نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: شناسایی موقعیت table و یا فیلد در sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    شناسایی موقعیت table و یا فیلد در sql

    سلام
    در سی شارپ چطوری می شه فهمید که آیا tableی به اسم NameTable در دیتابیس هست یا نه؟
    و همین طور فیلد table وجود داره یا نه؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: شناسایی موقعیت table و یا فیلد در sql

    دوست عزیز با این کد میتونی بفهمی جدولی با نام مثلا TableName تو دیتابیستون داری یا نه؟
              System.Data.SqlClient.SqlConnection cnt = new System.Data.SqlClient.SqlConnection("connectionStr  ing");
    System.Data.SqlClient.SqlCommand cmd = new System.Data.SqlClient.SqlCommand("SELECT count(*) FROM SYS.TABLES WHERE name='TableName'");
    cnt.Open();
    int count = 0;
    count =(int) cmd.ExecuteScalar();
    cnt.Close();
    if (count > 0)
    {
    MessageBox.Show("Table found");
    }

  3. #3

    نقل قول: شناسایی موقعیت table و یا فیلد در sql


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: شناسایی موقعیت table و یا فیلد در sql

    برای شناسایی فیلد باید چه دستوری بنویسم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: شناسایی موقعیت table و یا فیلد در sql

    دوست عزیز دقیقا مثل همون کدی که بالا نوشتم برای جدول با این فرق که توی خط دوم این دستور Sql رو برای ورودی SQLDataAdapter بنویسید:
    با فرض اینکه اسم جدولتون tableName و اسم فیلدی که دنبالش میگردید fieldName باشه:
    select count(*) from sys.columns where [object_id] = object_id('TableName') and name='FieldName'

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •