نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

  1. #1

    مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    من در یک فرم ثبت نام از یک کد جاوا استفاده کردم .در فایرفاکس عالی کار میکنه ولی در اینترنت اکسپلورر پیغام خطا به کاربر میده ولی به اشتباه به صفحه بعد میره.نمیدونم دلیلش چیه

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    لطفا کدهاتون رو قرار بدید تا بررسی کنم.
    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر


    <script type='text/javascript' src="valid.js"></script>
    <form name='myform' action="modules.php?name=Qoran&file=form" method="post" style="color: #000000; width:98%;">
    <input type='text' id="name" name='t1' />
    <input type='submit' value='موافقم' style="float: left" onclick="javascript:return formValidator();"/>
    </form>

    این هم فایل valid.js :

    function formValidator()
    {

    var name = document.getElementById('name');

    if(!notEmpty(name, "لطفا نام خود را وارد کنيد")){
    return false;
    }
    return true;
    }
    function notEmpty(elem, helperMsg){
    if(elem.value.length == 0){
    alert(helperMsg);
    elem.focus(); // set the focus to this input
    return false;
    }
    return true;
    }

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    اگر شما میخواهید از ارسال شدن فرم خالی جلوگیری کنید باید در رویداد onsubmit فرم تابع رو فراخوانی کنید.نه در رویداد کلیک دکمه.
    <form  name='myform' action="modules.php?name=Qoran&file=form" method="post" onsubmit="return formValidator();" style="color: #000000; width:98%;">
    <input type='text' id="name" name='t1' />
    <input type='submit' value='موافقم' style="float: left" />
    </form>

    اگه منظوری غیر از این دارید بگید تا کمکتون کنم.
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    این کار رو هم کردم مشکل حل نشد.وقتی کید ثبت میزدم قبل پیغام رو میداد ولی با کد شما دیگه پیغام هم نمیده

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    شما اشتباه کد رو وارد کردی.با همه مرورگرها کار میکنه.من سورس رو میذارم دانلود کن.
    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    شما درست میگید به تنهایی کار می کنه ولی وقتی تو سایت کپی میکنم کارنمیکنه

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    سایتتون رو بذارید چک کنم.
    موفق باشید.

  9. #9

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    ادرس سایت و لینک فرم به ایمیلتون فرستادم

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    تو سورس کد شما باید تک کوتیشن رو قبل از style قرار دهید.منظورم تصویر زیر است:
    4444444444444444.PNG
    یعنی باید اینطوری باشه:
    onsubmit="return formValidator();" style="color: #000000; width:98%;">
    این مورد رو چک کنید.اگه درست نشد موارد دیگر رو چک کنم.
    موفق باشید.

  11. #11

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    درست کردم ولی اصلاح نشد

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    نقل قول نوشته شده توسط sepedeh مشاهده تاپیک
    درست کردم ولی اصلاح نشد
    من اعلان سایتتون رو چک کردم.درست شده.هم با IE و هم موزیلا و کروم جواب داد.شما چی رو میگین؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

  13. #13

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    الان وقتی روی دکمه موافقم می زنم .پیغام خطا رو میده ولی باز هم به صفحه بعدی میره درصورتیکه نباید بره

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    الان هم کوتیشن style یادت رفت-تو تصویر جایی که خط قرمز کشیدم بذار:
    666666666666666666666666.PNG
    موفق باشید.

  15. #15

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    باز هم درست نشد.

  16. #16

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    خواهش میکنم کمکم کنید.خیلی ضروریه

  17. #17
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    من الان با تمام نسخه های IE از 5.5 به بالا و دیگر مرورگرها تست کردم واسه همشون درست نشون میده!!!!
    واسه شما برای کدوم مرورگرها کار نمیکنه؟؟؟؟؟

  18. #18

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    اینترنت اکسپلورر 8

  19. #19
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    صبر کنید اعلان یه فیلمی از همه مرورگرهایی که تست کردم میفرستم به ایمیلتون تا ببینید که واسه همه کار میکنه.

  20. #20
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: مشکل چک کردن فیلدهای یک فرم در اینترنت اکسپلورر

    لینک دانلود فیلم رو فرستادم به ایمیلتون.
    در ضمن تو IE یک بار ctrl+5 رو بزنید تا کش مرورگرتون پاک بشه و دوباره تست کنید.
    به هر حال واسه من درست نشون میده و من دیگه نمیتونم خطایابی کنم.
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •