نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: با PHP چطوری میشه یه همچین چیزی ساخت؟ <class:function function=methods>

  1. #1

    با PHP چطوری میشه یه همچین چیزی ساخت؟ <class:function function=methods>

    ممنون میشم راهنمائیم کنید،
    چطور میشه توی ساختار سی ام اس تگ هایی تعریف کنیم، از که هنگام نوشتن اون تگ ها مثلا یه تابع خاص از یه کلاسی با متد های خاصی فراخوانی بشن، مثلا:
    کد HTML:
    <jdoc:include type="modules" name="user1" style="rounded" />

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: با PHP چطوری میشه یه همچین چیزی ساخت؟ <class:function function=methods>

    منظورتون تعریف توابع هستش؟
    کد HTML:
    <?php
    function prnt($name){
    echo 'hi'.' '.$name;
    }
    prnt('Ali');
    ?>

  3. #3

    نقل قول: با PHP چطوری میشه یه همچین چیزی ساخت؟ <class:function function=methods>

    نقل قول نوشته شده توسط mbf5923 مشاهده تاپیک
    منظورتون تعریف توابع هستش؟
    کد HTML:
    <?php
    function prnt($name){
    echo 'hi'.' '.$name;
    }
    prnt('Ali');
    ?>
    نه منظورم فراخوانی توابع از داخل تگ هاست


    <?php

    class template{
    public function blocks($blockName, $id){
    return "<div id='$id'>".loadModule($blockName)."</div>";
    }
    }

    $tmp = new template();

    ?>



    بعد در قسمت HTML نیازی به نوشتن تگ پی اچ پی نباشه برای فراخوانی تابع blocks، اینطوری:
    کد HTML:
    <tmp:blocks id="polls1" blockName="polls" />
    بجای نوشتن:


    <?php
    echo $tmp->blocks("polls", "polls1");
    ?>


  4. #4

    نقل قول: با PHP چطوری میشه یه همچین چیزی ساخت؟ <class:function function=methods>

    یا اصلا شکل تگ ها نباشه هم مشکلی نیست مثلا اینطوری فراخوانی بشه:

    [tmp.blocks("polls1", "polls")]
    یا
    {tmp.blocks["polls1", "polls"]}

    فقط کد php نباشه، میخام برای قالب های CMS از این کد ها استفاده کنم تا طراحی قالب ربطی به نوشتن کد های پی اچ پی نداشته باشه. متوجه منظورم هستین؟

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: با PHP چطوری میشه یه همچین چیزی ساخت؟ <class:function function=methods>

    درود بر دادا محمد
    دادا میتونی تو کد html اینو بذاری :
    <tmp:blocks id="polls1" blockName="polls" />


    و بعد در php با تابع replace به جای کد بالا کد زیر رو بزاری:
    <?php echo $tmp->blocks("polls", "polls1");?>
    در ضمن کلاس temp هم واسه این کار ساخته شده که حتی میتونی بلوک های تکرار شونده هم تعیین کنی.گوگل سرچ کن.

  6. #6

    نقل قول: با PHP چطوری میشه یه همچین چیزی ساخت؟ <class:function function=methods>

    نقل قول نوشته شده توسط yones_safari مشاهده تاپیک
    درود بر دادا محمد
    دادا میتونی تو کد html اینو بذاری :
    <tmp:blocks id="polls1" blockName="polls" />


    و بعد در php با تابع replace به جای کد بالا کد زیر رو بزاری:
    <?php echo $tmp->blocks("polls", "polls1");?>
    در ضمن کلاس temp هم واسه این کار ساخته شده که حتی میتونی بلوک های تکرار شونده هم تعیین کنی.گوگل سرچ کن.
    یه مثلا عملی میتونی بنویسی یونس جان؟

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: با PHP چطوری میشه یه همچین چیزی ساخت؟ <class:function function=methods>

    دادا لینک پایینی کلاس template هست که میتونی دانلود کنی.
    http://s2.picofile.com/file/72859023...plate.rar.html
    اینم یه pdf هست که از صفحه 90 آموزش کلاس template توش هست میتونی ازش یاد بگیری.خیلی کامل توضیح داده.
    http://s1.picofile.com/file/72858991..._1387.rar.html
    در ضمن میتونی از لینک زیر هم کلاس رو یاد بگیری.اینم کامله.
    http://forum.rightclick.ir/viewtopic...&t=847&start=0

  8. #8

    نقل قول: با PHP چطوری میشه یه همچین چیزی ساخت؟ <class:function function=methods>

    یه فریم ورک بود بنام سمارتی، که داخل {} ها مینوشتیم، دقیق یادم نیست چجوری بود، اما یه روشی پیدا کردم که صفحات با پسوند HTML رو کنار تگ ها از این scope ها میشه استفاده کرد توش:
    کد HTML:
    {objName:function[attributes]}
    یا

    کد HTML:
      <title>
        { website:title }
      </title>
    <meta name="author" content="{website:author}">

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •