نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور میتونم یک تابع جاوا اسکریپت رو باphp فراخوانی?

  1. #1

    چطور میتونم یک تابع جاوا اسکریپت رو باphp فراخوانی?

    سلام دوستان یک سوال؟

    چطور میتونم یک تابع جاوا اسکریپت رو باphp فراخوانی؟

    من این تابع رو میخوام با php صدا بزنم باید چی کار کنم؟؟

     function loginfailed()
    {
    $( "#loginfailed" ).dialog({
    show: "dorp",
    hide: "dorp"

    });
    }


  2. #2

    نقل قول: چطور میتونم یک تابع جاوا اسکریپت رو باphp فراخوانی?

    عزیز اینکه نمیشه شما رویداد سمت کلاینت رو روی سرور صدا بزنید. شما بفرمایید چه موقع و تحت چه شرایطی میخواین این تابع فراخوانی بشه تا کد مناسب رو برای اینکار بگذاریم. ضمناً این سؤال ربطی به PHP نداره و مربوط به jQuery هست. موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: چطور میتونم یک تابع جاوا اسکریپت رو باphp فراخوانی?

    من یه صفحه لوگین دارم میخوام وقتی کاربر نام کاربری یا رمز رو اشتباه وارد کرد یک پیغام بده برای این کار url رو جک میکنم اگر login-failed بود پیغام میده .
    <?php
    if(isset($_GET['login-failed']))
    {

    echo' <script language="javascript">
    alert("نام کار بری یا رمز عبور اشتباه است");
    </script>';

    }

    ?>


    حالا میخوام به جای این alert که نوشتم این تابع اجرا بشه .
    function loginfailed()
    {
    $( "#loginfailed" ).dialog({
    show: "dorp",
    hide: "dorp"

    });
    }





  4. #4

    نقل قول: چطور میتونم یک تابع جاوا اسکریپت رو باphp فراخوانی?

    خوب این طراحی از اساس اشتباهه چون شما میخواین سمت کاربر نام کاربری و رمز عبور چک بشن و سمت سرور اون تابع مربوطه رو صدا بزنید، درصورتی که حتماً میدونید دیتابیس سمت سرور هست و نمیشه ازطریق کلاینت بهش دسترسی داشته باشیم چون باید نام کاربری و... رو برای اتصال بنویسیم که خوب طبیعتاً با یک View Source تمام اطلاعات مهم و امنیت و... رو از دست خواهیم داد. بجای اینکار، یک اسکریپت checklogin.php اینطوری بنویسید:

    $result = 'failed';
    if(isset($_GET['user'], $_GET['pass'])) {
    mysql_connect('localhost', 'root', '') or die('failed');
    mysql_selec_db('dbname') or die('failed');
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
    $user = strtolower(mysql_real_escape_string($_GET['user']));
    $pass = md5(mysql_real_escape_string($_GET['pass']));
    $query = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE (LOWER(`user`)='{$user}' AND `pass`='{$pass}')");
    if($query && mysql_num_rows($query) > 0) {
    $result = 'successful';
    }
    }
    echo $result;

    حالا توی صفحه میتونید چنین کدی بگذارین:
    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <title>Your TITLE</title>
    <meta charset="utf-8"/>
    <script src="jqmin.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="jquimin.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function() {
            $("#loginfailed").hide();
            $("#check").click(function() {
                $.ajax({
                    type: "get",
                    url: "checklogin.php",
                    data: "user="+$("#user").val()+"&pass="+$("#pass").val(),
                    success: function(data) {
                        if(data != "successful") {
                            $("#loginfailed").dialog({
                                show: "drop",
                                hide: "drop"
                            });
                        }
                    }
                });
            });
        });
    </script>
    <link href="jqui.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
    </head>
    <body>
    <p>Username: <input id="user" type="text"/></p>
    <p>Password: <input id="pass" type="password"/></p>
    <input id="check" type="button"/>
    <div id="loginfailed">Login Failed</div>
    </body>
    </html>
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •