نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: back up اتوماتیک از دیتابیس موجود در Sql server 2008

  1. #1

    back up اتوماتیک از دیتابیس موجود در Sql server 2008

    با سلام خدمت اساتید.

    ما یک برنامه ای داریم که متصل هست به دیتابیسی در sql server 2008 .
    میخواستم لطف کنید تنظمیات لازم برای اینکه بتونه به طور خودکار روزی یک بک آپ از دیتابیس بگیره رو بگید.

    پیشاپیش ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله taknavaz123 : دوشنبه 01 اسفند 1390 در 08:03 صبح دلیل: .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: back up اتوماتیک از دیتابیس موجود در Sql server 2008

    لطفا قبل از اینکه تاپیک ایجاد کنید زحمت بکشید یه جستجوی کوچکی نمائید در همین سایت خیلی منابع زیادی در این مورد وجود دارد
    سلام این کدش :
    GO
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    -- =============================================
    -- Author: Doug Rathbone
    -- Description: Backup Database Stored Proc
    -- Param1: dbName
    -- Param2: backupType F=full, D=differential, L=log
    -- =============================================
    create PROCEDURE [dbo].[sp_BackupDb]
    @dbName sysname, @backupTypeToRun CHAR(1)
    AS
    BEGIN
    SET NOCOUNT ON;

    DECLARE @sqlCommand NVARCHAR(1000)
    DECLARE @dateTime NVARCHAR(20)

    SELECT @dateTime = REPLACE(CONVERT(VARCHAR, GETDATE(),111),'/','-') +'-' +
    REPLACE(CONVERT(VARCHAR, GETDATE(),108),':','')

    DECLARE @databaseFileName NVARCHAR(200)
    SET @databaseFileName = replace(@dbName,']','')
    SET @databaseFileName = replace(@databaseFileName,'[','')

    IF @backupTypeToRun = 'F'
    SET @sqlCommand = 'BACKUP DATABASE ' + @dbName +
    ' TO DISK = ''C:\DbBackups\' + @databaseFileName + '_Full_' + @dateTime + '.BAK'''

    IF @backupTypeToRun = 'D'
    SET @sqlCommand = 'BACKUP DATABASE ' + @dbName +
    ' TO DISK = ''C:\DbBackups\' + @databaseFileName + '_Diff_' + @dateTime + '.BAK'' WITH DIFFERENTIAL'

    IF @backupTypeToRun = 'L'
    SET @sqlCommand = 'BACKUP LOG ' + @dbName +
    ' TO DISK = ''C:\DbBackups\' + @databaseFileName + '_Log_' + @dateTime + '.TRN'''

    EXECUTE sp_executesql @sqlCommand
    END


    اینم لینک منبع : اینجا کلیک کنید و یا اینجا

  3. #3

    نقل قول: back up اتوماتیک از دیتابیس موجود در Sql server 2008

    من جستجو کردم.اما همه جا از همین کدها بود.منم والا یکم تازه کارم.نمیدونم این کدها رو چه جوری و کجا باید استفاده کرد.
    میشه در این باره هم یکم توضیح بدین که الان مثلا همین کد رو باید کجا برد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •