نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مشکل با دیتابیس

  1. #1

    مشکل با دیتابیس

    سلام
    من می خوام یه برنامه بنویسم ک وقتی رو سیستم کاربر نصب میشه نیازی نباشه ک sql server رو سیستم کاربر نصب بشه و بانک هم کنار فایل اجرایی قرار بگیره . بهتره از چه دیتابیسی استفاده کنم . (یعنی دیتابیسی ک برای استفاده از اون نیاز ب نصب هیچ نرم افزاری (مثل sql) روی سیستم کاربر نباشه ) . اگه کسی می تونه راهنمایی کنه .با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    شما نیازی نیست که SQL SERVER رو کامل نصب کنی میتونی فقط انجینش رو نصب کنی که وقت زیادی نمیگیره خیلی زود و راحت نصب میشه حجمی هم نداره

  3. #3

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط SianiD مشاهده تاپیک
    شما نیازی نیست که SQL SERVER رو کامل نصب کنی میتونی فقط انجینش رو نصب کنی که وقت زیادی نمیگیره خیلی زود و راحت نصب میشه حجمی هم نداره
    آخه می دونی چرا ؟ چون ممکنه کاربری ک از این برنامه استفاده می کنه هیچ دانشی نسبت به دیتابیس نداشته باشه . من تا حالا این کارو انجام ندادم یعنی میشه جوری درست کرد ک نیازی به اتچ کردن دیتابیس نباشه . ممنونم ازت

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    سلام من یه بار می خواسم یه برنامه بنویسم که حرف حدیث نداشته باشه
    خیلی راحت و واضح بگم حتی داخل Safe Mode هم قابل اجرا باشه
    رفتم سراغ ویزوال بیسیک 6

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    اگه حتما میخوای که هیچی رو سیستم مشتری نصب نکنی میتونی از Access استفاده کنی یا فایل یا ساختار XML.. ولی همونطور که یکی از دوستان گفتن اگه از SQL هم استفاده کنی صرفا سرویس SQL رو نصب کنی کافیه و حجمش هم گمه.. ضمنا از توی برنامه و با کدنویسی هم میتونی راحت دیتابیستون رو بهش attach کنید یا restore و نیاز نیست کاربر کاری انجام بده
    موفق باشی

  6. #6

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    اگه حتما میخوای که هیچی رو سیستم مشتری نصب نکنی میتونی از Access استفاده کنی یا فایل یا ساختار XML.. ولی همونطور که یکی از دوستان گفتن اگه از SQL هم استفاده کنی صرفا سرویس SQL رو نصب کنی کافیه و حجمش هم گمه.. ضمنا از توی برنامه و با کدنویسی هم میتونی راحت دیتابیستون رو بهش attach کنید یا restore و نیاز نیست کاربر کاری انجام بده
    موفق باشی
    مرسی از اینکه همیشه به بهترین نحو پاسخ سوالات منو می دید.و ببخشید از اینکه من ی کاربر تازه واردم و این همه سوال می کنم . در مورد روش آخری ک گفتید خیلی دوست دارم این کارو انجام بدم ولی هر چی گشتم یه راهنمای درست و حسابی پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید . واقعا این قضیه فکرمو مشغول کرده ممنون میشم کمکم کنید .

    دقیقا چه چیزی رو باید رو سیستم کاربر نصب کنم و دستورات اتچ کردن به چه صورتی باید باشه ؟

    بی نهایت تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    ببین دوست من شما برو تو SQL تو help قسمت Index ، اگه میخوای backup دیتابیست رو به مشتری بدی بنویس RESTORE statement یا اگه فایل های mdf و Ldf رو به مشتری میخوای بدی بنویس attaching database files... خودش واستون یه سری Sample واسه نحوه نوشتن Sql Query واسه attach یا Restore رو بتون میده.. حالا تو برنامه نصبتون جایی که میخواید مثلا دیتابیس رو restore یا attach کنید commandtext شی commandتون رو بذارید اون دستور و command رو ExecuteQuery کنید... با اینکار از طریق برناتون دیتابیس رو رو سیستم مشتری راه میندازید..

  8. #8

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    اگه دیتابیس تون ساده و سبکه، می تونی از SQLite استفاده کنی.

  9. #9

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط gsearch مشاهده تاپیک
    اگه دیتابیس تون ساده و سبکه، می تونی از SQLite استفاده کنی.
    sqlite امکان رمز گذاری روی دیتابیس نداره . این جالب نیست .
    برای استفاده از sql server شما راهی دارید ؟ دوستان گفتند ک باید سرویس sql نصب بشه نمی دونم منظورشون از سرویس sql دقیقا چی هست ؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    دوستان گفتند که باید سرویس sql نصب بشه نمی دونم منظورشون از سرویس sql دقیقا چی هست ؟
    ببین دوست عزیز اگه بخوام خیلی ساده و سطحی بگم SQL یه سرویس و واسه کار کردن باهاش نیازی به management نداره. ببین مثلا اگه الان شما SQL2008 رو سیستمتون نصب کرده باشید، یه management داره که میرین توش و به سرورتون وصل میشید و مثلا دیتابیس هاتون رو Browse میکنید و ... این نرم افزار که شما باهاش کار میکنی managment اس کیو ال و نصبش هم زمانبر و شاید سخت باشه واسه کاربر.. ولی اگه برید تو Services کنترل پنلتون میبینید یه سرویس اونجا هست به اسم Sql Server که در واقع سرویس و engine اس کیو ال که شما با managementتون بهش connect میشید(همون پنجره ای هست که موقع connect شدن به sql میاد و شما مثلا تو کمبوی بالا Database Engine رو انتخاب میکنی) ... واسه مشتری همون Service نصب بشه کافیه و management نمیخواد ..
    موفق باشی

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    چقدر پیچیده فکر میکنید

    برای برنامه یک setup بسازید و توش همه چی رو ست کنید
    شما فکر میکنید فقط مشکل دیتابیسه؟
    اگر دات نت رو نداشت چی ؟
    اگر viewer ریپورتتون رو نداشت چی ؟
    اگر dll ابزارتون رو نداشت چی؟
    و همه این اگر ها با setup حل میشه
    به کاربر میگید مراحل setup رو دنبال کنه و برنامه نصب میشه و استفاده میشه

    برای ساخت setup هم مراحل رو توی این تاپیک گذاشتم

  12. #12

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    ببین دوست عزیز اگه بخوام خیلی ساده و سطحی بگم SQL یه سرویس و واسه کار کردن باهاش نیازی به management نداره. ببین مثلا اگه الان شما SQL2008 رو سیستمتون نصب کرده باشید، یه management داره که میرین توش و به سرورتون وصل میشید و مثلا دیتابیس هاتون رو Browse میکنید و ... این نرم افزار که شما باهاش کار میکنی managment اس کیو ال و نصبش هم زمانبر و شاید سخت باشه واسه کاربر.. ولی اگه برید تو Services کنترل پنلتون میبینید یه سرویس اونجا هست به اسم Sql Server که در واقع سرویس و engine اس کیو ال که شما با managementتون بهش connect میشید(همون پنجره ای هست که موقع connect شدن به sql میاد و شما مثلا تو کمبوی بالا Database Engine رو انتخاب میکنی) ... واسه مشتری همون Service نصب بشه کافیه و management نمیخواد ..
    موفق باشی
    ممنونم از اینکه پاسخ میدید . درسته ولی تو قسمت prerequisites در هنگام ایجاد setup چنین سرویسی وجود نداره چ جوری میشه اضافه کرد . با تشکر

  13. #13

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    قبلا اين مورد يه جايي بحث شده بود

    توي خود گوگل بزنيد ميتونيد پيدا کنيد

    به راحتي ميشه هنگام نصب برنامه همون SQL Engine را هم نصب کرد و از ديتابيس بدون هيچ تنظيمي استفاده کرد.

    الان يادم نمياد کجا ديدم اما امکانش هست.

    براي پشتيبان گيري و بازيابي هم ميشه از داخل برنامه اقدام کرد.

    اما پيشنهاد من براي برنامه هايي که ديتاي زياد ندارند همان هست که جناب gsearch پاسخ داده بودند.

  14. #14

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط aliasqar67 مشاهده تاپیک
    sqlite امکان رمز گذاری روی دیتابیس نداره . این جالب نیست .
    دوست عزیز، در sqlite هم شما می تونید رو فایل دیتابیس پسورد بذاری
    SQLiteConnection connection = new SQLiteConnection("Data Source=databasename.db3");
    connection.Open();
    connection.ChangePassword("password");


    و برای باز کردن کانکشتن دیتا بیس رمز شده هم:
    SQLiteConnection connection = new SQLiteConnection("Data Source=databasename.db3;Password=password");
    connection.Open();

  15. #15

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط gsearch مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، در sqlite هم شما می تونید رو فایل دیتابیس پسورد بذاری
    قبلا این کارو انجام دادم ولی جواب نمیده . یعنی بانک رمزگذاری میشه ولی نمی دونم چرا با سی شارپ باز نمیشه .
    connectionstring = "Data Source=bank.db3;Version=3;Password=pass;New=False;  Compress=True;";

  16. #16

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    این کد رو امتحان کن،
    یه دیتابیس ایجاد میکنه، بعد یه تیبل کوچیک و یه داده بهش اضافه می کنه و با یک کوئری بازیابیش می کنه.
    فقط برای تست.

    private void testwork(object sender, EventArgs e)
    {
    //createSecureDB();
    int retVal = ExecuteNonQuery("CREATE TABLE [sample] ([id] INTEGER NOT NULL PRIMARY KEY AUTOINCREMENT,[name] NVARCHAR(50) NULL)");

    retVal = ExecuteNonQuery("INSERT INTO sample values(null,'farzad')");

    string name = ExecuteScalar("SELECT name FROM sample WHERE id = 1");
    MessageBox.Show(name);
    }

    private void createSecureDB()
    {
    SQLiteConnection connection = new SQLiteConnection("Data Source=tmp.db3");
    connection.Open();
    connection.ChangePassword("123456");
    connection.Close();
    }

    string conString = "Data Source=tmp.db3;Password=123456";

    public DataTable ExecuteReader(string sql)
    {
    DataTable tbl = new DataTable();

    SQLiteConnection connection = new SQLiteConnection(conString);
    connection.Open();

    SQLiteCommand mycommand = new SQLiteCommand(connection);
    mycommand.CommandText = sql;
    SQLiteDataReader reader = mycommand.ExecuteReader();
    tbl.Load(reader);
    reader.Close();

    connection.Close();
    return tbl;
    }

    public int ExecuteNonQuery(string sql)
    {
    SQLiteConnection connection = new SQLiteConnection(conString);
    connection.Open();

    SQLiteCommand mycommand = new SQLiteCommand(connection);
    mycommand.CommandText = sql;
    int rowsUpdated = mycommand.ExecuteNonQuery();

    connection.Close();
    return rowsUpdated;
    }

    public string ExecuteScalar(string sql)
    {
    SQLiteConnection connection = new SQLiteConnection(conString);
    connection.Open();

    SQLiteCommand mycommand = new SQLiteCommand(connection);
    mycommand.CommandText = sql;
    object value = mycommand.ExecuteScalar();

    connection.Close();
    return value.ToString();
    }

  17. #17

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    از همه دوستان ممنونم . مشکلم با sqlite برطرف شد . مشکل این بود ک از ی رفرنس قدیمی استفاده می کردم و ب این خاطر دیتابیس رمزگذاری شده باز نمی شد . از همه ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •