نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چطوری میشه نمایش اسناد را شبیه adobe reader در برنامه داشت؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    بخنورد
    پست
    55

    چطوری میشه نمایش اسناد را شبیه adobe reader در برنامه داشت؟؟

    من میخوام تو برناممم (سی شارپ)یه چیزی شبیه نمایش سلاید
    adobe reader
    داشته باشم یعنی وقتی اسنادمو تو برنامه اوردم سمت راست پنجره به صورت عمودی ردیف بشن بعد با کلیک رو هر کدوم وسط صفحه نمایش داده بشه
    خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم
    ممنون میشم اگه راهی داره کمکم کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار b.saminjad
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    230

    نقل قول: چطوری میشه نمایش اسناد را شبیه adobe reader در برنامه داشت؟؟

    سلام

    اگه منظورت از اسناد همون pdf هست خوی از کمپوننت adobe acrobat استفاده کن اگه چیز دیگه بیشتر توضیح بدین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار elena2007
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آذربایجان - خوی
    سن
    36
    پست
    122

    نقل قول: چطوری میشه نمایش اسناد را شبیه adobe reader در برنامه داشت؟؟

    نمی دونم منظورتون درست متوجه شدم یا نه ...
    ولی می تونید از ابزار webBrowser1 استفاده کنید . آدرس فایلتون (pdf ، عکس ، txt یا ...) به url می دین و تمام .

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    بخنورد
    پست
    55

    نقل قول: چطوری میشه نمایش اسناد را شبیه adobe reader در برنامه داشت؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط elena2007 مشاهده تاپیک
    نمی دونم منظورتون درست متوجه شدم یا نه ...
    ولی می تونید از ابزار webBrowser1 استفاده کنید . آدرس فایلتون (pdf ، عکس ، txt یا ...) به url می دین و تمام .
    نه فایلام عکسن

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    بخنورد
    پست
    55

    نقل قول: چطوری میشه نمایش اسناد را شبیه adobe reader در برنامه داشت؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط b.saminjad مشاهده تاپیک
    سلام

    اگه منظورت از اسناد همون pdf هست خوی از کمپوننت adobe acrobat استفاده کن اگه چیز دیگه بیشتر توضیح بدین
    نه دوست گرامی فایلام عکسن با پسوند jpg

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار elena2007
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آذربایجان - خوی
    سن
    36
    پست
    122

    نقل قول: چطوری میشه نمایش اسناد را شبیه adobe reader در برنامه داشت؟؟

    برادر من ، عرض که کردم ، فرقی نمی کنه فایلتون چی باشه ...
    مثلا عکس شما تو مسیر C:\1.jpg باشه :
    webBrowser1.Url = new Uri(@"C:\1.jpg"); 

  7. #7

    نقل قول: چطوری میشه نمایش اسناد را شبیه adobe reader در برنامه داشت؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط javadasadi مشاهده تاپیک
    من میخوام تو برناممم (سی شارپ)یه چیزی شبیه نمایش سلاید
    adobe reader
    داشته باشم یعنی وقتی اسنادمو تو برنامه اوردم سمت راست پنجره به صورت عمودی ردیف بشن بعد با کلیک رو هر کدوم وسط صفحه نمایش داده بشه
    خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم
    ممنون میشم اگه راهی داره کمکم کنین
    سلام دوست
    توی این وبلاگ ( http://majidsoltani.blogfa.com) برای نمایش اسناد pdf ابزاری معرفی شده که خیلی جالبه و صد در صد جواب میده . حتما یه سری بهش بزن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •