نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: برنامه رای نظر سنجی خودکار

  1. #1

    Post برنامه رای نظر سنجی خودکار

    سلام دوستان
    ببخشید دقیق نمی دونستم اینو کجا بگم دیگه اینجا بیان می کنم امیدوارم که درست اومده باشم
    می خوام یه برنامه بنویسم که تو نظر سنجی مثلا وبلاگها به طور خودکار یا با زدن یه دکمه رای بده حالا از کجا باید شروع کنم و چه چیزای نیاز هست بلد باشم .
    ممنون منتظر پاسخ دوستان هستم .
    یه فرم شبیه به تصویر زیر داشته باشیم که دیگه نیاز نباشه بریم وبلاگ و باز کنیم

    حالا چه انتظاراتی داریم
    1- همونطور که دوست عزیزمون گفتن از کوکی و سیشن استفاده نمی کنه ای پی رو چک میکنه و میخوام محدویت رای دادن نداشته باشیم مثل بشه تو 10 دقیقه 50 رای بدیم .
    2- سرعت رای دادن حد امکان بالا باشه
    دوستان اگه کسی میتونه بنویس زحمتشو بکشش یا هم از نقطه شروع بگین تا آخر که بتونم این و درست کنم برام مهمه
    آخرین ویرایش به وسیله @000002@ : جمعه 28 بهمن 1390 در 22:01 عصر

  2. #2

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    سلام
    منظورت اینکه مثلا توی یک وبلاگ خاص بطور اتوماتیک رای بده؟

  3. #3

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    سلام دوست عزیز
    درسته یا به طور اتوماتیک یا به جای اینکه بریم وبلاگ و باز کنیم با اجرای برنامه یه دکمه باشه که بزنیم رو دکمه رای داده بشه و محدویتی هم نداشته باشه

  4. #4

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    این بستگی داره به سایت مورد نظرت
    باید اول مکانیزم اون رو بهمی مثلا ممکنه لازم باشه توی یه سایت اول عضو شده باشی
    ولی در خوشبینانه ترین حالت فرض کنیم که فقط باید یه لینک رو کلیک کنی، برای اینکار از متد زیر می تونی استفاده کنی
    		private static string SendRequest(string url, string parameters, CookieContainer Cookies = null, string Method = "GET")
    {
    ServicePointManager.Expect100Continue = false;
    if (Method == "GET")
    url += "?" + parameters;
    HttpWebRequest Request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(url);
    Request.CookieContainer = Cookies;
    Request.UserAgent = "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14";
    Request.Method = Method;
    Request.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
    try
    {
    if (Method == "POST")
    {
    using (var requestStream = Request.GetRequestStream())
    using (var writer = new StreamWriter(requestStream))
    {
    writer.Write(parameters);
    }
    }
    using (var responseStream = Request.GetResponse().GetResponseStream())
    using (var reader = new StreamReader(responseStream))
    {
    var result = reader.ReadToEnd();
    return result;
    }
    }
    catch (Exception e)
    {
    throw new Exception(e.Message, e);
    }
    return null;
    }

    با این متد می تونی یه لینک رو دانلود کنی یعنی عملا روی اون کلیک کردی
    فقط اگر نیاز به ورود به سایت باشه یکم سخت تر میشه ولی باید از cookie استفاده کنی

  5. #5

    Lightbulb نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    دقیقا نمی دونم می خوای چیکار کنی و لی یه راه دیگه هم وجود داره مثلا اینکه وبلاگ رو باز کنی و برنامه موس رو ببره روی دکمه ی رای و پشت سر هم روی اون کلیک کنه
    برای اینکار باید از اینجور چیزی استفاده کنی


    [DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto, CallingConvention = CallingConvention.StdCall)]
    private static extern void mouse_event(int dwFlags, int dx, int dy, int cButtons, IntPtr dwExtraInfo);


            static public void Click_Left()
    {
    int X = Cursor.Position.X;
    int Y = Cursor.Position.Y;
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN | MOUSEEVENTF_LEFTUP, X, Y, 0, IntPtr.Zero);
    }

    یه نمونه برای دانلود
    SendKeys.rar

  6. #6

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    بابت جوابت خیلی منونم دقیقا میخوام اینکار و کنم که محدودیتی برای رای دادن نداشته باشم اینجای که هستم یه وبلاگه و نیاز به ثبت نام نداره فقط میخواد گزینه رو انتخاب کنی و روی دکمه ثبت کلیک کنی ولی از کوکی استفاده نمی کنه و اجازه بیش از یک رای رو نمی ده و مطمئنا از سیشن هم استفاده نمی کنه و چیز بعدی که هست سرعت رای دادن برام مهمه

  7. #7

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط @000002@ مشاهده تاپیک
    بابت جوابت خیلی منونم دقیقا میخوام اینکار و کنم که محدودیتی برای رای دادن نداشته باشم اینجای که هستم یه وبلاگه و نیاز به ثبت نام نداره فقط میخواد گزینه رو انتخاب کنی و روی دکمه ثبت کلیک کنی ولی از کوکی استفاده نمی کنه و اجازه بیش از یک رای رو نمی ده و مطمئنا از سیشن هم استفاده نمی کنه و چیز بعدی که هست سرعت رای دادن برام مهمه
    در این صورت همین نمونه که برات ارسال کردم بدردت می خوره
    فقط اگر محدودیت داره چجوری می خوای چندین بار اینکار رو انجام بدی؟
    شاید از آی پی چک میکنه

  8. #8

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    ببخشید کدوم به درد می خوره پست 4 یا 5 بعد اگه امکان داره یه توضیح بدی و منطق کارشو برام بگی
    درسته آی پی رو چک میکنه .
    حالا باید چه کار کرد .

  9. #9

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط @000002@ مشاهده تاپیک
    ببخشید کدوم به درد می خوره پست 4 یا 5 بعد اگه امکان داره یه توضیح بدی و منطق کارشو برام بگی
    درسته آی پی رو چک میکنه .
    حالا باید چه کار کرد .
    منضورم 5 بود. این برنامه به تعداد مورد دلخواه به استفاده از موس کلیک می کنه (به سرعت و تقریبا بدون مکث) البته شاید لازم باشه خودت اصلاحش کنی

    در ضمن از طریق جاوا اسکریپت و اچ تی ام ال هم می تونی این کار رو انجام بدی (البته اگر آشنایی داری)

    اگر از طریق آپی چک کنه کار بسیار پیچیده ای خواهد بود باید به فکر تغییر آی پی باشی! مطمئنی با کوکی یا سیشن نیست؟ مثلا با یک مرورگر دیگه رای بدی هم قبول نمی کنه؟

  10. #10

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    میگم این برنامه که یه استرات میخوره بعد چی میشه اینجا مشخص نیست که به کدوم آدرس رای میده .
    جاوا اسکریپت و اچ تی ام ال بلدم ولی فکر کنم نه در حد این
    حالا باید چطور آی پی رو عوض کنم .
    نمونه برنامه نیست که بتونه این کار و انجام بده .

  11. #11

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط @000002@ مشاهده تاپیک
    میگم این برنامه که یه استرات میخوره بعد چی میشه اینجا مشخص نیست که به کدوم آدرس رای میده .
    .
    این برنامه رای نمیده فقط کلیک کردن موس رو شبیه سازی می کنه یعنی مثلا 1000 بار پشت سر هم کلیک می کنه همین

  12. #12

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    خیلی ممنون از اینکه جواب دادی ولی متاسفانه هنوز به نتیجه ای نرسیدم ، کسی نمونه برنامه نداره که این کار و انجام بده
    یه بار دیگه میگم دقیقا میخوام چه طور بشه /
    یه فرم شبیه به تصویر زیر داشته باشیم که دیگه نیاز نباشه بریم وبلاگ و باز کنیم

    حالا چه انتظاراتی داریم
    1- همونطور که دوست عزیزمون گفتن از کوکی و سیشن استفاده نمی کنه ای پی رو چک میکنه و میخوام محدویت رای دادن نداشته باشیم مثل بشه تو 10 دقیقه 50 رای بدیم .
    2- سرعت رای دادن حد امکان بالا باشه
    دوستان اگه کسی میتونه بنویس زحمتشو بکشش یا هم از نقطه شروع بگین تا آخر که بتونم این و درست کنم برام مهمه

  13. #13

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    آدرس سایت مورد نظرت رو بگو تا بررسی بشه شاید یه راهی پیدا شد

  14. #14

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط mrbm_2007 مشاهده تاپیک
    آدرس سایت مورد نظرت رو بگو تا بررسی بشه شاید یه راهی پیدا شد
    سلام برات خصوصی فرستادمش

  15. #15

    نقل قول: برنامه رای نظر سنجی خودکار

    سلام خدمت همه دوستان کسی تونست اینو بنویسه یا یه کمک و راهنمایی کنه .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •