نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دانلود يك فايل از اينترنت

  1. #1

    Question دانلود يك فايل از اينترنت

    با سلام
    من تو اينترنت خيلي گشتم و روش هاي مختلفي براي دانلود يك فايل پيدا كردم

    ( TDownloadURL و InternetOpenUrl و URLDownloadToFile و TIdHTTP )

    ولي يه مشكل بزرگ دارن و اون اينه كه همشون توسط آنتي ويروس شناخته ميشن و جلوي كارشون گرفته ميشه ..

    چرا برنامه هاي ديگر مثل Browser ها و دانلود منيجر ها و ..... با اين مشكل مواجه نميشن ؟؟؟؟
    دوستان آيا كامپوننتي cmd دستور , API , dll , exe يا هر چيزه ديگه اي سراغ ندارن كه بشه باهاش دانلود كرد ؟؟؟؟ البته حجم برنامه ام برام مهمه ....!!!!!

  2. #2

    نقل قول: دانلود يك فايل از اينترنت

    درود به شما دوست عزیز

    چیزی سراغ ندارم منم با همون چیزا که گفتی کار کردم اما احتمالا مشکل انتی ویروسها بابرنامت بخاطر فایروال و غیرمجاز بودن ارتباط برنامته
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  3. #3

    نقل قول: دانلود يك فايل از اينترنت

    حداقل بگو که کدوم آنتی ویروس از برنامت ایراد میگیره؟ آیا آنتی ویروس جلوی ارتباط برنامه را می گیرد و یا اینکه خود برنامه را به عنوان ویروس تشخیص می دهد؟

  4. #4

    نقل قول: دانلود يك فايل از اينترنت

    اولا این سوال مربوط به شبکست. نباید در این تاپیک این پست رو ایجاد میکردید.
    دوما من خودم و چنا از دوستان دیگه در همین مورد نمونه کد گزاشتیم. کاملا تست شده و عملی.
    لطفا قبل از ایجاد پست جستجو کنید.


  5. #5

    نقل قول: دانلود يك فايل از اينترنت

    احتمالا مشکل انتی ویروسها بابرنامت بخاطر فایروال و غیرمجاز بودن ارتباط برنامته
    فكر نكنم .. چون كاره خاصي انجام نميشه و كل كدم همينه :
    program Project2;

    {$APPTYPE CONSOLE}

    uses
    SysUtils;

    begin
    {
    Download
    }
    end.


    حداقل بگو که کدوم آنتی ویروس از برنامت ایراد میگیره؟ آیا آنتی ویروس جلوی ارتباط برنامه را می گیرد و یا اینکه خود برنامه را به عنوان ویروس تشخیص می دهد؟
    من با Avast , Avira , Kaspersky برنامه رو تست ميكنم .. avast كه اصلا شناسايي نميكنه . Kaspersky شنايي ميكنه ولي برنامه رو نميبنده و فقط آلارم ميده ... ولي Avira به عنوان ويروس ميشناسه و پاك ميكنه

    اولا این سوال مربوط به شبکست. نباید در این تاپیک این پست رو ایجاد میکردید.
    فكر نميكنم چون سوال من در مورد دانلود با دلفي هستش و اينجا هم كه تالار دلفي هست !!!!!!

    دوما من خودم و چنا از دوستان دیگه در همین مورد نمونه کد گزاشتیم. کاملا تست شده و عملی.
    لطفا قبل از ایجاد پست جستجو کنید.
    من نه تنها اين سايت بلكه اكثر سايت هاي فارسي و انگليسي رو جستجو كردم و به نتيجه اي نرسيدم و همه روش هايي كه در پست اول گفتم كار ميكنه .. و مشكل من دخالت آنتي ويروس هستش ..

    اگه كد ديگه اي هست .. خيلي ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد .

  6. #6

    نقل قول: دانلود يك فايل از اينترنت

    از اساتيد كسي هست كه بتونه نحوه استفاده از Winsock براي دانلود از يك URL ، را توضيح بده ؟؟؟

    من اين برنامه رو پيدا كردم ولي چيزي متوجه نشدم ...

    HTTP Down.zip
    همچنين لينك زير
    http://www.opensc.ws/delphi-help/168...s-winsock.html

    با تشكر

  7. #7

    نقل قول: دانلود يك فايل از اينترنت

    از اساتيد كسي هست كه بتونه نحوه استفاده از Winsock براي دانلود از يك URL ، را توضيح بده ؟؟؟

    من اين برنامه رو پيدا كردم ولي چيزي متوجه نشدم ...
    در این رابطه حتی یک کتاب کامل برای دلفی وجود دارد ولی من پیشنهادمی کنم که برای این کار از Indy استفاده کنید چون بهترین امکانات را می تواند به سادگی در اختیارتان میگذارد. مثلاً شما به راحتی می توانید از قابلیت Resume برای دانلود استفاده کنید. مانند این:
      IdFTP1.Connect;
    IdFTP1.Host := 'ftp://ftp.yourDomain.ir';
    IdFTP1.Username := 'your UserName';
    IdFTP1.Password := 'your Password';
    IdFTP1.ChangeDir('/wwwroot/downloads/sport/');
    IdFTP1.TransferType := ftBinary;
    ShowMessage(IntToStr(IdFTP1.Size('kyo.zip')));
    IdFTP1.Get('kyo.zip','c:\kyo.zip', False ,true {for resume capability});
    IdFTP1.Disconnect;

    البته این فقط یکی از صدها قابلیت Indy می باشد...

  8. #8

    نقل قول: دانلود يك فايل از اينترنت

    فکر نکنم هدف ایشون Ftp بود باشه.
    در قسمت شبکه آقای کشاورز سورس کاملی برای این کار قرار داده بودند.


  9. #9

    نقل قول: دانلود يك فايل از اينترنت

    در قسمت شبکه آقای کشاورز سورس کاملی برای این کار قرار داده بودند.
    ميشه لطفا لينك صفحه رو قرار بديد ... من نتونستم پيدا كنم

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    10

    نقل قول: دانلود يك فايل از اينترنت

    نقل قول نوشته شده توسط BORHAN TEC مشاهده تاپیک
    در این رابطه حتی یک کتاب کامل برای دلفی وجود دارد ولی من پیشنهادمی کنم که برای این کار از Indy استفاده کنید چون بهترین امکانات را می تواند به سادگی در اختیارتان میگذارد. مثلاً شما به راحتی می توانید از قابلیت Resume برای دانلود استفاده کنید. مانند این:
      IdFTP1.Connect;
    IdFTP1.Host := 'ftp://ftp.yourDomain.ir';
    IdFTP1.Username := 'your UserName';
    IdFTP1.Password := 'your Password';
    IdFTP1.ChangeDir('/wwwroot/downloads/sport/');
    IdFTP1.TransferType := ftBinary;
    ShowMessage(IntToStr(IdFTP1.Size('kyo.zip')));
    IdFTP1.Get('kyo.zip','c:\kyo.zip', False ,true {for resume capability});
    IdFTP1.Disconnect;

    البته این فقط یکی از صدها قابلیت Indy می باشد...

    سلام دوست من
    من چند روزه که توی اینترنت دارم سرچ میکنم ولی هنوز نتونستم کدی رو پیدا کنم که بتونه از سایتهای Https‌ دانلود کنه!
    تمام کدهای موجود در اینترنت فقط از سایتهای Http دانلود میکنن ولی در مورد Https ارور میدن! یا اصلا دانلود نمیکنن.

    لطفا اگر شما یا هر کس دیگه ای راه حل یا کد داره، لطفا اینجا قرار بده تا استفاده کنیم.
    متشکرم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •