نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تعداد پرینت گرفته شده توسط سیستم C#‎‎‎‎‎ print spooler monitor

  1. #1
    کاربر جدید آواتار javidahm
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    6

    تعداد پرینت گرفته شده توسط سیستم C#‎‎‎‎‎ print spooler monitor

    سلاه به همه دوستان
    من می خواستم بدونم چطور توی شبکه بفهمیم که کدام سیستم چندتا پرینت گرفته ؟

    خودم یه کد پیدا کردم که همین کارو فقط توی اون سیستمی که پرینتر بهش وصله انجام میده

    لطفا راهنمایی کنید.

    پروژه هایی که پیدا کردم
    PrintSpooler.zip
    PrintMonitor.zip

    لینک پروژه ها
    http://www.codeproject.com/Articles/...nter-queue-NET

    http://blogs.msdn.com/b/martijnh/arc...r-monitor.aspx

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: تعداد پرینت گرفته شده توسط سیستم C#‎‎‎‎‎ print spooler monitor

    من می خواستم بدونم چطور توی شبکه بفهمیم که کدام سیستم چندتا پرینت گرفته
    با استفاده از فایلهای اسپولر نام سیستم ارسال کننده رو بررسی کنید

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار javidahm
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    6

    نقل قول: تعداد پرینت گرفته شده توسط سیستم C#‎‎‎‎‎ print spooler monitor

    ممنون بابت کمکتون
    فقط یه چیزی ! وقتی یکی از سیستم های من توی شبکه پرینت میزنه اسم سیستمو guest میزاره ؟ باید چیکار کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: تعداد پرینت گرفته شده توسط سیستم C#‎‎‎‎‎ print spooler monitor

    فقط یه چیزی ! وقتی یکی از سیستم های من توی شبکه پرینت میزنه اسم سیستمو guest میزاره ؟ باید چیکار کنم ؟
    نوع شبکتون ؟

  5. #5
    کاربر جدید آواتار javidahm
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    6

    نقل قول: تعداد پرینت گرفته شده توسط سیستم C#‎‎‎‎‎ print spooler monitor

    تو شبکه همه سیستم ها ویندوزشون 7 و workgroup شبکه شدن
    یه سیستم سرور داریم که اینترنت و پرینترو share میکنه و سیستم های کلاینت همه Standard user هستن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: تعداد پرینت گرفته شده توسط سیستم C#‎‎‎‎‎ print spooler monitor

    تو شبکه های Workgroup به دلیل نبودن مدیریت جامع باید اینطور موارد رو تحمل کنیم

    یکی از محاسن Avtive Directory همینه

    بگذریم میتونید بصورت زیر عمل کنید

     string query = "SELECT * FROM Win32_PrintJob";

    ManagementObjectSearcher searchPrintJobs = new ManagementObjectSearcher(query);

    ManagementObjectCollection jobs = searchPrintJobs.Get();

    foreach (ManagementObject job in jobs)
    {
    listBox1.Items.Add(job.Properties["HostPrintQueue"].Value.ToString());
    }


    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: تعداد پرینت گرفته شده توسط سیستم C#‎‎‎‎‎ print spooler monitor

    تو شبکه های Workgroup به دلیل نبودن مدیریت جامع باید اینطور موارد رو تحمل کنیم

    یکی از محاسن Avtive Directory همینه

    بگذریم میتونید بصورت زیر عمل کنید
    سلام
    دوست عزیز کد بالا در بعضی مواقع اطلاعات اشتباه نمایش میده چرا ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •