110: Line 111: [System.Runtime.CompilerServices.CompilerGlobalScop eAttribute()] Line 112: public class admin_default_aspx : global::Admin_Default, System.Web.SessionState.IRequiresSessionState, System.Web.IHttpHandler { Line 113: Line 114: private static bool @__initialized;
    Source File: c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Temp orary ASP.NET Files\root\1946e6af\fa3034e6\App_Web_default.aspx. fdf7a39c.vm8w675x.0.cs Line: 112


    Show Detailed Compiler Output:

    Show Complete Compilation Source:


    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.4927; ASP.NET Version:2.0.50727.4927

  2. #2

    نقل قول: علت خطای زیر چیست؟؟؟(مربوط به زمان لود یک صفحه پس لز upload)

    کسی تا حالا به این خطا بر نخورده؟

  3. #3

    نقل قول: علت خطای زیر چیست؟؟؟(مربوط به زمان لود یک صفحه پس لز upload)

    آقا تو روخدا یکی به این خطا هم یه نگاهی بندازه

    زمانی که بدون publish فایلها اونها را آپلود میکنم همچین خطایی نمیده
    فقط موقعی که publish ده این خطا را میده

  4. #4

    نقل قول: علت خطای زیر چیست؟؟؟(مربوط به زمان لود یک صفحه پس لز upload)

    تایپ Admin_Default تو دو تا assembly‌موجوده !
    باید یکیشو حذف کنی.

  5. #5

    نقل قول: علت خطای زیر چیست؟؟؟(مربوط به زمان لود یک صفحه پس لز upload)

    نقل قول نوشته شده توسط A.S.Roma مشاهده تاپیک
    تایپ Admin_Default تو دو تا assembly‌موجوده !
    باید یکیشو حذف کنی.
    من چیزی پیدا نکردم میشه راهنمایی کنی از کجا باید این قسمت را پیدا کنم

  6. #6

    نقل قول: علت خطای زیر چیست؟؟؟(مربوط به زمان لود یک صفحه پس لز upload)

    چک کنید که فایل Define دیگری در پوشه ی Admin وجود نداشته باشد که احیانا" به پروژه Include‌نشده.

  7. #7

    نقل قول: علت خطای زیر چیست؟؟؟(مربوط به زمان لود یک صفحه پس لز upload)

    سلام. مشکل از درست جایگزین نشدن نسخه در حال اجرای سایت هست تو Temporary ASP.NET Files. به این آدرس برید و مسیرهایی که معرفی شده رو پاک کنید. بعدش باید درست بشه. اگه رو لوکال خودتون هستین که مشکلی نیست. ولی اگه رو سرور هستین باید از شرکت میزبان بخواید این کارو براتون انجام بده. اگه انجام نداد (که احتمالش زیاده) یه راه به ذهنم میرسه که قبلا به یکی از دوستان تو همین تالار پیشنهاد داده بودم (مشکل مشابه شما) ولی نمیدونم جواب گرفت یا نه و اگر نه دیگه از چه روشی مشکل رو حل کرد. باید پیگیر بشید. و روش:
    کل فایل های روی سایت رو دان کنید و تو ریشه هیچی نباشه. بعد چندین درخواست پشت سر هم به آدرس سایت بفرستید. یکی دو ساعتی صبر کنید تا کش احتمالی سرور خالی بشه. بعد یه سایت جدید بسازید با یه صفحه دیفالت با یه محتوایی، ولی حتما کد-بیهایندش یه کاری انجام بده مثلا یه حلقه خالی بذارید تو کد-بیهایند. سایت رو (با همون تک صفحه) پابلیش و به سرور منتقل کنید. چند ساعت بمونه و تو این فاصله چندین بار درخواست بفرستید. بعد باز ریشه سایتو خالی کنید و سایت اصلی خودتون رو بفرستید. این کار قاعدتا باید باعث بشه که تمپ قبلی وب سایتتون اکسپایر بشه. ولی اگه نشد فکر میکنم مرحله دوم رو اگه دو سه بار انجام بدید کارساز باشه. یعنی وب سایت های تمپ بسازید طوری که هر کدوم با قبلی از نظر کد اجرایی تو کد-بیهایند و تعداد صفحات فرق کنه و بذارید هر کدوم یکی دو ساعتی رو سرور باشه. من این روش رو روی IIS لوکال خودم تست کردم و جواب داد (با اولین جایگزینی). ولی هنوز تو سرور به همچین مشکلی برنخوردم که تستش کنم.

    پاورقی:
    سعی کنید به سرور فشار بیارید که همون روش اول رو براتون اجرا کنه، چون موظف هستن که این خدمات رو بدون هیچ هزینه ای و منتی انجام بدن که متاسفانه شرکتهای ایرانی معمولا پشت گوش میندازن!

    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: علت خطای زیر چیست؟؟؟(مربوط به زمان لود یک صفحه پس لز upload)

    دوستان عزیز ممنون
    مشکل حل شد
    من صفحه default.aspx را پاک و دوباره ایجاد کردم
    فکر کی کنم مشکل از اونجا شروع شد که من در ایجا بعضی از صفحه ها از یک صفحه دیگر copy می گرفتم برای همین خاصیت ارث بری چند صفحه با هم مشابه میشد

    باز هم از همه دوستان ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •