نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه انتقال اطلاعات بین صفحات با استفاده از query string

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    Question نحوه انتقال اطلاعات بین صفحات با استفاده از query string

    سلام کسی میتونه query stingo همراه با مثال برای من توضیح بده دمتون گرم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: انتقال اطلاعات بین صفحات(query string)؟؟؟

    فرض میکنیم در صفحه ی index.php هستیم و میخوایم با کلیک روی مثلا یک کلمه که بصورت لینک هست به صفحه ی fron.php بریم و همراه اون یه متغیر بفرستیم.به این رشته ی ارسال شده میگن query string که به این صورت ارسال میشه :
    در صفحه ی index.php :

    <a href="front.php?id=3>go to front</a>
    برای دریافت در صفحه front.php:

    $id=$_GET['id'];
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : پنج شنبه 27 بهمن 1390 در 18:14 عصر دلیل: GET_$ با حروف بزرگ هست

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •