نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در اجرای دوباره ی یک تابع

  1. #1

    Question مشکل در اجرای دوباره ی یک تابع

    سلام دوستان من یک تابع با jQuery در صفحه نوشتم که قراره وقتی روی عکس با نام topf کلیک شد این تابع اجرا شود و تا وقتی دستور صحیح است این تابع دوباره خوانده شود ولی اینکار یکبار بیشتر انجام نمی شود!
    کد:
    $(document).ready(function () {
    $("#topf").click(function () {
    if ($("#topf").position().top > ($("#topf").position().top - 200))
    $("#topf").css("top", ($("#topf").position().top - 2));
    else
    clearTimeout("topfA1");
    setTimeout("topfA1", 10);
    });

    اصلا برای اینکه یک تابع دوباره فعال شود چه باید به کنیم؟ مگر از دستور setTimeout استفاده نمی کنیم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Ali0Boy : چهارشنبه 19 بهمن 1390 در 01:29 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: مشکل در اجرای دوباره ی یک تابع

    تابع settime بعد از یه مقداری که بهش میدید یه کاری را انجام میده نه فراخوانی دوباره تابع.
    http://stackoverflow.com/questions/3...ctive-function

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •