نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

  1. #1

    بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    سلام دوستان
    اول از همه خودم میگم که تایپگم قدیمه خواهشنا حذفش نکنید
    جستجو کردم اول بی نتیجه یعنی چیزی نفهمیدم
    میخوام سریال سخت افزاری سیستم را در بیارم تا اونجا که من فهمیدم و تو ریجستری دیدم کد سی پی یو را در میارم
    cpu.PNG

    اما این کد 8 رقمیه من تو اکثر برنامه ها دیدم که کدهای 20 تا 30 رقمی هستش؟؟این چه کدی هستش؟؟ترکیب چند کد؟؟مد خاصی تو سیستم؟؟
    اگر همه میشه آدرس کد قطعاتی مثل هارد،رم ، کارت شبکه رو چطوری میشه بدست آورد؟؟اکه نمونه کد برام بذارید ممنون میشه
    ghasedak.PNG


  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

     ManagementObjectCollection mblist = null;
    ManagementObjectSearcher mbs = new ManagementObjectSearcher("Select * from Win32_BaseBoard");
    mblist=mbs.Get();
    foreach (ManagementObject mo in mblist)
    {
    MessageBox.Show(mo["SerialNumber"].ToString());

    }

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    برای CPU هم فقط کافیه Query رو به این صورت تغییر بدید :

    Select * from Win32_processor

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    اینجا هم توسط WMI انجام داده :

    http://www.codeproject.com/Articles/...C-Part-3-Hardw

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط Sirwan Afifi مشاهده تاپیک
     ManagementObjectCollection mblist = null;
    ManagementObjectSearcher mbs = new ManagementObjectSearcher("Select * from Win32_BaseBoard");
    mblist=mbs.Get();
    foreach (ManagementObject mo in mblist)
    {
    MessageBox.Show(mo["SerialNumber"].ToString());

    }
    سلام مرسی اما انجام نمیده برای اجرایی این کدها باید using مخصوصی را فراخوانی کنم؟

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    سلام مرسی اما انجام نمیده برای اجرایی این کدها باید using مخصوصی را فراخوانی کنم؟
    اول باید System.Management رو Add Refrence کنید بعد Using :

    using System.Management;

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط Sirwan Afifi مشاهده تاپیک
    برای CPU هم فقط کافیه Query رو به این صورت تغییر بدید :

    Select * from Win32_processor
    اول از همه تشکر میکنم از کمکتون کدهای اولی یه سری کد و اعداد به من داد اما Query دومی روی مسیج باکس خطا داد.اما یه سوال دارم که این دستور اس کیو الی برای چیه؟؟؟و چه کدهای دیگه ای را میشه به دست اورد مثلا تو عکسی که تو تایپک گذاشتم یه کد 20 تا 30 رقمی نمایش میده اون چطوری به دست میاید؟از ترکیب چند سخت افزار یا شماره خاصی هستش

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    برای Query دوم من یادم رفت شما باید ProcessorID رو به جای SerialNumber بنویسید.به این شکل :

    MessageBox.Show(mo["ProcessorID"].ToString());


    برای تولید این کد 20 رقمی هم می تونید به این روش عمل کنید :

     string strMB="", strCPU="";
    ManagementObjectCollection mblist = null;
    ManagementObjectSearcher mbs = new ManagementObjectSearcher("Select * from Win32_BaseBoard");
    mblist=mbs.Get();
    foreach (ManagementObject mo in mblist)
    {
    //MessageBox.Show(mo["Manufacturer"].ToString());
    strMB = mo["SerialNumber"].ToString();
    }
    ManagementObjectCollection cpulist = null;
    ManagementObjectSearcher cpu = new ManagementObjectSearcher("Select * from Win32_Processor");
    cpulist = cpu.Get();
    foreach (ManagementObject mo in cpulist)
    {
    //MessageBox.Show(mo["Manufacturer"].ToString());
    strCPU = mo["ProcessorID"].ToString();
    }
    MessageBox.Show(strMB + " " + strCPU);

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط Sirwan Afifi مشاهده تاپیک
    برای Query دوم من یادم رفت شما باید ProcessorID رو به جای SerialNumber بنویسید.به این شکل :

    MessageBox.Show(mo["ProcessorID"].ToString());


    برای تولید این کد 20 رقمی هم می تونید به این روش عمل کنید :

     string strMB="", strCPU="";
    ManagementObjectCollection mblist = null;
    ManagementObjectSearcher mbs = new ManagementObjectSearcher("Select * from Win32_BaseBoard");
    mblist=mbs.Get();
    foreach (ManagementObject mo in mblist)
    {
    //MessageBox.Show(mo["Manufacturer"].ToString());
    strMB = mo["SerialNumber"].ToString();
    }
    ManagementObjectCollection cpulist = null;
    ManagementObjectSearcher cpu = new ManagementObjectSearcher("Select * from Win32_Processor");
    cpulist = cpu.Get();
    foreach (ManagementObject mo in cpulist)
    {
    //MessageBox.Show(mo["Manufacturer"].ToString());
    strCPU = mo["ProcessorID"].ToString();
    }
    MessageBox.Show(strMB + " " + strCPU);

    بازم ممنون اما خروجی شامل اعداد و حروف میشه serial.PNG

  10. #10

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    بازم ممنون اما خروجی شامل اعداد و حروف میشه serial.PNG
    میتونی بوسیله توابع رشته ای حروفشو حذف کنی وفقط اعداد رو نمایش بدی

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    سلام میشه بگین چطور از این استفاده کنم و چطور پس از مقایسه اگه کد فعال سازی صحیح بود دیگه فرم فعال سازی رو نشون نده

  12. #12
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    سلام میشه بگین چطور از این استفاده کنم و چطور پس از مقایسه اگه کد فعال سازی صحیح بود دیگه فرم فعال سازی رو نشون نده
    باید بعد از ترکیب شناسه سیستم و ID محصول یک کد فعال سازی قرار داده میشه و اونو در مثلا رجیستری ثبت می کنید
    بعد در Program.cs چک میکنید اگر مسیر و اطلاعات درست بودند مستقیم میره سر فرم اصلی و دیگه فرم Login نمایش داده نمیشه

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    ممنون از جوابتون ولی چطور تو ریجستری چنین کاری رو انجام بدم من مبتدی هستم میشه یه راهنمایی یا نمونه ساده کد بذارین؟؟!!!

  14. #14
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    سلام
    بله بفرمائید :
    لینک 1
    لینک 2

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    اول از همه خودم میگم که تایپگم قدیمه خواهشنا حذفش نکنید
    جستجو کردم اول بی نتیجه یعنی چیزی نفهمیدم
    میخوام سریال سخت افزاری سیستم را در بیارم تا اونجا که من فهمیدم و تو ریجستری دیدم کد سی پی یو را در میارم
    cpu.PNG

    اما این کد 8 رقمیه من تو اکثر برنامه ها دیدم که کدهای 20 تا 30 رقمی هستش؟؟این چه کدی هستش؟؟ترکیب چند کد؟؟مد خاصی تو سیستم؟؟
    اگر همه میشه آدرس کد قطعاتی مثل هارد،رم ، کارت شبکه رو چطوری میشه بدست آورد؟؟اکه نمونه کد برام بذارید ممنون میشه
    ghasedak.PNG

    کدهای 20 - 30 رقمی مخصوص هارد هستش . ولی از همین کد 8 رقمی هم می تونی استفاده کنی . یعنی بیای این کد رو در یک معادله قرار بدی تا به عدد بزرگتری تبدیل بشه .

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

                // سریال نامبر هارد را نمایش می دهد 
    ManagementObjectSearcher Disk = new ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_DiskDrive WHERE Model = '" + HDDModel.Text + "'");
    foreach (ManagementObject moDisk in Disk.Get())
    {
    SNHDD.Text = moDisk["SerialNumber"].ToString();
    }

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

                    //اعداد را از حروف تفکیک می کند
    string s = SNHDD.Text;
    StringBuilder alph = new StringBuilder();
    StringBuilder num = new StringBuilder();
    foreach (char c in s)
    if (char.IsDigit(c))
    num.Append(c);
    else
    alph.Append(c);

    // txtCode.Text = alph.ToString();
    txtCode.Text = num.ToString();

    // این کد باعث می شود که فقط 8 رقم بعد از 20 کاراکتر را بخواند
    txtCode.Text = txtCode.Text.Substring(20, 8);

  18. #18

    نقل قول: بدست آوردن سریال سخت افزار سیستم

    فايل dll رو از لينك زير دانلود كنيد و براحتي شماره سريالهايي رو كه لازم داريد ازش بگيريد. اين ابزار رو من دقيقا واسه همين قفل نرم افزاري ساخته بودم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •