نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: ایجاد جدول جدید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    Arrow ایجاد جدول جدید

    سلام دوستان
    میخواستم توی پایگاه داده ام جدولی را بنام name ایجاد کنم بشرطی که این جدول در پایگاه داده وجود نداشته باشد
    میشه در کد نویسی راهنمایی منید؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: ایجاد جدول جدید


    IF NoT EXISTS (SELECT * FROM table)

    اگه خاستی می تونی در صورت وجودحذفش کنی و دوباره بسازی بعداز کد بالا drop table هم بزاری

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    میشه کاملتر توضیح بدی
    میخام اگه جدول وجود داشته باشد کاری انجان ندهد واگه جدول وجود داشته باشد جدول را ایجاد کند
    برای ایجاد فیلدهاش چیکار کنیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    Declare @count int = (Select COUNT(*) From sys.tables where name = 'name')
    if(@count = 0)
    {
    --Do Something
    }
    else
    {
    --Do Something
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    [QUOTE=s.khoshfekran;1440833]
    Declare @count int = (Select COUNT(*) From sys.tables where name = 'name')
    if(@count = 0)
    {
    --Do Something
    }
    else
    {
    --Do Something
    }
    [/QUO

    میشه کد ی را بنوسید که اگه جدول وجود نداشته باشد جدول را با دوفیلد id - nauber ایجاد کند

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    Declare @count int = (Select COUNT(*) From sys.tables where name = 'name')
    if(@count = 0)
    Create table name(id int primary key ,nauber int)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    منظورت از Declare چیه؟
    چیکار میکنه

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    40

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    declare برای تعریف متغیر به کار میره

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    از دوستان کسی نیست کمک کنه

  10. #10

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    توسط متد OBJECT_ID (البته این سوال رو باید در تالار T-SQL مطرحی می کردی)

    if OBJECT_ID('نام جدول') is not null
    begin
    print 'Table is Exist'

    end
    else
    begin
    print 'Table is Not Exist'
    create table SD(
    id int IDENTITY(1,1) not null,
    date datetime2(7) null)
    print 'Table Created'
    end

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    سلام
    این کد را قبول نمکند ارور میده

  12. #12

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    نقل قول نوشته شده توسط ji ming u مشاهده تاپیک
    سلام
    این کد را قبول نمکند ارور میده
    من خودم کد رو تست کردم بعد گذاشتم.
    چه اروری میده ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    internalstring addrees_main = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=M:\MAIN_DB2\DB_MANAGER_ALI.MDF;Integrated Security=True";
    SqlConnection sqlcon = newSqlConnection();
    SqlCommand sqlcom = newSqlCommand();
    SqlDataAdapter sqladap = newSqlDataAdapter();
    sqlcon.ConnectionString = namedatabase;
    sqlcom.Connection = sqlcon;
    sqladap.SelectCommand =
    newSqlCommand();
    sqladap.SelectCommand.Connection = sqlcon;


    مهندس اینا کد های اتصال به پایگاه داده است چطوری از کد تو استفاده کنم تا توی پایگاه داده من جدول ایجاد بشود


  14. #14

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    نقل قول نوشته شده توسط ji ming u مشاهده تاپیک
    internalstring addrees_main = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=M:\MAIN_DB2\DB_MANAGER_ALI.MDF;Integrated Security=True";
    SqlConnection sqlcon = newSqlConnection();
    SqlCommand sqlcom = newSqlCommand();
    SqlDataAdapter sqladap = newSqlDataAdapter();
    sqlcon.ConnectionString = namedatabase;
    sqlcom.Connection = sqlcon;
    sqladap.SelectCommand =
    newSqlCommand();
    sqladap.SelectCommand.Connection = sqlcon;


    مهندس اینا کد های اتصال به پایگاه داده است چطوری از کد تو استفاده کنم تا توی پایگاه داده من جدول ایجاد بشود



    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=University;Integrated Security=True");
    string sql = @"if OBJECT_ID('SD') is not null
    begin
    print 'Table is Exist'

    end
    else
    begin
    print 'Table is Not Exist'
    create table SD(
    id int IDENTITY(1,1) not null,
    date datetime2(7) null)
    print 'Table Created'
    end";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(sql,con);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    Incorrect syntax near 'nullbeginprint'.
    Incorrect syntax near 'end'.
    ارور بالایی را میده

  16. #16

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    برای چک کردن جدول از این متد استفاده کن :

     public static bool DbTableExists(string strTableName)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=University;Integrated Security=True");
    string strCheckTable = string.Format("IF OBJECT_ID('{0}') IS NOT NULL SELECT 'true' ELSE SELECT 'false'",strTableName);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(strCheckTable,con);
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    con.Open();
    return Convert.ToBoolean(cmd.ExecuteScalar());
    }


    و به این صورت ازش استفاده کنید :

     if (DbTableExists("SD"))
    {
    MessageBox.Show("Exist");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Not Exist");
    CreateTable();
    }


    اگر Table وجود نداشت با استفاده از متد CreateTable ساخته میشه :

     private void CreateTable()
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=University;Integrated Security=True");
    string sql = @"create table SD(
    id int IDENTITY(1,1) not null,
    date datetime2(7) null)";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(sql, con);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    }



    این کد هیچ اروری نداره خودم قبلا استفاده کردم.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: ایجاد جدول جدید

    درست شد مهندس

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •