نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونه کاربر را در هنگام خروج هدایت کنیم

  1. #1

    چگونه کاربر را در هنگام خروج هدایت کنیم

    با سلام
    به چه صورتی می توان زمانی که کاربر دکمه خروج را کلیک کرد از سایت logout شد یک صفحه باز شود دو لینک درون صفحه باشد یک لینک کاربر به صفحه اصلی سایت و لینک دیگر را به صفحه قبل از خروج هدایت کند به چه روش می توان چنین کاری را انجام داد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    نقل قول: چگونه کاربر را در هنگام خروج هدایت کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    با سلام
    به چه صورتی می توان زمانی که کاربر دکمه خروج را کلیک کرد از سایت logout شد یک صفحه باز شود دو لینک درون صفحه باشد یک لینک کاربر به صفحه اصلی سایت و لینک دیگر را به صفحه قبل از خروج هدایت کند به چه روش می توان چنین کاری را انجام داد
    وقتی که شما سشن و پاک میکنی بعدش کاربر رو به هر صفحه ای که میخای هدایت کن :

    session.remove("user")
    response.redirect("default.aspx")
    منظورن همینه ؟

  3. #3

    نقل قول: چگونه کاربر را در هنگام خروج هدایت کنیم

    از کنترلهای خود .net استفاده می کنم چگونه بنویسیم و مقدار سشن را ازچه چیزی گرفته می شود

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    نقل قول: چگونه کاربر را در هنگام خروج هدایت کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    از کنترلهای خود .net استفاده می کنم چگونه بنویسیم و مقدار سشن را ازچه چیزی گرفته می شود
    شرمندم , من با کنترلهای دات نت تا حالا نکاریدم

  5. #5

    نقل قول: چگونه کاربر را در هنگام خروج هدایت کنیم

    آیا با کنترلهای .net چنین کاری را می توان انجام داد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    نقل قول: چگونه کاربر را در هنگام خروج هدایت کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    آیا با کنترلهای .net چنین کاری را می توان انجام داد
    بله میشه ولی من دقیق نمیدونم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: چگونه کاربر را در هنگام خروج هدایت کنیم

       <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="Login_To_Site.aspx" defaultUrl="Default.aspx"/>
    </authentication>

  8. #8

    نقل قول: چگونه کاربر را در هنگام خروج هدایت کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
     <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="Login_To_Site.aspx" defaultUrl="Default.aspx"/>
    </authentication>
    کد بالا به صفحه defult.aspx هدایت نکرد به چه صورتی می توان وقتی کاربر دکمه خروج کلیک کرد دو تا لینک نمایش دهیم یک لینک کاربر به صفحه اصلی سایت هدایت کند و لینک دیگر کاربر را به صفحه ای که قبل از خروج در آن بوده است را هدایت کند

  9. #9

    نقل قول: چگونه کاربر را در هنگام خروج هدایت کنیم

    1
    <authentication mode="Forms"><forms loginUrl="Login_To_Site.aspx" defaultUrl="Default.aspx"/></authentication>
    به چه دلیل می تواند کد بالا به صفحه Default.aspx نرود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •