مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما در خصوص سایت های اینجانب چیست؟

رای دهنده
19. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی

    4 21.05%
  • خوب

    9 47.37%
  • متوسط

    4 21.05%
  • ضعیف

    2 10.53%
نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید عزیز
    خواهشمندم نظراتتون رو در خصوص بعد فنی، ظاهری، امنیتی،... سایت های طراحی شده توسط من بیان بفرمایید.
    همچنین نمره ای بین 0-100 به صورت کلی از سایت ها بدید.
    هدف من از این کار این هست که چون من طراحی سایت و برنامه نویسی رو بصورت غیر آکادمیک و از روی جستجو و مطالعه کتاب و اینترنت یاد گرفتم، می خوام مشکلات کاری و فنی ام مشخص شه.
    با تشکر

    www.persiangulf-co.ir

    www.istta.ir

    www.ispa.ir

    www.rahvand-shahr.com

    www.amirhosein-asadi.ir (سایت شخصی خودم)

    www.didnegar.com

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeedgharedaghi
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    202

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    http://www.persiangulf-co.ir/
    من از طراحی این سایت خیلی خوشم اومد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behrad110
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    sunk below the notes
    پست
    158

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    خسته نباشید .
    سایت های زیبایی طراحی کردید . چیزی که به ذهن من رسید این بود که وقتی نظر سنجی می گذارید در مورد سایت ispa آمارش رو هم باید به بیننده نشون بدید حالا یا به صورت متن یا چارت یا هر چیز دیگه مثلا مثل سایت آموزش پرورشhttp://1820.ir و در ضمن تو نظر سنجی به هیچ روشی جلو ارسال چند بار رای دادن رو نگرفتید و آخرین مطلب این که وقتی رای ثبت میشه کل صفحه refresh میشه که این مناسب نیست .
    یک سوال هم داشتم در مورد سایت خلیج فارس برای نمایش تصاویر از اسلایدر شوaspnetajax استفاده کردید یا از کنترل های سیلور لایت

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    با سلام
    در مورد سایت
    marging عرض و طول در نظر بگرفتی خیلی توی چشم میزنه
    قالب هایی که استفاده کردین ساده هستند. و معلومه که زیاد روی گرافیک توجه نکردید.
    قشنگی سایت به فونت
    در کل امکانات اسلاید شو خوب بود ولی خیلی در فونت دقت کن

    فقط در این سایت امکانات خوب بودhttp://www.istta.ir
    بقیه زیاد باحال نبودن

  5. #5

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    دوست عزیز از لیست چندتایی با کروم بد مشکل دارن درستشون کن...!
    اگه دوست داری مسائل فنی بررسی بشه از معماری و تکنولوژی و امکانات پنل،... بگو ظاهر میخوایی ارزیابی کنی بذار توی قسمت طراحی وب ارزیابی کنند چون هم جاش نیست هم مثل من زیادن که از UI سر رشته ندارند...!

  6. #6

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    سلام دوست عزیز سایت ها خوب هستن ولی فکر نمی کنی از الگو های استفاده می کنی بیشتر شبیه cms و سایت ساز ها هستند

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    سایت http://www.persiangulf-co.ir/ را خیلی پسندیدم زیبا بود.
    یک سوال برای چند زبانه کردن سایتت که به زبان عربی و انگلیسی و فارسی بود از چه روشی استفاده کردید ؟

  8. #8

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    سایت http://www.persiangulf-co.ir/ (و احتمالا بقیه سایتها) مشکل sql injection دارد و براحتی قابل هک است :
    http://persiangulf-co.ir/mainnews.aspx?ID=0')%20having%201=1--

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    با تشکر از همه دوستان

    fakhravari در کل من گرافیک سایتم ضعیفه و از همین جا اعلام میکنم اگر کسی میتونه در این زمینه کمکم کنه حاضرم با هم در این خصوص کار کنیم میل من هم info@amirhosein-asadi.ir هست بهم میل بزنه

    در خصوص فونت هم من بیشتر از tahoma و times new roman استفاده میکنم که اگز میتونید در این زمینه به من پیشنهاد بدید.

    crazy_1892 من از هیچ قالب خاصی استفاده نمیکنم و بیشتر خودم با css و div طراحی می کنم

    mohsen.nsb44 من از nivo slider استفاده می کنم خواستی بگو سورس کدشه بفرستم البته تو گوگل سرچ کنی زیاده

    rahmatr این موضوع رو میدونستم اما برای راهکارش خیلی نه!! اگر راهنماییم کنید ممنون میشم

    باز هم از همه دوستان تشکر میکنم

  10. #10

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    rahmatr این موضوع رو میدونستم اما برای راهکارش خیلی نه!! اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
    چند ساعت پیش ظاهرا حل شده بود.

    راهکار sql injection : در هیچ جای برنامه نباید داده های ورودی کاربر را مستقیم در رشته sql استفاده کنیم. باید از پارامترها استفاده شود. اگر هم از ORM ها استفاده شود که بهتر.

    یه مشکل دیگه : در صفحات عمومی (صفحاتی که احتیاج به لاگین ندارند) از linkButton استفاده نکنید (در قسمت اخبار http://www.amirhosein-asadi.ir و ...).
    از لحاظ SEO مشکل زاست. موتورهای جستجو نمی توانند مقصد آنرا بگیرند.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    قبول دارن من بیشتر از linkbutton استفاده میکنم در خصوص sql injection هم دارم بیشتر روش کار میکنم.

    در خصوص دوستمون که گفته بودن در opera بهم میرزه من تو همه مرورگر ها چک کردم فقط بعضی سایت ها توی اینترنت اکسپلورر بهم میریزه اونم توی ورژن 6-7 که اونم مشکل همه هست!!

    بازم تشکر از دوستان

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    برادر جز چند مشکل جزئی مسئله خاصی ندارن .

    سرعت
    امنیت
    ناسازگاری با ورژن های قدیمی


    از نظر طراحی خوبن

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    دوست عزیز اگه سورس و نحوه استفاده از nivo slider رو بزاری ممنون میشم

  14. #14

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.nsb44 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگه سورس و نحوه استفاده از nivo slider رو بزاری ممنون میشم
    دوست عزیز کاری نداره فقط کافیه فایل js اسلایدر رو به صفحه لینک کنی بعد به این شکل عمل کنید :

    <div id="slider-wrapper">
    <div id="slider" class="nivoSlider">
    <img width='220' height='114' src='../1/img/1.jpg'/>
    <img width='220' height='114' src='../1/img/1.jpg'/>
    <img width='220' height='114' src='../1/img/1.jpg'/>
    <img width='220' height='114' src='../1/img/1.jpg'/>
    <img width='220' height='114' src='../1/img/1.jpg'/>
    <img width='220' height='114' src='../1/img/1.jpg'/>
    </div>
    </div>


    و در نهایت :

    $(document).ready(function(){
    $('#slider').nivoSlider();
    });

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    اصل سایت رو هم که واسط فرستادم!!

    document هاشو از اونجا دانلود کن

    http://nivo.dev7studios.com/

    کامل همه چیو توضیح داده

  16. #16
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    با سلام

    چرا از فایل global استفاده نکردید ؟ فرضا متد زیر :


    protected void Application_Error(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    این کار رو بیشتر مواقع انجام میدم و حتی در این قسمت متن ارور رو به خودم میل می زنم.

    اما بعضی مواقع بنا به دلایلی بر می دارم و یادم میره دوباره upload کنم!!

    ممنون از راهنماییتون و یاداوریتون

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    تشکر از راهنمایی دوستان

  19. #19

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    جون هر کسی که دوست دارید بعد از اینکه کار ساخت به پایان میرسه اینو درست کنید!:
    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" />
    </system.web>
    </configuration>

  20. #20

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    نظرسنجی در مورد وب سایتهایی که طراحی کردین ایده ی جالبی بود

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    Slytherin حق با شماست یادم رفته بود
    ممنون از یاداوریتون

  22. #22

    نقل قول: خواهشمندم نظرات خود را در خصوص سایت های طراحی شده توسط اینجانب را بیان بفرمایید

    سلام وقتت بخیر چت آنلاینش به چه صورت هست ؟
    من می خوام برای سایت سینره یه همچین چت آنلاینی درست کنم
    اگر ممکنه هزینش رو هم بگید بگید ممنون میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •