نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    38

    Post تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    با سلام. فرض کاربر می تواند در قسمت تنظیمات چاپ برنامه (قسمتی از یک برنامه دلخواه) اندازه حاشیه دور کاغذ را به دلخواه خود (یعنی مثلا با توجه به کاغذ سربرگ دار خودش) تغییر دهد. حال در زمانی که برنامه می خواهد گزارش فست ریپورت گرفته شده را به چاپگر ارسال کند، بایستی این تنظیمات حاشیه در ریپورت اعمال شود. حالا چطر توسط کد نویسی می توان این تنظیمات را انجام داد؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    403

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    توی رویداد Onbeforprint مقادیر topMargin و leftMargin , Rightmargin را دستی مقدار دهی کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    38

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    با سلام. دوست عزیز tiphooo
    با تشکر از راهنمائی شما . ولی نتونستم بهش مقدار بدهم. ممکنه یه کم راهنمائید کنید؟ یعنی منظورتون اینه که باید بنویسم frxReport1.onebeforprint.topmargin:=5

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mojiparadox
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز، فارس
    سن
    40
    پست
    41

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    یعنی منظورتون اینه که باید بنویسم frxReport1.onebeforprint.topmargin:=5
    !!! نه! یعنی اینکه در رویداد یا Event مربوط به FastReport با نام OnBeforePrint (که دقیقاً قبل از شروع چاپ فراخوانی میشه) اون خصیصه (Property)ها رو مقداردهی کنید. با FastReport کار نکردم ولی فکر کنم اینجوری باشه :
    FastReport.Margins.Top := 40;

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    403

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    روی صفحه اصلی گزارش کلیک کنید و در قسمت رویدادها ( F11 را بزنید) رویدادی (events)با نام onbeforprint دارد روی آن DBClick کرده و کدی را گفیتم تایپ کن frxReport1.onebeforprint.topmargin:=5 و FastReport.Margins.Top := 5; دستورات مورد قبول نیستند.
    Page1.LeftMargin:=1;
    Page1.TopMargin:=1;
    Page1.RightMargin:=1;
    همین

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    با سلام خدمت دوستان
    این کد را نوشتم ولی جواب نداد. یعنی نه خطا گرفت و نه تنظیمات بر اساس مقادیر اجرا شد. چرا؟
    procedure Page1OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
    begin
    page1.RightMargin:=5;
    page1.LeftMargin:=5;
    page1.TopMargin:=5;
    end;

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    403

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    با عرض پوزش منظورم از صفحه اصلی گزارش خود گزارش را انتخاب کنید توی منوی خصوصیات از باکس بالا آیتمی که از نوع frxReport است انتخاب کرده و در رویداد OnStartReport آن همان کدها را بنویسید ولی فراموش نکنید که اگر منظورتان 5 سانتیمتر است 50 بنویسید در خاصیت پیش فرض بر حسب سانتیمتر است ولی با کد نویسی بر حسب میلیمتر است

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    با سلام خدمت دوستان
    با این کد هم جواب نداد:
    کد HTML:
      frxReport1.OnStartReport:=frxReport1.Pages[1].TopMargin:=150;

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    403

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    procedure frxReport1OnStartReport(Sender: TfrxComponent);
    begin
    page1.RightMargin:=50;
    page1.LeftMargin:=50;
    page1.TopMargin:=50;


    end;
    شما نمی توانید با کد نویسی کدها را به رویدادها نسبت دهید باید اسم رویداد در لیست رویدادهای شما وجود داشته باشد.
    شما frxReport1 را انتخاب کرده و سپس در قسمت رویدادها روی OnStartReport دو بار کلیک کرده و سپس کدهای فوق را بنویسید.
    نمی دانم تا چه اندازه با رویدادها و خصوصیات آشنا هستید ولی F11 را بزنید و از ComboBox شی اصلی گزارش frxReport1 را انتخاب کنید اگر نام دیگری دارد آن را انتخاب کنید ولی روبروی آن نام کلاس آن وجود دارد کلاس آن از نوع TfrxReport است و فقط یک مورد وجود دارد

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    38

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    با سلام و تشکر از همه دوستان.
    دوست عزیز tiphooo . توضیح آخرتون را دقیقاً گرفتم ولی با این کار مشکل من حل نمیشه. چون من می خواهم از داخل فرم دلفی بهش مقدار بدهم.
    در فرم دلفی من 4 تا EditBox گذاشتم که کاربر مقدار حاشیه را در آن وارد میکنه و بعد وقتی دکمه Print را از روی فرم میزنه انتظار داره که حاشیه گزارش چاپ شده به اندازه حاشیه تایپ شده اون باشه.
    با این راهنمائی که شما فرمودین من قادر به این کار نیستم، چون در داخل گزارش ساز FastReport که نمی تونم آدرس یک Edit از داخل فرم دلفی را بدهم. آیا این کار امکان پذیر هست؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    نقل قول نوشته شده توسط tiphooo مشاهده تاپیک
    procedure frxReport1OnStartReport(Sender: TfrxComponent);
    begin
    page1.RightMargin:=50;
    page1.LeftMargin:=50;
    page1.TopMargin:=50;
    end;
    شما نمی توانید با کد نویسی کدها را به رویدادها نسبت دهید باید اسم رویداد در لیست رویدادهای شما وجود داشته باشد.
    شما frxReport1 را انتخاب کرده و سپس در قسمت رویدادها روی OnStartReport دو بار کلیک کرده و سپس کدهای فوق را بنویسید.
    نمی دانم تا چه اندازه با رویدادها و خصوصیات آشنا هستید ولی F11 را بزنید و از ComboBox شی اصلی گزارش frxReport1 را انتخاب کنید اگر نام دیگری دارد آن را انتخاب کنید ولی روبروی آن نام کلاس آن وجود دارد کلاس آن از نوع TfrxReport است و فقط یک مورد وجود دارد
    دوست عزیز سلام
    OnStartReport در تب پراپرتی قرار دارد نه در تب Events . به همین دلیل با دو بار کلیک کردن بر روی آن پنجره کد نویسی باز نمیشود!! . چیزی که به نظر عجیب میآید این است که چرا این رویداد به جای قرار گرفتن در تب Events در تب property قرار داده شده است؟ و اینکه چرا با دو بار کلیک کردن رویداد مورد نظر آماده برای کد نویسی نمیشود؟ متشکرم.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    403

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    این تصویر نمونه برای استفاده از این رویداده حالا اگر مشکلی هست یا در نحوه نصب FastReport می باشد یا در نحوه استفاده دردلفی111.jpg

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    1

    نقل قول: تنظیم حاشیه کاغذ توسط کدنویسی در فست ریپورت FastReport

    نقل قول نوشته شده توسط tiphooo مشاهده تاپیک
    این تصویر نمونه برای استفاده از این رویداده حالا اگر مشکلی هست یا در نحوه نصب FastReport می باشد یا در نحوه استفاده دردلفی111.jpg
    سلام میشه لطفا منم کمک کنید هر چی پیام دادم براتون ارسال نشد
    لطفا به جیمیلم پیام بدید ممنون
    majiddin417@gmail.com

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •